Profile Nederland - Naarden, Poll Arvostelua 51

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Amsterdamsestraatweg 17A, 1411 AW Naarden, Noord-Holland, NL

Saanut 5/5 tähteä

Twee weken geleden gericht op zoek naar een Ford Puma. Planning 3 vanuit online te bekijken bij verschillende dealers. Ford Poll Naarden als eerste. Relaxte benadering van verkoper binnen, niet opdri... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik wil een compliment geven aan de verkoper Ralph die ons super goed heeft geholpen met de aankoop van onze auto. Wij kwamen voor een advies over de dakdragers en hebben een mooie inruil gedaan van... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik werd ontvangen door een heel vriendelijke meneer die mij vrijwel meteen hielp. Een hele lichte fijne sfeer van iedereen die er rondliep. Echf een verademing. Zeer tevreden. Dankjewel.

1. Autokorjaamo
  2. Katsastusasema
  3. Auton korjaus ja huolto
  4. Autohuolto
  5. Rengasmyymälä
  6. Rekka-autokorjaamo

Yrityksen kirjoittama

Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.

• Amsterdamsestraatweg 17A, 1411 AW, Naarden, Noord-Holland, Hollanti

• 0900-7763453
Promotion box for Profile Nederland - Naarden, Poll

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud

Alles voor je auto op één adres. Altijd een vestiging in de buurt!

4,7

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Betrouwbaar

Men speelt in op de wensen van de klant, is voorkomend en geeft de juiste informatie (bv hoe lang het gaat duren) of wanneer de juiste maat band beschikbaar is en aangebracht kan worden)

5. marraskuuta 2025

APK keuring

31. lokakuuta 2025

Ik ben heel tevreden

Ik ben heel tevreden, uitstekend geholpen.
Totaal niet opdringerig, maar met je meegedacht.
Er is een hoop veranderd in de jaren met de technologie,
Bij ophalen heeft Ralph dit allemaal uitgelegd en heeft hier echt de tijd voor genomen, om het allemaal te laten zien.
Dankjewel voor je hulp ik ben heel blij met mijn aankoop en jullie service.

6. elokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Super vriendelijk

Super vriendelijk, en ook nog: flexibel. Ik moest door omstandigheden last-minute mijn afspraak verzetten en het kon nog naar dezelfde dag. Goed en voordelig m’n band gerepareerd!

31. toukokuuta 2025

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin