Banner for ProXtar

ProXtar Arvostelua 129

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Saanut 5/5 tähteä

Deze snoeiperiode voor het eerst de mini kettingzaag gebruikt. Werkt uitstekend en ligt goed in de hand. Accu gaat zeer lang mee, Top apparaat! Inmiddels 2e apparaat gekocht voor kennis. Verkoper goe... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Recentelijk heb ik bij ProXtar een snoeischaar gekocht op een telescopische steel. Dit is een zeer goed ontworpen toestel dat ook zeer gebruiksvriendelijk is. Spijtig genoeg is er een probleem op... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Het product bevalt prima, maar de verzending laat heel veel te wensen over. Het zou verzonden worden via Trunkrs, via hun mail zagen we de data elke dag veranderen. Op een gegeven moment, zo'n 5 dagen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Had een Kruislijnlaser besteld , deze was kwijtgeraakt door dpd bezorgdienst. Na een melding te maken bij proXtar hebben ze dit meteen opgelost en een nieuwe opgestuurd. Top !

1. Työkaluvalmistaja

Yrityksen kirjoittama

Welkom bij ProXtar, jouw partner voor hoogwaardige tools en gereedschappen voor huis en tuin. Bij ProXtar geloven we dat goed gereedschap het verschil maakt. Ons assortiment omvat krachtige kettingzagen, precieze snoeischaren en geavanceerde kruislijnlasers, allemaal ontworpen om jouw kluservaring eenvoudiger, efficiënter en plezieriger te maken

4,7

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Klein maar groot in gebruik.

Het is een klein en krachtige machine, handig in het gebruik. Ik heb er een gekocht met twee lengte van zaagblad, helaas is de 8 inch gesneuveld en kan niet alleen de 8 inch bestellen. Doet niets af aan de kwaliteit van de machine. Zeer tevreden mee.

10. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä ProXtar

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat de machine zo krachtig en handig in gebruik is. Jammer dat het 8-inch zaagblad gesneuveld is, stuur ons even een berichtje, dan kijken we graag mee naar een losse vervanging. Fijn dat je verder zo tevreden bent!

Kwam optijd en doet wat het moet doen

Kwam optijd en doet wat het moet doen

3. marraskuuta 2025

Bedankt voor je positieve beoordeling! 😊
Fijn om te horen dat alles op tijd is aangekomen en het product naar wens werkt. We wensen je veel gebruiksgemak en plezier met je aankoop!

Snelle levering zoals beloofd

Snelle levering en even geprobeerd werkt super goede kwaliteit

31. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä ProXtar

Bedankt voor je fijne reactie! 🙏
Geweldig om te horen dat de levering snel verliep en het product zo goed bevalt. We streven altijd naar kwaliteit en zijn blij dat dit ook bij jou is opgevallen!

Groet,

Degelijk materiaal

Verrassend snel geleverd en snoeischaar goedgekeurd na een eerste test. Hopelijk voor jaren dienstig. Mooi verpakt in een handige opbergdoos. Ook een pluim voor de klantendienst. Ik bestelde en betaalde eerst verkeerdelijk het 28 mm model ipv het 35 mm model. Na contact met de klantendienst werd mijn eerste verkeerde bestelling onmiddellijk geannuleerd en
terugbetaald. Correcte, klantvriendelijke firma !

30. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä ProXtar

Wat een prachtige beoordeling, dank je wel! 🌟
Fijn om te horen dat de snoeischaar goed bevalt en dat je tevreden bent over onze service. We vinden het belangrijk dat alles vlot en correct verloopt — van bestelling tot gebruik. We wensen je veel snoeiplezier de komende jaren! ✂️🌿

Het ProXtar Team 🔧

minikettingzaag/takkenschaar

gekocht mini kettingzaag takkenschaar;
van deze kwaliteit wordt ik blij van
goed spul.
EN goede contacten met deze firma..
echt een aanrader.....

28. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä ProXtar

Wat een geweldige review, dank je wel! 🙌
Fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit én onze service. Dat is precies waar we het voor doen! Veel plezier met de mini kettingzaag en bedankt voor je aanbeveling. 🌿⚙️

Groet,
Het ProXtar Team 🔧

Saanut 5/5 tähteä

goede zaak en product was naarbehooren…

goede zaak en product was naarbehooren en prijs ook

27. elokuuta 2025

Bedankt voor je positieve beoordeling! 😊
Fijn om te horen dat alles naar wens was — zowel het product als de prijs. We waarderen het vertrouwen in ProXtar en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Saanut 5/5 tähteä

Conform afspraak geleverd en werkt naar…

Conform afspraak geleverd en werkt naar behoren dus tevreden.

1. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä ProXtar

Bedankt voor je positieve review! 😊
Fijn om te horen dat alles conform afspraak is geleverd en het product goed werkt. We waarderen het dat je voor ProXtar hebt gekozen en wensen je veel plezier met je aankoop! 🔧💪

Saanut 3/5 tähteä

Sommige dingen niet goed vast

Ik heb product binnen. De gelijmde magneten van de houder die laten al meteen los. En 1 van de knopjes die draaide ik ook eerst eraf ipv de bout die je eigenlijk zou moeten meedraaien

6. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä ProXtar

Bedankt voor je bericht en dat je dit even laat weten. Jammer om te horen dat sommige onderdelen niet goed vastzitten — dat is natuurlijk niet de bedoeling. Neem gerust even contact met ons op via info@proxtar.nl, dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing zodat je het product weer goed kunt gebruiken. 💪

Zeer tevreden!

Erg tevreden met het gereedschap van ProXtar. Goede fijne en snelle service. Echt een aanrader.

9. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä ProXtar

Bedankt voor je mooie woorden en fijne review! 🙌
Super om te horen dat je zo tevreden bent over het gereedschap én onze service. We wensen je veel klusplezier met ProXtar en staan altijd klaar als je ons nodig hebt! 💪🔧

Saanut 5/5 tähteä

Ik had een probleem met kruislaser

Ik had een probleem met kruislaser, werd direct geholpen. Had hem zelf laten vallen 1,5 meter hoog op beton.
Geen garantie is logisch voor een kleine vergoeding ben ik geholpen top bedrijf kan niet anders zeggen.

6. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä ProXtar

Bedankt voor je fijne review en het delen van je ervaring! 🙌 We vinden het belangrijk om altijd mee te denken en een passende oplossing te bieden, ook als het buiten de garantie valt. Fijn dat alles snel en naar tevredenheid is opgelost. Veel succes verder met je kruislijnlaser en graag tot een volgende keer bij ProXtar! 🔧✨

Snelle bezorging! Top

Snelle bezorging, uitstekende service.

2. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä ProXtar

Bedankt voor je mooie review! 🚀 Fijn om te horen dat de bezorging snel was en onze service uitstekend is bevallen. We hopen je binnenkort weer van dienst te mogen zijn bij ProXtar! 💪🌿

Service tuingereedschap

Superblij met de service van Proxtar tuingereedschap! Sowieso een fantastisch apparaat aangekocht. Ik had een klein mankement en voordat ik het goed en wel had gemeld, kreeg ik al een aanbod om het om te ruilen. Geen gedoe, geen lange wachttijden: snel, vriendelijk en professioneel geregeld. Echt top hoe ze met hun relaties omgaan. Fijne service!

2. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä ProXtar

Wat een geweldige review, bedankt daarvoor! 🌿 We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met zowel het apparaat als onze service. We vinden het belangrijk dat alles snel, vriendelijk en zonder gedoe verloopt, dus fijn dat dit zo is overgekomen. Veel plezier met je tuingereedschap en hopelijk tot een volgende keer bij ProXtar! 💚

positivo

Snel en tip top in orde

1. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä ProXtar

Bedankt voor je leuke review! 🙌 Fijn om te horen dat alles snel en tiptop in orde was. We zien je graag nog eens terug bij ProXtar!

Saanut 5/5 tähteä

Goede producten en snel geleverd

29. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä ProXtar

Bedankt voor je positieve review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten en de snelle levering. We hopen je snel weer terug te zien bij ProXtar!

Saanut 5/5 tähteä

NA CONTACT TE HEBBEN IS MIJN BESTELLING…

NA CONTACT TE HEBBEN IS MIJN BESTELLING HEELGOED AFGELEVERD

1. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä ProXtar

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat na ons contact alles goed is verlopen en je bestelling netjes is afgeleverd. We staan altijd klaar om te helpen als er iets is. Veel plezier met je aankoop!

Saanut 5/5 tähteä

Het product is ver boven mij…

Het product is ver boven mij verwachting. Met olie kun je beter niet scheutig zijn want je hebt maar weinig nodig. Om de ketting goed af te stellen zit alles erbij. Ik heb flinke stammen van de laurier gekapt en je gaat er doorheen als boter. Top! Zowel de levering als het product: Een aanrader.

4. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä ProXtar

Wat een geweldige review – dank je wel! Super om te horen dat het product je verwachtingen overtroffen heeft en dat je moeiteloos door de laurierstammen heen ging. Ook goed om te weten dat je de olie met mate gebruikt – precies zoals bedoeld. Fijn dat de levering en het product allebei zijn bevallen. Veel plezier met snoeien, en bedankt voor de aanrader!

Saanut 4/5 tähteä

snelle afhandeling dank u

28. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä ProXtar

Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat de afhandeling naar wens en vlot verlopen is. We staan altijd klaar om snel en goed te helpen. Graag tot een volgende keer!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin