Proluca Interiors Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Zo warm, vriendelijk en deskundig geholpen. Je wordt herkend als je voor een tweede of derde keer de winkel binnenkomt. Echt goud waard! Wij hebben ons schakelmateriaal Buster & Punch bij hen gekocht.... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Een Boabab totem besteld van 2 liter. Staat bij 3-7 dagen werkdagen levertijd. Al 2 keer gebeld. Inmiddels 3 weken verder. 2 maal telefonisch contact gehad. Als antwoord op mijn vraag wanneer het g... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Prachtige stijlvolle items!! Vanuit belgie besteld via web!) Ze zorgen echt voor je bestelling en houden/nemen contact indien nodig!! Dynamisch team die met liefde voor mooie zaken werkt! Super!! Ik... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Via de webshop een Assouline boek besteld en ondanks dat het goed ingepakt leek toch helaas tijdens het verzenden beschadigt. Werd keurig omgeruild via gratis retournering. Bij de tweede poging weer h... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Sisustusliike
  2. Sisustussuunnittelija
  3. Tapetit

Yrityksen kirjoittama

Proluca Interiors - Voor exclusieve interieurs, meubels, behang, decoratie en lampen

Keskitasoinen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

42 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Wat een verschrikkelijke winkel

Wat een verschrikkelijke winkel. Alles prima tot er iets mis gaat. Ik heb voor veel geld lampen gekocht en 4 maanden moeten smeken voor een oplossing. Lampen werden in verschillende kleuren geleverd en met schade. Ze reageren slecht op mails en nemen de telefoon vaak niet op. De brandmanager is helemaal niet bereid om te helpen en maakt je als klant gewoon onterecht uit voor leugenaar. Echt afbreuk aan de mooie merken die ze verkopen. Ik zou als klant daar niks meer kopen en als merk geen zaken met ze doen. Wilhelmina designs is daarentegen WEL heel klantvriendelijk en heeft mij perfect geholpen!

19. elokuuta 2026

Slechte service

Inmiddels 3 weken verder. 2 maal telefonisch contact gehad. Als antwoord op mijn vraag wanneer het geleverd word ‘binnenkort’.
Ik bestel het nu wel ergens anders.

17. elokuuta 2026

Complimenten voor Proluca

Wij hebben een zeer prijzig artikel besteld en zijn superenthousiast over de hulp bij bestelling en de financiële afwikkeling. Wij wilden niet alles vooruit betalen, dit werd zonder problemen 50% bij bestelling en 50% bij levering. Er is binnen de gestelde termijn al geleverd, alles keurig zoals het hoort. Wij zijn ook heel tevreden over het telefonische contact dat wij hadden. Totaal geen negatieve punten te vermelden, alleen maar complimenten 👍👍👍

26. kesäkuuta 2026

Ik heb 27 mei 2 stoeltjes bestelt

Ik had 2 stoeltjes besteld, bij dit bedrijf, en hoewel het begin met dit bedrijf,echt niet ,lekker liep, was vrij moeilijk om in contact te komen,, Maar ze hebben het op een gegeven moment echt serieus,opgepakt, De bazin zelf heeft het heft in handen genomen, om toch de bestelling zo snel mogelijk te leveren,, En toen alles liep idd ,kreeg ik een excuus en een lieve attentie,omdat het in het begin niet zo fijn liep, Dus petje af, hoe ze het zo snel en goed hebben opgelost,, Ben ontzettend blij met mijn stoeltjes,, en blij met de goede afloop, en het fijne contact, Dus zeker hoe het allemaal is opgelost, 5 sterren waard,

27. toukokuuta 2026

Zeer tevreden

Zeer tevreden over mijn ervaring met Proluca Interiors. Helaas zijn mijn eetkamerstoelen in eerste instantie niet geleverd door een externe bezorgdienst. Hoewel dit buiten de verantwoordelijkheid van Proluca Interiors lag, hebben zij dit uitstekend opgepakt en meegedacht aan een passende oplossing.

Het contact verliep gedurende het hele proces vriendelijk, professioneel en duidelijk. De service was werkelijk top: uiteindelijk heb ik nieuwe eetkamerstoelen ontvangen en alles is naar volle tevredenheid opgelost.

Ik waardeer vooral de klantgerichtheid, communicatie en de manier waarop Proluca Interiors verantwoordelijkheid neemt voor haar klanten. Een prachtige interieurwinkel met niet alleen mooie producten, maar ook een uitstekende service. Absoluut een aanrader!

8. kesäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Slecht is nog zacht uitgedrukt

Op 29 december heb ik een theebox van Gio Bagnara besteld die volgens de website op voorraad was. Achteraf bleek dit helemaal niet te kloppen. Na mijn bestelling werd mij verteld dat het product toch niet op voorraad was en speciaal besteld moest worden, met een levertijd van ongeveer 3 maanden.

Wat het nog erger maakt: ik heb het volledige bedrag vooraf moeten betalen, niet eens een aanbetaling. In feite heb ik hen dus een renteloze lening gegeven.

In het begin werd er nog even contact opgenomen, maar daarna bleef het volledig stil vanuit hun kant. Ik heb vervolgens zelf meerdere keren achter updates aan moeten gaan, want proactieve communicatie was er niet.

Na al dat wachten en dus feitelijk 3 maanden verspild, werd ik uiteindelijk gebeld met de mededeling dat er een productiefout is en dat de theebox opnieuw besteld moet worden. In eerste instantie: geen excuses en een onvriendelijke houding. Pas later kwamen er excuses, maar dat voelde niet oprecht.

Het toppunt: ik kreeg maar twee opties; annuleren of opnieuw bestellen met opnieuw een wachttijd van ongeveer 3 maanden. Geen enkele vorm van compensatie, geen enkele moeite om dit netjes op te lossen. Zelfs toen ik zelf een voorstel deed (zoals 30% korting), werd daar niets mee gedaan.

Sterker nog, het voelde op een gegeven moment alsof ze mij liever kwijt waren als klant en dat ik het product maar ergens anders moest bestellen, in plaats van dat ze ook maar enige moeite deden om dit netjes op te lossen. En eerlijk gezegd: dat ga ik ook doen zelfs als ik ergens anders meer moet betalen, zolang de service maar beter is.

Uiteindelijk heb ik de bestelling geannuleerd. Slechte communicatie, foutieve informatie over voorraad, vooraf volledig laten betalen en totaal geen klantgerichtheid.

Absoluut geen aanrader.

24. maaliskuuta 2026

Aanrader!

Ik heb hele goede ervaringen met Proluca Interior. Het contact is altijd prettig en ze denken echt met je mee. Ik heb hier al meerdere keren besteld en dat is elke keer heel goed bevallen.

Ook toen ik online iets bestelde en het liet inpakken, kwam er echt een leuk ingepakt cadeau binnen. Dat soort extra aandacht maakt het gewoon net wat specialer.

Super team en een heel mooi assortiment. Aanrader.

6. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Proluca is een high end bedrijf waar…

Proluca is een high end bedrijf waar kwaliteit gewaarborgd wordt door excellente expertise. Team Proluca heeft uitstekende service geboden na een mankement van een meubelstuk. Ze hebben prachtige accessoires, en een stijlvolle showroom vol inspiratie. Ik ben ontzettend tevreden!

5. maaliskuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Begin even moeizaam, daarna goed opgelost!

Ik heb onlangs een dure bank via de website gekocht. In het begin verliep het contact moeizaam.
Uiteindelijk mijn klacht met hen besproken en is levering met spoed goed opgepakt en kunnen we nu genieten van een prachtige bank in huis!

13. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Pakket nooit aangekomen ; geen enkele reactie

Het pakket met mijn Assouline boek is nooit geleverd door DPD. Ik heb meermaals contact opgenomen, maar krijg 0 reactie van proluca. Erg jammer, want ik vind het een mooie winkel en webshop waar ik graag nogmaals zou bestellen. Maar gezien de huidige situatie heb ik nog weinig vertrouwen in de winkel.

10. helmikuuta 2026

Oplichterij

Bestelling gedaan. Volgens website is levertijd volgende werkdag…
Niks ontvangen, geen mail ter uitleg van eventuele vertraging. Inmiddels 2x gemaild, via Instagram bericht gestuurd en 4x gebeld met zowel klantenservice als showroom waar je niemand aan de lijn krijgt en wordt verwezen naar het betreffende e-mail adres waar niemand op reageert.
Aankoop van > 500 euro en er zo mee om gaan. Om je te schamen… en als ik de recensies lees ben ik niet de enige!
Volgende stap wordt aangifte voor oplichterij als ik niet binnen 2 dagen iets hoor!

23. tammikuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Probleem opgelost

Update: Het probleem is opgelost door Proluca en de lamp is vervangen. Dank voor de oplossing.

Erg slechte service. Begin december ontving ik een lamp met een productiefout. Inmiddels heb ik 10 e-mails gestuurd en 4 keer gebeld. Telefonisch werd een oplossing beloofd, maar er is niets concreets afgesproken of uitgevoerd. Per e-mail krijg ik geen reactie. Ik verwacht per ommegaande een duidelijke afspraak en oplossing.

2. joulukuuta 2025

WAT een nare rare verkoopster

WAT een nare rare verkoopster
De blonde dame die vroeg wat ik wilde ik zei “een cadeau bon voor 100 euro” ze keek mij aan alsof ik 1 euro zei
De hooghartigheid daar kon ik niet zo goed tegen Elke klant zou koning (koningin) moeten zijn. Ik ben meteen naar de overkant gegaan waar een schattig lief meisje zeer behulpzaam en wel vriendelijk was.

30. joulukuuta 2025

Koop hier niks! Onbetrouwbaar

Koop hier niks!! Zeer onbetrouwbaar sturen óf niks op óf een heel ander product. Je kan ze op geen enkele manier bereiken. Koop hier niks want je bent je geld kwijt!

8. tammikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin