ProTech3D Solutions B.V. Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

Saanut 2/5 tähteä

Op 20 januari '25 een order geplaatst. Pakket werd niet geleverd. Enkele keren de klantenservice gebeld, maar die deden niets meer dan "ik geef het door, u wordt teruggebeld" (wat dus nooit gebeurde)... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Printer besteld problemen met levering. Toch niet om tijd kunnen komen voor kerst. Maar toch onderling afspraken kunnen maken waar een zeer passend en schappelijk oplossing wordt geboden door deze... Näytä lisää

1. Sähkölaitteet

Yrityksen kirjoittama

Expert in alles omtrent 3D Printen en 3D Printers. Importeur van diverse merken o.a. Creality, MakerBot en eSun.

Välttävä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

14 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

I strongly advise everyone to avoid…

I strongly advise everyone to avoid doing business with Alexander Hoogerwerf, who operates on bol.com under the names 3D4YouStore, ProTech3D Solutions B.V., and AEH Solutions. He is running a systematic scam, and bol.com is failing to protect its customers.

Here is exactly how this seller operates:

Fake Tracking and Dummy Packages: To bypass fraud systems, he ships tiny, worthless items (like a small plastic tube) just to generate a fake "delivered" status on the tracking number.

Bait-and-Switch and No Refunds: If you push back, he might eventually send a product, but it will be a cheaper, incorrect model. When you return it, he blames shipping partners for delays and flat-out refuses to refund your money.

Bol.com's Negligence: Bol.com washes their hands of the situation, completely ignoring that their own internal email systems are being exploited. Even worse, if you try to email bol.com to report him, their system routes your fraud complaint directly back to the scammer!

It has been months, and I am still fighting to get my money back from this seller. This is a calculated operation relying on fake tracking, threats, and platform negligence. Save your money and buy your equipment elsewhere!

21. elokuuta 2026

3d printer

Eigelijk klopt alles wat de mensen schrijven. Ze sturen een klein onderdeel en zetten alles op geleverd. Dpd de vervoerder krijgt gewoon de machine niet. Ik heb mijn geld terug via bol. Com en ergens anders een 3d printer gekocht. Blijf weg van deze winkel. Ze verzinnen smoesjes waar je bijstaat. Mijn printer was ineens opgelost in lucht

4. elokuuta 2026

3D printer besteld,2 weken geleden

3D printer besteld,2 weken geleden. Kwam maar geen levering, wel direct moeten betalen. Vandaag hoor ik na zelf wederom gebeld te hebben dat printer zoekgeraakt is en ook niet meer leverbaar. Slechte communicatie. Nu wachten tot geld terug wordt gestort. ik bestel nooit meer bij dit bedrijf echt een slecht bedrijf

5. elokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Commande faite sur leur site en janvier…

Commande faite sur leur site en janvier 2025 et toujours rien reçus à ce jour ( valeur 1300€). Malgré des essaye d'arrangement a l' amiable rien de nouveau. Il propose de me rembourser , j'attends toujours . Ils sont imcapable de me prouver que ce virement a été fait.
Société a fuire

16. heinäkuuta 2026

Onprofessionele houding

Bijna 3 maanden geleden onderdelen besteld voor mijn wanhao duplicator i3 mini, na bijna een maand gemaild (telefoon nemen ze niet op of doet het niet) waar het bleef.
Ze zouden contact opnemen met het postbedrijf
Hierna hoorde ik niks meer

Maand erna nog maareens een mail gestuurd, ze zouden erachter aan gaan
Hierna hoorde ik nogmaals niks meer, en kreeg ook geen mail van het postbedrijf

Na 2 / 3 weken later nogmaar eens gemaild dat ik mijn spullen wil of mijn geld terug, hierop werd nogal boos terug gemail en ineens kreeg ik mail van het postbedrijf dat het onderweg was.
Afijn spullen binnen, zijn het ook nog de verkeerde...

Ik had dit wel eigenlijk kunnen verwachten als ik, achteraf natuurlijk, de reviews bekijk...

Geen zin meer in zo'n onprofessioneel bedrijf

22. kesäkuuta 2026

3d printer

Mijn 3d printer
deed er iets langer over maar heb hem netjes ontvangen
Ik snap niet zo goed waar al die andere reviews vandaan komen

16. maaliskuuta 2026

Oplichters

Oplichters, bestel hier niet!!!
Je wordt aan het lijntje gehouden, klassieke smoesjes en uiteindelijk krijg je of helemaal niets of een envelop met waardeloze inhoud.

Trap hier niet in mensen, je bent je geld kwijt!

3. helmikuuta 2026

oplichters

Het is onderhand wel duidelijk dat dit rasechte oplichters zijn
Maken veel "slachtoffers"met hun vage verhalen
In mijn geval gelukkig geen groot bedrag,maar die zullen er ongetwijfeld ook zijn
Het is wachten tot ze een keer de verkeerde treffen
Henk

17. marraskuuta 2025

Na 8 weken geen printer en een annulering

Na een bestelling te hebben geplaatst begin september, zou deze 16 september geleverd worden. Geen printer. Na meerdere keren proberen contact te zoeken, krijg ik te horen dat deze vertraagd is. 1e week oktober wordt hij verzonden, raakt kwijt bij de post. Wederom geen/weinig contact. Na onderzoek wordt er geen nieuwe printer verzonden vanwege het niet op voorraad zijn. Aangegeven op de website dat deze er weer is rond 6 november. Gezien de aanbieding die ik had, aangegeven te willen wachten, maar wordt deze order alsnog geannuleerd. Kortom, 8 weken verder, geen printer.

25. lokakuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

Ook in ben erin geluisd

Alexander H. Was mijn contact persoon. Ik heb ruzie met hem gemaakt. Alle 1 ster beoordelingen ten spijt maak ik er drie van. Ik ga mijn geld terugkrijgen omdat hij een gebruikt exemplaar leverde. "Ik ben je mails en dreigementen zat" zei hij. En inderdaad ik heb een dwangbevel klaar liggen. Ik zie verbetering in de bedrijfsvoering. Het zijn twee mannen die waarschijnlijk mooie 3d printers verkopen. Echter, op de website zie je veel meer dan alleen 3d printers. Ze willen een doorgeefluik zijn maar kunnen dat niet zijn omdat ze incapabel en ongeïnteresseerd lijken in het product dat ze verkopen wanneer het niet om 3d printers gaat. Alexander laat zich niet graag corrigeren. Dat is jammer. Ik vind dat hij daar over na moet gaan denken. Hartelijke groet aan Alexander.

Dit laat onverlet dat al die mensen die 1 ster geven ongetwijfeld een punt hebben.

11. lokakuuta 2025

Dure 3d printer nooit geleverd

Dure 3d printer nooit geleverd, nauwelijks contact mee te krijgen. Telefonisch niet te bereiken, wanneer wel geven zij aan het te gaan onderzoeken. Je hoort niets terug, ze blijven onderzoeken en uit contact. Ze nemen zelf geen contact meer op met hun klant. Heb het gevoel dat ik aan het lijntje wordt gehouden.

Overigens via BOL besteld, met hen pak ik dit verder op. Hen geadviseerd het partnerschap te stoppen gezien ook de eerdere recensies.

20. elokuuta 2025
ProTech3D Solutions B.V.-logo

Vastaus yritykseltä ProTech3D Solutions B.V.

Beste Mirjam,

Van oplichting is geen sprake. Gaat altijd makkelijk zo mensen beschuldigen als consument.

Er zijn dingen in het logistieke fout gegaan. Dat is geen oplichting.

Het is goed dat Bol niet naar consumenten zoals u luistert die brengen alleen negatief gedachtes en zijn alleen 1 ster zelf waardig aan klagen.

Klanten zoals u wensen wij niet bij ons ook.

Via Bol

Via Bol , BRITA waterfilterpatroons ,besteld , ProTech3D Solutions B.V. heeft me 14tal dagen aan het "lijntje" gehouden ,dat de bestelling onderweg is enz. Nooit iets ontvangen .

18. syyskuuta 2025

3d printer for my son

I wanted to a 3d printer for my son (8 years old) and had some question.

Response by email was done within minutes and Alexander was very helpful.

Delivery was the next day and, as a gift for my son, they added a filement role free of charge

very helpful and quick response, you do not see that often now a days

28. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Niks bestellen bij dit malafide bedrijf

Niks bestellen bij dit malafide bedrijf. Er gaat hier niets goed. Na bestelling via BOL van een BambuLab 3D printer sturen ze na een paar dagen een Track & Trace code maar leveren het product niet aan de vervoerder. Je hoort vervolgens niks meer. Helpdesk neemt niet op na 6x bellen. Na 2 weken via Bol escalatie gestart ineens een email dat ze gaan versturen, nee dus je hoort wederom niets. Na 3 weken koop ontbonden via BOL en nu wachten tot van Bol het geld retour komt. ik heb BOL gemeld dat het heel slecht is dit soort partijen op het verkoop platform toe te laten.

19. elokuuta 2025

Goede service.

Goede service.
Eerst werd er een verkeerd produkt geleverd. Dit werd zonder probleem omgeruild.
Bezorging is prima, via PostNL

19. elokuuta 2025

Great service

I went to the store for information.
They were very helpful and i buy 2 filament.
There was a problem with the filament so i called them about it.
After some testing there was a problem with one filament and i got to exchange it without any problem.
Again very helpful.

29. heinäkuuta 2025

Alles beter dan hier

Als je een printer wilt bestellen kan je beter ergens anders kijken.
Ik had mijn printer via bol.com bij dit bedrijf besteld op 27 juni
De levering zou uiterlijk 10 juli zijn.
Ik kreeg al snel een bericht van postnl dat de printer geleverd zou worden tussen 2 tijden op ik geloof 4 juli.
Tot mijn verbazing werd 2 dagen daarna het ineens veranderd in pakket nog niet ontvangen.
10 Juli ging voorbij en geen printer, na een paar dagen een mail geschreven waar de printer bleef.
Weer een paar dagen later een mail terug gehad dat het druk was en dat de printer nog niet door de leverancier was geleverd.
Weer gewacht en ineens zou ik de 22e de printer krijgen.
De 22e stopt postnl voor de deur met een pakje met daarin alleen de plaat waarop geprint wordt maar wel met de pakbon van de hele printer, dit niet geaccepteerd en weer terug meegegeven retour.
Geprobeerd te bellen met Protech maar wordt niet opgenomen.
na 2 uur door Protech terug gebeld en bleek om een misverstand te gaan en dat de printer vanwege het gewicht met DPD uiterlijk donderdag de 24e verstuurd zou worden.
DPD tracking gaf aan nog niet ontvangen, weer gewacht tot de 29e geen printer, weer gebeld niemand neemt op.
De 30e weer gebeld weer geen verbinding, aangezien ik 15 km van de showroom woon ben ik maar langs de zaak gegaan omdat ik geen contact met ze kreeg.
Daar aangekomen staat er een medewerker/eigenaar? voor de deur die aan me vroeg wat ik kwam doen.
Toen ik begon met de worden "ik heb op 27juni een printer gekocht" werd ik gelijk afgekapt met dit is een showroom en dat is niet mijn probleem.
Om het verder kort te houden we moesten maar zelf contact zoeken met DPD(wat ik allang gedaan had)
We werden gewoon asociaal behandeld en het interesseerde hem geen bal, hij ging daar niet een ticket voor aanmaken of een nieuwe printer opsturen en we moesten het dan maar annuleren en ergens anders gaan kijken.
Ik ben nog nooit zo behandeld door een winkel en natuurlijk nog steeds geen printer

30. heinäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Niet bereikbaar , levert niet, administratie slecht op orde

Bestelling bij Bol gedaan die door Protech geleverd zou worden.
De originele track &trace gaf geen info waar het pakket was of bleef. Na contact via e-mail of telefoon geen reactie. Bol benaderd en geld terug gekregen. Na ruim 3 weken de helft van de bestelling blijkbaar gekregen (niet met de naam van Protech erop), en ineens een factuur via e-mail en post of ik even alles wilde betalen. Ook weer slechte reactie op mijn e-mails.
Na 7 weken nog steeds maar de helft ontvangen, en de leverancier weet niet waar de helft van de bestelling gebleven is .

25. heinäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin