Deze snoeiperiode voor het eerst de mini kettingzaag gebruikt. Werkt uitstekend en ligt goed in de hand. Accu gaat zeer lang mee, Top apparaat! Inmiddels 2e apparaat gekocht voor kennis. Verkoper goe... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Recentelijk heb ik bij ProXtar een snoeischaar gekocht op een telescopische steel. Dit is een zeer goed ontworpen toestel dat ook zeer gebruiksvriendelijk is. Spijtig genoeg is er een probleem op... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Had een Kruislijnlaser besteld , deze was kwijtgeraakt door dpd bezorgdienst. Na een melding te maken bij proXtar hebben ze dit meteen opgelost en een nieuwe opgestuurd. Top !
Yritys on vastannut
Bij levering bleek helaas de oplader er niet bij te zitten. Ik heb gebeld en even een mail gestuurd met mijn gegevens en 2 dagen later had ik hem in huis. De eerste indruk van de minikettingzaag is g... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Welkom bij ProXtar, jouw partner voor hoogwaardige tools en gereedschappen voor huis en tuin. Bij ProXtar geloven we dat goed gereedschap het verschil maakt. Ons assortiment omvat krachtige kettingzagen, precieze snoeischaren en geavanceerde kruislijnlasers, allemaal ontworpen om jouw kluservaring eenvoudiger, efficiënter en plezieriger te maken
Argonweg 17, 3812RB, Amersfoort, Hollanti
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Vastaus yritykseltä ProXtar
optijt geleverd schijnt prima te werken de eerste dagen

Vastaus yritykseltä ProXtar
Heel hulpvaardig bij het zoeken naar en bestellen van een reserve onderdeel voor een kruislijnlaser na breuk door val.
Snelle levering van het artikel.

Vastaus yritykseltä ProXtar
De beloofde accutijd wordt maar voor de helft gehaald. Wellicht dat het na aantal keer opladen beter wordt?
Voor de rest prima apparaatje en netjes bezorgd.

Vastaus yritykseltä ProXtar
Gemakkelijke site en artikel snel geleverd in goede verpakking

Vastaus yritykseltä ProXtar
Na korte tijd was de lader voor de accu’s van de kruislijnlaser al kapot. Klantenservice was goed bereikbaar en gelijk een nieuwe lader ontvangen. Bij gebruik van de nieuwe lader bleek ook 1 accu kapot. Een mailtje aan de klantenservice en ook supersnel een nieuwe accu ontvangen. Perfecte service!!!

Vastaus yritykseltä ProXtar
Goede prijs, gode kwaliteit.
Snelle levering.
Leuke extra weetjes/informatie.

Vastaus yritykseltä ProXtar
Eindelijk met deze machine aan t werk..
Beetje springende ketting op dunne takken; dan wat harder aandrukken. Wel binnen n half uur de eerste aanspanning van de ketting gedaan Accu's gaan langer mee dan ik had gedacht! Dat is fijn maar mag ook wel, ze hebben voldoende vermogen.
Het bijvullen van de kettingolie is echter een drama: niet alleen het bijgeleverde mini-prutsflesje lekt, maar mijn koffer zit onder de olie nadat ik in de pauze daar de machine in heb gelegd. Daarbij ook de verpakking van de nieuwe kettingen onder de olie.
Een hofftech is beter, maar daar zijn geen nieuwe kettingen op maat van verkrijgbaar

Vastaus yritykseltä ProXtar
Vandaag besteld, morgen geleverd! dat is wat je schrijft en wat je ook doet!
Nadat ik al enthousiast was over de elektrische snoeischaar ... toch besloten om ook de kettingzaag aan te willen schaffen. Deze moet ik nog uitgebreid gaan testen maar met de positieve ervaring van leveren en gebruik van de snoeischaar hoop ik dat ik net zo enthousiast wordt van de kettingzaag.

Vastaus yritykseltä ProXtar
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.