Yritys on vastannut
Welkom bij Profijt Meubel! Bij ons vind je betaalbare, eigentijdse en kwalitatieve meubelen voor je woonkamer. Kom eens kijken in 1 van onze winkels of shop online. We hebben een ruim aanbod aan kasten, tafels, stoelen, fauteuils, banken. In vele stijlen voor ieder interieur. Profijt Meubel heeft een grote eigen stof- en ledercollectie, zodat je altijd je zitmeubelen kan laten bekleden naar jouw wens. Bij Profijt Meubel ben je zeker van je aankoop! Wij garanderen jou de laagste prijs en bovendien bieden wij garantie op je aankopen. Veel artikelen van onze collectie direct of snel leverbaar. Kom naar Profijt Meubel, ons deskundig personeel staat voor je klaar. Dat is nog eens een slimme keuze!
Ekkersrijt 4115A, 5692 DD, Son, Noord-Brabant, Hollanti
On vastannut 55 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Wij zijn door de verkoopster Vivian van prima advies en uitleg voorzien. Zij gaf ons alle ruimte na haar uitleg om alle info rustig te laten bezinken en er tijd voor te nemen. Dit gaf ons een zeer prettig gevoel, waarna wij de volgende dag terug zijn gegaan om de aankoop van de Moutil bank af te ronde.

Vastaus yritykseltä Profijt Meubel - Eindhoven
We zijn gaan kijken voor een bank. Vivian vroeg of ze kon helpen maar we wilden even rondkijken, ze liet ons toen ook fijn. Later hadden we wat vragen en de manier waarop we zijn geholpen was er fijn. Ze nam de tijd om alles duidelijk door te nemen. Ze was eerlijk en oprecht, gaf ons niet het gevoel dat we iets moesten kopen, wat we mede door haar uiteindelijk wel hebben gedaan. Ze heeft veel verstand van kleurentheorie en combinaties. Speciaal voor Vivian hebben we een trustpilot account aangemaakt. Topper!

Vastaus yritykseltä Profijt Meubel - Eindhoven
Zeer vriendelijke en deskundige verkoopster.
Goed advies, nam de tijd en dacht goed mee.
Bedankt!
Blij met onze keuze (Candelas bank)

Vastaus yritykseltä Profijt Meubel - Eindhoven
De medewerkster Mirre Botman heeft ons optimaal geadviseerd.
Het contact was in een leuke en ongedwongen sfeer

Fijne hulp. Gezellig. Goed zeer goed advies

Vastaus yritykseltä Profijt Meubel - Eindhoven
we hebben onlangs twee relax-fauteuls gekocht bij profijtmeubel / Bouman en Potter in Eindhoven. We zijn daar echt zéér vriendelijk behandeld, uitgebreide uitleg gehad en kleurstalen meegekregen om thuis ( in de praktijk) te beoordelen op kleur. Blij dat we dat gedaan hebben, in de winkel ziet een kleur(staal) er echt anders uit. Daarna twee stoelen samengesteld, en ook tijdens het tweede bezoek werd er weer geen druk op ons uitgeoefend om een aankoop te forceren.
Uitlevering ; fantastisch. Je wordt goed up to date gehouden mbt leverdatum, je kan een leen-bus meekrijgen en nog steeds zeer vriendelijk personeel.
Zó kan het dus ook, veel meubelwinkels kunnen hier nog een voorbeeld aan nemen.

Vastaus yritykseltä Profijt Meubel - Eindhoven
Omdat we op de website enkele relaxstoelen hadden gezien die aan onze wensen voldeden kwamen we gericht naar de winkel in Eindhoven om enkele modellen te bekijken. Daar zijn we fantastisch geholpen. De dame die ons adviseerde was zeer deskundig, gastvrij en geduldig.
Ze luisterde goed naar onze wensen en zocht mee naar wat bij onze lengte zou passen. Ook gaf ze advies over de binnenvering van het bankstel.
Tevens advies over hoe je een door ons gekozen bankstel het beste kunt onderhouden.
Ik raad iedereen aan om daar een keer naar toe te gaan.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.