Saanut 5/5 tähteä

Mijn oprechte excuses voor mijn voorgaande beoordeling. Uw prettige, rustige antwoord op mijn review over mijn Puc-tas, wat niet tot uw assortiment hoort, vond ik keurig.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering na mijn bestelling. De luchtreiniger komt in een stevige verpakking. Duidelijke Nederlandse handleiding zit er bij. Na installering van de filters is het apparaat klaar om zijn werk t... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Eenvoudig meerdere paren rolstoelhandschoenen besteld. Terug sturen van 1 paar is bij andere winkels eenvoudiger omdat je bij Pucshop eerst akkoord moet aanvragen voor je retour en een foto moet meest... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Verband schoenen voor onze oom besteld. Helaas was deze niet meer op voorraad, hiervoor werden we keurig geïnformeerd. Ook wat de te verwachte levertijd is en of we daar op wil wachten of ons geld ter... Näytä lisää

1. Sairaalalaitteet ja -tarvikkeet

Prima levering

4. maaliskuuta 2021

Bedankt voor uw review Karin

Saanut 2/5 tähteä

Apparaat ter vervanging terug gestuurd.

Bestelling: #20205981 ontvangen en terug gestuurd. Apparaat werkte niet naar behoren. Verzonden 19 januari, door u ontvangen 20 januari.

Daarna niets meer gehoord, geen vervangend apparaat ontvangen.

3. helmikuuta 2021

Goedendag Kees,

Dat klopt inderdaad, wij hebben echter nog geen bevestiging ontvangen vanuit onze leverancier. Hun zouden na ontvangst direct een nieuw exemplaar toezenden, ik ga hierover contact opnemen met onze leverancier, onze excuses hiervoor.

In ieder geval bedankt voor het plaatsen van uw review, wij gaan dit uiteraard voor u oplossen.

MVG Team Pucshop.nl

Saanut 5/5 tähteä

Verkeerde weegschaal. Geen contact mogelijk met klantenservice.

Laatste update: alles is prima en met grote vriendelijkheid afgehandeld.
Dus ik ben tevreden!

Ik heb er alvast 2 sterren bij gedaan door de alerte mails!

Ik heb een weegschaal besteld die juist met de iPhone goed compatible zou zijn.
Niet dus. Ik heb jullie via de site gevraagd wat ik kan doen om hem te retourneren maar ik heb nog steeds geen antwoord.
Bellen lukt niet.
Dus echt tevreden kan ik nog niet zijn.

1. helmikuuta 2021

Goedendag Dees,

Wij hebben uw e-mail bericht netjes beantwoord, hier hebben wij echter geen reactie op mogen ontvangen, wellicht is het in uw ongewenste postvak terecht gekomen? Een telefonische oproep hebben wij niet van u ontvangen. Graag zien wij een reactie van onze e-mails om de retourprocedure af te kunnen ronden.

MVG Team Pucshop.nl

Saanut 4/5 tähteä

Gewoon niets op aan te merken

Gewoon niets op aan te merken. Vlotte levering.

30. tammikuuta 2021

Vastaus yritykseltä NVT

Bedankt voor uw review. Wij doen ons best wat betreft de leveringen momenteel. Er zijn helaas nog aardig wat vertragingen bij de postleveranciers.

Prima service

Prima service, snel geleverd, continue op de hoogte gebracht hoe de staat van bezorging was

4. tammikuuta 2021

Vastaus yritykseltä NVT

Fijn om te horen, bedankt voor uw review Angela

Saanut 5/5 tähteä

Onze oorthermometer die deed het niet…

Onze oorthermometer die deed het niet meer, en de thuiszorgwinkel had alleen maar voorhoofd thermometers. Dus ben ik internet gaan bekijken en kwam deze site tegen en een oorthermometer besteld. Ik werd netjes op de hoogte gehouden over mijn bestelling en het werd ook op de dag wat was afgesproken afgeleverd. Het was netjes verpakt wij zijn er blij mee. Als ik ooit nog wat nodig heb op medische vlak bestel ik zeker weer bij deze site en ik zal mijn vriedenkring het zeker aanbeveling.

4. tammikuuta 2021

Vastaus yritykseltä NVT

Dat is zeer fijn om te horen, bedankt voor uw review Carina

Top afhandeling

Top afhandeling. Ik had een thermometer besteld maar te ingewikkeld zonder probleem kon ie terug

30. marraskuuta 2020

Vastaus yritykseltä NVT

Bedankt voor uw review. Helaas was de thermometer niet geheel naar uw wens, wij zien u graag een andere keer terug.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin