Jag är ledsen att jag gick på dom här maffiametoder. Min månadskostnad blev 200 kr mer. Protexia SSTNET. Passa er. Dom är hemska. Är ofattbart att dom får hålla på. Hoppas ni sover gott om nätterna.... Näytä lisää
Jag lärde mig om Protectias övervakningstjänster i realtid och gick nyligen med för dem. Jag ville vara säker på att min identifiering var säker eftersom jag tillbringade mycket tid online. Det var lä... Näytä lisää
Blev uppringd av någon med brytning i går och han babblade på om något med internetintrång och att mina mejl blivit hackade. Men när han sa att detta samtal spelas in då sa jag vönta lite. Du får skic... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Protectia har i över 5 års tid erbjudit en Online Försäkring för både Företag och Privatpersoner inom Sverige. Vi har satt ihop ett paket som innehåller Online Försäkring, Säkert Internt (VPN) och ett Övervakningsverktyg som scannar internet efter din privata information. Vår dedikerade kundtjänst finns online alla dagar i veckan för att hjälpa dig med alla frågor och hjälper till med rådgivning för alla Cyber Security frågor, och helt på svenska!
Järfällavägen 106, 17741, Stockholm, Ruotsi
- +46 8 580 981 11
- support@protectia.se
- protectia.se
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
I've been using ID-security for many years
I've been using ID-security for several of years for private usage.
Instant notification 24/7, if any of my E-mails or Credit Cards have been found on Internet or DarkNet.
With the added value of an insurance I feel safe on the internet, using the Premium Package
Been in contact with their support with some questions, had quick and friendly response.
I'm satisfied with my choice of ID-security supplier.
Protectia och Loopia
Hej! Fick precis en räkning från Protectia och blev misstänksam. Hittade samma historia som jag upplevde förra veckan.

F r v rt f retag...
För vårt företag har Protectia förändrat allt! Vi ligger steget före cyberfarorna tack vare deras flitiga mörka webbövervakning. De ger mig sinnesfrid genom att kontinuerligt söka efter komprometterade anställningsuppgifter, vilket jag uppskattar. Allt beskrevs i detalj av experterna, vilket gjorde det enkelt att förstå hur deras tjänster fungerar. I denna digitala värld är det bra att veta att vi har ett skyddsnät.
Fejk
Fejk, scam, i ärlighetens namn fattar jag inte att detta är tillåtet - hotet om EU-bot och nya lag blabla.
Svar på svaret: Nej - tack. Jag testade domäner som [regeringen.se] och [msb.se]. Tänk att de har 33 respektive 1000 tals läckor enligt "tjänsten" på eran hemsida. Bäst att ni ringer upp de istället.

Vastaus yritykseltä Protectia
Scam liknande de som ringer om virus på datorn
Säljare sittandes i ett callcenter (man hör tydligt stimmet i bakgrunden) som ringer och berättar att 19stycken läckor har identifierats från vårt företags webbsida. De skall skicka en länk med inloggning för att jag skall se vad det rör sig om. Då har du såklart blivit en betalande kund.
Säljaren pratar luddigt om EU-direktiv och NIS2 (som förvisso är ett kommande direktiv men som knappas omfattar den produktförsäljning vårt företag bedriver). Någon vidare förklaring vad NIS2 handlar om kunde säljaren inte ge, men tack och lov finns ju google.
Som i förbigående nämns siffran 345kr/månad.
Jag möts av totalt oförstående när jag tackar nej. "Men du har ju 19stycken läckor"
Läser man andra omdömen här förstår jag också bättre principen kring Trustpilot där Protectia kan få bort tex mitt omdöme då jag inte är kund till dem... och det kommer jag ju inte bli så den här texten lär ju försvinna inom kort. Det är ju rent skrattretande att läsa de positiva omdömena som så uppenbart är författade av dem själva (alt köpta omdömen).
Nä, det här är ett scam och inget annat. Det var länge sedan någon Indier ringde från "microsoft" om att de identifierat virus på min dator... Det här är tydligen det nya, dock på svenska och utan indisk brytning ;-)
Fejkföretag som ringer och "hotar" om läckta uppgifter.
Fejkföretag som ringer och "hotar" om att man fått läckor i sitt dataskydd och vill "hjälpa" att täta dessa.
Uppenbart scamföretag. Uppenbara fejkbetyg äen här på trustpilot, knackig svenska, generiska svar. Troligen ligger detta företag närmare 1 i verkliga betyg än de 3,6 som står angivet.
_______________
UPDATE
Behöver lägga till lite info. Strax efter att min recension av protectia.se publicerats fick jag ett meddelande av Trustpilot att:
"protectia.se har rapporterat ditt omdöme för skadligt eller olagligt innehåll.".
De försöker alltså rensa dåliga recensioner genom att anmäla dem som olagliga.
Men mitt omdöme följer Trustpilots riktlinjer och återpublicerades. Sedan dess har även protectias meddelande här nedanför ändrats till ett ngt mjukare.
Jag vill rekommendera alla som läser recensionerna av detta företag att helt ignorera alla femstjärniga recensioner och istället läsa de med lägre betyg.
Samtliga är samstämmiga, samtliga benämner detta som ett oseriöst företag med minst sagt tvivelaktiga säljmetoder. Några nämner fakturor som skickats utan överenskommelse, några nämner inkasso.
Tydligt är iallafall att man bör hålla sig långt borta ifrån protectia, och deras svar här nedan har verkligen inte förändrat det.

Rent lurendrejeri
Rent lurendrejeri. Ringer och skickar sedan faktura på 5000:- utan någon som helst form av accept eller medgivande att köpa något!

Vastaus yritykseltä Protectia
Tveksamt om detta är bra, skrämselförsäljning
Jag blev uppringd av en trevlig man och informerad om dataläckage från domäner som jag har hos Loopia. Uppgav sig vara från Protectia och övervaka nätet bla bla. Efter en stund så framkommer det att inget läckt från min sida. Jag frågar vems uppdrag de ringer på och det är ingens, de vill bara sälja in sig. Jag tackar vänligt nej och mannen ber om ursäkt om han stört. Hade det inte varit för skrämseltaktiken i början hade jag lyssnat kanske.
Någon nedan har sagt att det är fake reviews och företaget säger att det inte är så för att alla är verifierade. Jag är inte kund, det finns verifierade och inte. Och verifierade fake finns såklart. Det är en gigantisk marknad. Får förfrågningar varje vecka från "företag" som vill anlita mig för såna uppdrag.
Kanske är företaget bra, vad vet jag. Säljtaktiken som försäljaren hade var inte bra.

Fejkade omdömen på Trustpilot
Väldigt lätt att se att alla Protectias "omdömen" här på Trustpilot är fejk.

Vastaus yritykseltä Protectia
They call to inform you about new rules
Like the other reviewers I got a phonecall from some swedish guy almost introducing himself from one.com. They have been calling every day for last 2 weeks and when i finally took I thought it was an "emergancy"-call from One.com to inform me that due to new rules in Norway they had to add a security thing.
After a while of not understanding what he was talking about he said he was gonna send me a mail so I could follow some steps and it felt like this was something that was mandatory due to new laws.
Little did I know that I was also gonna get an invoice on 4100 NOK.
We'll see how this goes, but I am really not interessted in getting scammed by this bad company.
As I had no idea I was getting into a scam, I have no means to pay the invoice.
If they call from 21 95 37 49, its really not worth picking up.

This is scam
This is scam. A sales rep. called me and told me that they where part of Domeneshop.no and this is not true. He also told me that it was mandatory within the EU to have their service, which is also wrong. The good reviews here are probably fake, because this company litterally just take people's money without anything good in return.
Edit:
1. My allegations are just based on the fact that your sales rep. called me and told me that you were directly associated with domeneshop. It's even posted on their website about your behavior that several customers fell victim to your fake sales rep.
2. I'm just a customer of domeneshop, nothing else so my conflict of interest is none existent.
3. Your sales rep. told me on the telephone that this was mandatory within the EU. I even told him that I didn't believe him that this was mandatory, but he was very clear that this was needed. Why would I even make this up?
4. Your reviews could be genuine, but they don't look genuine to me. My review is 100% genuine, based on the call I received from your sales rep. That way of marketing and the tone you had on the phone trying to sell your product is disgusting. I even get mail from you every week after specifically telling you that we don't want or need your product.. More bad reviews are probably coming from fed up "customers".
Edit2: Got a mail today from their support that the invoice they sent us could not be cancelled because we "accepted" their offer by telephone. This is just another proof of this scam, because accourding to Norwegian law, every phone sale should result in a written contract before any deal is done. This company really needs to be shut down. Don't ever sign av deal with this scam company!

Great support!
Verkligen toppen kundservice
Verkligen toppen kundservice! Hade lite svårigheter med att aktivera portalen, vilket jag smidigt fick hjälp med efter att jag ringt till supporten. Verkligen nöjd med panelen EyeonID, känns tryggt nu när alla säkerhetsintråg åtgärdats.
Väldigt nöjd med Protectia!
Väldigt nöjd med Protectia!
Hela processen för säkerhetssystemet gick väldigt smidigt.
Rekommenderar starkt!
Rekommenderar starkt
Blev uppringd av en trevlig kille som hjälpte mig att komma igång med en övervakning. Funkar felfritt!
Jättebra service
Jag är väldigt nöjd med kontakten med Protectia. Jag fick hjälp av en jättegullig tjej som hette Sara som hjälpte mig med mitt ärende
Nöjd med supporten från Sara
Nöjd med supporten från Sara
Detta er så bra!
I’m a very pleased customer with my…
I’m a very pleased customer with my company SecretLee.com
Protectias nya ID Skydd med Kreditlås…
Protectias nya ID Skydd med Kreditlås är fantastiskt! Det ger mig fullständig trygghet och skyddar effektivt mig identitetsstöld. Enkelt att använda och värt varje krona. Rekommenderas varmt!