God hjemmeside med mye og god produktinformasjon, godt vareutvalg, god informasjon i etterkant av bestilling. Trygg handel. Informasjon om frakt-kostnader litt lite tydelig, usikker på om dette gjeld... Näytä lisää
Hurtig levering, skarpe priser og de har mange dele der ikke fås hos deres konkurrenter. Torsdag aften bestiller jeg en karburator til Puch MS50 samt nogle andre småting. Leveret med GLS til afhen... Näytä lisää
Jeg har handlet hos Mopedspeed mange gange, og de leverer bare hver eneste gang! De er hurtige, engagerede og altid super service-minded. Bestilte i går kl. 13, og allerede i dag stod varerne på m... Näytä lisää
Godt site - reelle produkter og forsendelse. Hvis sitet skal nå den 5 stjerne skulle de prøve at få udvidet produktprogrammet med nogle af de dele man ellers skal til Taiwan for at finde.
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Mopedspeed er Danmark største forhandler af reservedele til knallerter. Hos os finder du alt, hvad du skal bruge af dele til din knallert. Vi forhandler dele til bl.a. Puch, Kreidler, Yamaha – og mange flere! Vi har 40 års erfaring indenfor knallertbranchen. Skriv til os, hvis du har brug for råd og vejledning før, under eller efter dit køb.
Jegstrupvej 64, 8361, Hasselager, Tanska
- info@mopedspeed.dk
- mopedspeed.dk
On vastannut 42 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
dårlig service
har aldrig oplevet problemer indtil nu. Bestilte et produkt som stod på deres hjemmeside de havde på lager, hvilket de ikke havde. Den besked fik jeg først da jeg fik pakken og så følgesedlen. Jeg skrev så til dem og de ville ikke eftersende det. Nu kan jeg så få lov at betale for fragt igen på en anden hjemmeside. Så kunne jeg jo ligeså godt have bestilt det hele et andet sted. De kunne da i det mindste eftersende det når det var dem som havde lavet fejlen.
Jeg fik retur penge på en vare uden…
Jeg fik retur penge på en vare uden problemer.
fin og hurtig levering
Jeg får hvad jeg bestiller og det går…
Jeg får hvad jeg bestiller og det går utrolig hurtigt med at få tingene
Puch Reservedele
Reservedelene som jeg bestilte. Til Puch Ms 50 Svarede til min forventning. Og kom til tiden
Kvalitet
Når varen er bestilt, er der altid kort tid afhentning/lev.hos Moped speed.dk
Mvh. A.Wendrich.
Dårlig beskrivelse på variator til…
Dårlig beskrivelse på variator til vespa si og det udstødning jeg købte passer ikke så dårlig oplevelse

Vastaus yritykseltä Mopedspeed
Godt site