We hebben een hele fijne ervaring gehad vanmiddag mede dankzij Anke. We kwamen voor een salon tafel en gingen met bijna een heel nieuw interieur naar huis :) Zeer vriendelijke medewerkster die ons... Näytä lisää
Yritys on vastannut
After sales, altijd belangrijk, Dit hebben wij ondervonden bij onze defecte fauteuil. Gekocht bij Pronto Helmond. Ze hebben hem opgehaald, En ons op de hoogte gehouden van de reparatie tijd. Daa... Näytä lisää
Yritys on vastannut
In de winkel zijn we heel goed geholpen. We hadden een persoonlijke verkoopcoach, die ons verschillende dingen liet zien. Ze kwam met eigen ideeën en adviezen voor onze inrichting. Heel prettig om er... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Pronto Wonen: Verrassend gezellig!
Bij Pronto Wonen draait alles om een interieur waarin jij je écht thuis voelt. Met veel passie inspireren we je met de nieuwste woontrends, verrassende combinaties en sfeervolle interieurs. In onze collectie vind je alles om van jouw huis een gezellig thuis te maken: van banken, fauteuils en stoelen tot tafels, kasten en bijzettafels. En dat allemaal voor een betaalbare prijs.
✓ Kies & stel samen
Stel jouw perfecte meubel helemaal naar wens samen.
✓ Verrassend betaalbaar
De leukste meubels voor de leukste prijzen. Bij Pronto Wonen ben je altijd verzekerd van de beste prijs.
✓ Persoonlijk interieuradvies
Onze interieuradviseurs denken graag met je mee. Samen vertalen we jouw woonwensen naar een interieur dat past bij jouw smaak, huis én manier van wonen.
✓ Veel op voorraad & snel in huis
Veel meubels hebben we op voorraad en kunnen snel worden verzonden. Voorraadartikelen heb je binnen 10 werkdagen in huis!
✓ 42 woonwinkels in Nederland
Laat je inspireren in een van onze 42 woonwinkels, vol wooninspiratie en de laatste trends. Ontdek onze meubels, ervaar materialen en kleuren en laat je adviseren door onze interieuradviseurs.
Wil je thuis alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan onze collectie online of maak een afspraak voor persoonlijk interieuradvies.
Engelseweg 152, 5705 AJ, Helmond, Noord-Brabant, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Heel fijn en vakkundig geholpen door Anke.

Vastaus yritykseltä Pronto Wonen - Helmond
Kevin Bax heeft ons voortreffelijk geholpen, geduld, alle aandacht voor onze wensen en had tijd voor ons. Heel rustig werden wij begeleid naar ons besluit.
Goed geholpen door Rob.
Eerlijk en goed advies gekregen.
Nu wachten tot de bank er is!

Vastaus yritykseltä Pronto Wonen - Helmond
Super geholpen door Anke. Mijn zwager is heel blij ner zijn nieuwe meubels

Vastaus yritykseltä Pronto Wonen - Helmond
Zeer goed geholpen door Anke.
Geduldig,vriendelijk goede uitleg,lekkere koffie aangeboden.

Werden goed geholpen door Anke

Vastaus yritykseltä Pronto Wonen - Helmond
Leuke overzichtelijke winkel. Vriendelijk personeel die met je mee denkt en advies geeft!

Vastaus yritykseltä Pronto Wonen - Helmond
Vandaag op zoek naar een bank bij Pronto Helmond terecht gekomen. Een goede service waar goed meegedacht werd met onze wensen. We kregen ook de ruimte om de bank te testen want bij Pronto ontfermde ze zich over onze pup die we nog niet alleen thuis konden/wilden laten. Voor ons de reden om niet verder te zoeken maar met deze fijne mensen in zee te gaan.

Vastaus yritykseltä Pronto Wonen - Helmond
Goed vriendelijk en kundig geholpen. Door de koppeling van bedrijven met 1 helper 5 zaken kunnen doorlopen in no-time. Afhandeling bijna vriendschappelijk. Net telefoontje nadien om correctie aan te brengen in de garantievoorwaarden.

Vastaus yritykseltä Pronto Wonen - Helmond
Hierbij wil ik mijn revieuws die ik laatst geschreven heb herzien. Heb inmiddels contact gehad via mail met Pront Wonen Helmoend en ze hebben het keurig opgelost. Ze gaan mijn onkosten vergoeden.
In eerste instantie was er wat foutgegaan, maar uiteindelijk is dit goed opgelost en zijn we uitstekend geholpen in de winkel.

Vastaus yritykseltä Pronto Wonen - Helmond
Leuke winkel, vriendelijke bediening en ze hadden precies dat waar we naar op zoek waren. Kortom, ga er eens kijken!

Vastaus yritykseltä Pronto Wonen - Helmond
Ik ben donderdag bij Pronto Helmond geweest.
Heel vriendelijk personeel en een goeie service!!

Vastaus yritykseltä Pronto Wonen - Helmond
We zijn super goed geholpen door Anke! Ze was eerlijk, behulpzaam constructief. Niets was te gek en zijn heel veel heen en weer gelopen om de keuze goed af te kunnen wikkelen. Echt een topper!

Vastaus yritykseltä Pronto Wonen - Helmond
Nou de verkoopster dacht heel goed mee.Er was veel keuze En prijs kwaliteit zeer goed.Ik ben erg blij met mijn stoelen .

Vastaus yritykseltä Pronto Wonen - Helmond
We werden goed, vriendelijk en deskundig geholpen. Er werd alle tijd voor ons genomen en we kregen ook koffie aangeboden wat een welkom gevoel gaf.

Vastaus yritykseltä Pronto Wonen - Helmond
De verkooper liep met ons mee de hele winkel door, gaf advies en niets was te veel.

Vastaus yritykseltä Pronto Wonen - Helmond
Zeer vriendelijk personeel met zeer goede adviezen. Een hele mooie bank daar gekocht en ik raad iedereen aan om daar eens te gaan kijken

Vastaus yritykseltä Pronto Wonen - Helmond
Zeer nette zaak. Goede service, vriendelijk personeel. Goede kwaliteit. Wij zijn zeer tevreden!

Vastaus yritykseltä Pronto Wonen - Helmond
Wat een top service. Anderhalf jaar geleden een eethoek gekocht waar een poos geleden een stoel van stuk ging. Deze stoel was niet meer leverbaar dus gaven ze als oplossing de keuze om nieuwe stoelen uit te zoeken. Gedaan! Vandaag omgeruild en hebben we weer mooie stoelen. Dankjewel Pronto voor deze geweldige service.