I had a wonderful experience with pusleriet. I ordered the trial-pack with nappies, I knew which brands I was looking for to try and they suggested me some other brands I didn't know about, that en... Näytä lisää

Varerne blev afsendt hurtigt, postnord var lidt langsomme. Men Jeg fik mine ting relativt hurtigt. Produkterne er jeg super glad for, de virker over forventning. Jeg kan sagtens anbefale pusleriet.dk... Näytä lisää

1. Lastentarvikeliike
  2. Lastenvaatekauppa
  3. Äitiysvaatekauppa
  4. Hygieniatuotteet
  5. Alusvaatekauppa

Her kan du finde moderne stofbleer, økologiske bleer, og pusletilbehør til din baby, hvor omdrejningspunktet er naturlige og bæredygtige materialer uden skadelig eller unødig kemi. Du kan finde genanvendelige bleer og øvrige low-waste eller zero waste produkter til baby, mor og hjemmet, såsom menstruationsprodukter og vaskemidler i bæredygtige og økologiske materialer.

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Bedste vejledning og service ifm. køb af stofbleer

Skøn hjemmeside, som har været en rigtig god hjælp ift. at finde de rigtige stofbleer, da de skriver en masse vejledning på hjemmesiden. Vil helt klart anbefale Pusleriet og vi kommer helt sikkert til at handle ved dem igen. Tak for god service hele vejen igennem!

19. maaliskuuta 2026

Fine ting

Nem og overskuelig hjemmeside med fine ting. Bestilte både en Ramadan kalender, en børne bog og en badedragt! Gode priser også og hurtig levering

9. helmikuuta 2026

Jeg havde en rigtig god oplevelse

Jeg havde en rigtig god oplevelse, der var lidt forsinkelse på min vare men pusleriet sendte mig en mail omkring det med det samme og holdte mig opdateret undervejs. Fantastisk når en virksomhed er proaktiv på at levere en god kundeoplevelse.

30. tammikuuta 2026

En webshop med hjerte

Jeg har haft en virkelig god og nærværende oplevelse hos Pusleriet. Man føler sig set og taget seriøst som kunde, og både levering og kundeservice var helt i top. Min bestilling kom hurtigt, og hele forløbet var bare en rigtig positiv oplevelse. Jeg handler helt sikkert der igen og kan varmt anbefale dem.

2. helmikuuta 2026

Jeg har fået fantastisk service og…

Jeg har fået fantastisk service og virkelig god rådgivning. Personalet tog sig tid til at forstå mine behov og gav mig kompetente og ærlige anbefalinger. Jeg følte mig tryg gennem hele processen, og resultatet levede fuldt ud op til mine forventninger. Kan varmt anbefale dem!

31. lokakuuta 2025

Lang leveringstid

Efter bestillingen skete der ingenting i 4 dage. Men så blev pakken sendt og kom dagen efter. 4 stjerner pga lang leveringstid

20. marraskuuta 2025