Puchshop.de BV Arvostelua 148

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Saanut 5/5 tähteä

Habe jetzt 3 Bestellung gemacht und immer super Erfahrung gemacht. Puchshop ist am Billigsten, aber haben trotzdem gute Qualität. + übersichtlicher Online-Shop + gute Qualität + billiger al... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Na advies met vraag of het onderdeel geschikt is was ja later nee niet geschikt klopt Geen excuus Dus retour gestuurd met eigen rekening verzend kosten €5,95 Daarna na 14dagen geld retour geko... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

Yrityksen kirjoittama

The biggest online Puch moped parts webshop! Parts for Puch Maxi, MV, MS, DS, VZ, X30, X40, X50, Magnum and more!

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 25 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Bing 15mm carb set slecht

2x de Bing 15mm carburateur Puch Maxi replica set met powerfilter besteld, echter lekken deze carberateurs snel. Ook past de powerfilter er niet op.

19. marraskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Super site pour mon puch maxi

Super site pour mon puch maxi, toujours a l'écoute que soit niveau commande ou j'avais saisie mon ancienne adresse, dû coup j'ai été sur WhatsApp pour leurs communiquer ma nouvelle adresse il me l'on changé immédiatement et pièces toujours conforme à la description super site. Merci a l'équipe toujours SAV au top.
Je commande chez eux et je recommande ce site 100% fiable.

1. tammikuuta 2025

service

Voor de kwaliteit van de producten en de snelle levering een dikke 5 sterren! echt TOP! Maar als het komt op service en klanten te woord staan als iets niet helemaal werkt zoals het hoort te werken een hele dikke onvoldoende. Ik heb zo onderhand voor 900 euro aan onderdelen gekocht bij de shop. Puchshop wil absoluut niet meedenken aan een oplossing. Puchshop zegt via de app 40 jaar ervaring te hebben waarvan 15 jaar race-ervaring. Maar zo weinig levens ervaring dat iemand te woord staan per telefoon echt niet gaat lukken, helaas. Denk goed na wat je besteld en of het wel het juiste is wat je zoekt. Terug sturen kan!, maar dan krijg je de helft van het aankoopbedrag als shoptegoed aan je account toegevoegd. Echt jammer dat zo een mooi bedrijf zo met hun klanten omgaat als iets niet helemaal wilt lukken.

18. helmikuuta 2025

Trage levering

Vrij snel na mijn bestelling werd de Q&R-code aangemaakt. Vervolgens duurde het nog twee dagen voordat het pakketje daadwerkelijk bij PostNL werd afgegeven.

27. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Puchshop.de BV

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat het vervelend is als een bestelling later aankomt dan verwacht.

We hebben je bestelling op 27-01 om 12:37 ontvangen en nog dezelfde middag om 15:15 verwerkt, ingepakt en klaargezet voor verzending. PostNL heeft de rolcontainers vervolgens om 16:30 opgehaald. Helaas heeft PostNL afgelopen week te maken gehad met vertragingen door personeelstekorten als gevolg van een griepgolf. Hierdoor zijn sommige pakketten later verwerkt dan normaal.

We streven er altijd naar om bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 uur geplaatst worden, dezelfde dag nog te verzenden. In dit geval lag de vertraging bij PostNL en niet bij ons. Mocht je in de toekomst verzekerd willen zijn van de snelste levering, dan raden we DPD aan, dat in 99,3% van de gevallen de volgende werkdag bezorgt binnen Nederland.

We hopen je snel weer als klant te mogen verwelkomen en danken je voor je begrip.

Snelle levering

3. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Puchshop.de BV

Bedankt voor je 5-sterren review! ⭐⭐⭐⭐⭐ Super om te horen dat de levering snel was. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! 🚀

Met vriendelijke groet,

Einfach Top !

8. tammikuuta 2025

Hallo Stefan,

Vielen Dank für deine 5-Sterne-Bewertung! ⭐⭐⭐⭐⭐ Wir freuen uns, dass du zufrieden bist. Bis zum nächsten Mal! 🚀

Mit freundlichen Grüßen,

Saanut 5/5 tähteä

snelle levering goede kwaliteit van de…

snelle levering goede kwaliteit van de producten.

5. tammikuuta 2025

Hallo Arthur,

Bedankt voor je 5-sterren review! 🚀 We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van onze producten. Veel plezier ermee en hopelijk tot de volgende bestelling!

Met vriendelijke groet,

Saanut 5/5 tähteä

Schnelle Lieferung in die Schweiz.

Schnelle Lieferung in die Schweiz.

10. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Puchshop.de BV

Vielen Dank für die positive Bewertung, Marc! Es freut uns sehr, dass die Lieferung schnell in die Schweiz angekommen ist. Wir arbeiten mit dem lokalen Versanddienstleister SwissPost zusammen, um eine zuverlässige Zustellung in der Schweiz zu gewährleisten. Bei weiteren Fragen oder Bestellungen stehen wir dir gerne jederzeit zur Verfügung!

Saanut 5/5 tähteä

Gewoon goed zo als het hoort

Gewoon product netjes optijd geleverd en voldoet aan de omschrijving

3. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Puchshop.de BV

Bedankt voor je beoordeling! We zijn blij dat het product op tijd is geleverd en voldoet aan de omschrijving. We streven er altijd naar om de beste service te bieden. Mocht je nog vragen hebben of een nieuwe bestelling willen plaatsen, staan we voor je klaar!

Support hat schnell reagiert

Support hat schnell reagiert, zusammen haben wir ein nichtbestellbares produkt bestellbar gemacht!☺️ versand und lieferung sehr schnell und ohne probleme, ware gut verpackt!
Gerne wieder!

4. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Puchshop.de BV

Vielen Dank für deine tolle Bewertung! Es freut uns sehr, dass der Support schnell reagiert hat und wir gemeinsam eine Lösung für das nicht bestellbare Produkt finden konnten. Wir sind auch froh, dass der Versand und die Lieferung schnell und problemlos verliefen und die Ware gut verpackt war. Wir freuen uns schon auf deine nächste Bestellung! 😊

Alles bestens

Alles bestens, wie bis jetzt immer.

11. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Puchshop.de BV

Vielen Dank für deine positive Rückmeldung! Es freut uns, dass alles wie immer bestens geklappt hat. Wir stehen dir auch in Zukunft gerne zur Verfügung!

Wie immer gut

Lief wie immer reibungslos!

5. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Puchshop.de BV

Vielen Dank für deine Bewertung, Ioannis! Es freut uns, dass alles wie immer reibungslos geklappt hat. Wir schätzen deine Treue und sind jederzeit für dich da!

Gute Wahre Schnelle Lieferung

30. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Puchshop.de BV

Vielen Dank für deine Bewertung, Johann! Es freut uns, dass du mit der Ware und der schnellen Lieferung zufrieden bist. Wir freuen uns auf deine nächste Bestellung!

Saanut 3/5 tähteä

das has lang gedauert

das has lang gedauert, so ich dachte , er was etwas false gegangen, ich hatte auch nichts gesehen i. mail, so hab ich noch mahl bestelt, un has ich es zwei mahl bekommen

17. lokakuuta 2024

Hallo David,

es tut mir leid zu hören, dass deine erste Bestellung etwas länger gedauert hat, bis sie ankam. Hättest du unseren Kundenservice kontaktiert, hätten wir dir weiterhelfen können. Du hättest natürlich nicht noch einmal bestellen sollen...

Ich würde mich gerne mit dir in Verbindung setzen, um herauszufinden, wo der Fehler liegt. Vielleicht ist die E-Mail-Adresse, die du bei uns hinterlassen hast, falsch? Oder sind diese E-Mails in deinem Spam-Box gelandet?

Robert von Team Puchshop

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin