Dashpro Arvostelua 12

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ich habe ein Produkt bei DashPro

Ich habe ein Produkt bei DashPro - Belgium gekauft und bereits am nächsten Tag fristgerecht den Widerruf erklärt.

Trotz mehrfacher Kontaktaufnahme wurde mir bis heute keine Rücksendeadresse zur Verfügung gestellt. Ohne diese ist eine Rücksendung unmöglich.

Der Kundenservice reagiert ausweichend und verzögert die Abwicklung systematisch. Mein gesetzliches Widerrufsrecht wird dadurch faktisch ignoriert.

Ich kann diesen Shop nicht empfehlen.

18. helmikuuta 2026

Pas op oplichters

Autoradio gekocht met een ander kader voor mijn Opel vivaro. Ik had de verkoper gecontacteerd omdat ik twijfelde omtrend de omlijsting voor de climatronic knoppen van de airco. Ik kreeg direct antwoord dat ik me geen zorgen moest maken dat het in orde zou zijn. Na aankomst van de levering was het toch niet in orde, omkadering is verkeerd en de knoppen voor airco passen er niet in, kreeg ik een 32gb versie ipv de 64gb. Verkoper antwoord niet meer, ik krijg ook geen retouradres en kan het dus niet terugsturen. De cambus adapter neemt geen enkele knop over van de stuurbediening enz... Niet kopen op de .be site dit zijn oplichters.

6. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Attention ne pas acheter sur ce site!

Attention ne pas acheter sur ce site!!
Je n'ai jamais reçu mon produit!
On ne me répond plus par mail.

Waarschuwing: Koop niet via deze website!!
Ik heb mijn product nooit ontvangen!
Ze reageren niet meer op mijn e-mails.

Warning: Do not buy from this site!!
I never received my product!
They no longer reply to my emails.

10. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Let op: dit is niet dashpro.nl (NL)

Wij als officiële DashPRO (gevestigd in Nederland – dashpro.nl) willen duidelijk maken dat dashpro.be géén onderdeel is van ons bedrijf. Deze partij gebruikt een sterk gelijkende naam, wat voor veel verwarring en misleiding zorgt.

Wij worden regelmatig benaderd door klanten die denken bij ons besteld te hebben, terwijl dit via dashpro.be is gegaan. In veel gevallen horen wij dat producten slecht of helemaal niet geleverd worden.

Wij hebben meerdere keren geprobeerd contact op te nemen met de eigenaar van de Belgische variant, maar hier wordt niet op gereageerd.

Let dus goed op bij wie je bestelt en voorkom dat je bij de verkeerde partij terechtkomt.

23. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Oplichters pas op …terugsturen als je…

Oplichters pas op …terugsturen als je niet tevreden bent
Over een product is onmogelijk!!!!!!!!!!
Er wordt gewoonweg niet meer gereageerd
1 ster is nog teveel….dropshipment met een veel te hoge prijs en dito levertijden 1-3 dagen duurt zeker 1 tot 2 weken
Wees gewaarschuwd!!!

12. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Het is dat je een * moet geven maar die…

Het is dat je een * moet geven maar die verdienen ze echt niet !

Wij hebben bij dit bedrijf een autoradio besteld duurde al vrij lang voordat hij geleverd werdt toen al een slechte communicatie alleen mogelijk via de mail.
De radio is niet wat we ervan verwachten hadden dus netjes op dezelfde dag van levering gemailt dat we gebruik wilde maken van het recht van retour dus zeker binnen de 2 weken .... maar nu naar eerst op de reactie van hun via de mail van hun te hebben gereageert dat we hem echt retour wilde sturen ...en nu geen enkele reactie vanuit Dashpro meer ... dus niets daar bestellen .

4. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Omdat de navigatie in onze auto was…

Omdat de navigatie in onze auto was gecrasht, bij dit bedrijf een andere besteld. Had ik maar eerst de reviews gelezen dan hadden we nooit hier besteld. Met veel pijn en moeite ging het bij de garage al moeilijk om te installeren. Hadden geen geluid, navigatie en ook geen achteruitrijcamera. Heel de dag bij garage gestaan voor niks. Na een keertje met de auto te hebben gereden was er een vervelende geur, ook lampjes in de auto vielen uit. Blijkt een beginnende schroeilucht te zijn. We waren gelukkig op tijd hiermee. Ne meerdere mails enz enz hebben we nog steeds geen reactie terug. Wij willen gewoon ons geld terug. Wat een flut bedrijf zeg!

6. tammikuuta 2026

1 ster nog te veel!

1 ster nog te veel!
Carplay radio gekocht, geïnstalleerd maar werkt niet.
Retour aangemeld, maar heb na 4 e-mails nog steeds geen retouradres. Geld terug krijgen kan pas nadat het product retour is gekomen.
Zonder retouradres géén geld retour.
Bestel hier niets!!!

15. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

De productfoto’s zagen er geweldig uit…

De productfoto’s zagen er geweldig uit en daarom heb ik besteld. Later merkte ik dat het bedrijf via dropshipping werkt, wat een paar nadelen met zich meebrengt. De levering duurde langer dan verwacht, de tracking werkte pas na een paar dagen en de communicatie ging traag omdat alles via hun leverancier loopt. Het apparaat zelf heeft me teleurgesteld: de kwaliteit voelde anders dan op de foto’s en sommige functies werkten minder dan ik had gehoopt. Niet slecht, maar wel goed om te weten dat je met een dropshipper te maken hebt en veel te duur

17. lokakuuta 2025

Onbetrouwbaar

Onbetrouwbaar, ik wil mijn artikel retour doen, geen enkele reactie op de vele mails die ik heb verstuurd. Ik heb namelijk het retouradres niet en heb het retouradres verschillende malen netjes gevraagd via dashpro mail, geen
enkel andere optie om contact te leggen buiten een mail.
Artikel: Ford Fiesta | MK7 2008-2017 | Android 13 Autoradio | Apple CarPlay | Android Auto.
De autoradio doet het niet! Ondertussen is het retourbeleid van 2 weken verstreken.

30. lokakuuta 2025

CarPlay radio gekocht bij DashPro.Be 4…OPLICHTERS

CarPlay radio gekocht bij DashPro.Be 4 GB DDR 64GB flash geheugen,geleverde toestel slechts 32GB flash
dashpro gecontacteerd,geven het toe in hun reactie en dan blijft het muisstil,geen antwoord meer op mijn mails om tot een oplossing te komen.Beste mensen ,DashPro .Be zijn oplichters.Zijn ook op geen andere manier berijdbaar.

4. lokakuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin