Proffsfläkten Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

1. Verkkokauppapalvelu

Yrityksen kirjoittama

Proffsfläkten är ett svenskt varumärke som säljer fläktar specifikt byggda för yrkesarbetare som jobbar i värmen såsom byggare, snickare, lantbrukare, lagerarbetare, glasblåsare mm. Vi byggde produkten för dem som är trötta på att överhettas av värmen på jobbet och samtidigt behöver båda händerna fria. Det här får du när du handlar hos oss: ✅30 dagars öppet köp — inga krångliga formulär, vi löser det ✅Svensk kundsupport — du pratar med en riktig person på svenska ✅Spårning på varje order — du vet alltid var ditt paket är ✅Säker betalning via Klarna ✅CE-certifierad produkt — testad och godkänd enligt europeisk säkerhetsstandard Vi jobbar direkt med vår tillverkare utan onödiga mellanhänder för att hålla priset nere utan att kompromissa med kvaliteten. Har du frågor innan du beställer? Kontakta oss på info@proffsflakten.se så svarar vi snabbt.

Keskitasoinen

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 2/5 tähteä

Vanlig dropshipping.

Att annonsera felaktiga recensioner på sin hemsida samt att locka med att den "finns i lager" när det i själva verket är vanlig dropshipping börjar bli tröttsamt. Fick produkten efter 2 veckor, varken brandad eller några egna logor på fläkten. Deras hemsida säger att de själva byggt fläkten för svensk marknad vilket är falsk marknadsföring. Samma produkt finns på de flesta kinasidor.

9. heinäkuuta 2026

Hej Simon!
Tack för din feedback. Vi tar den på allvar.
Du har rätt i att produkten skickas direkt från vår tillverkare och att vi inte tillverkar den själva. Vi har uppdaterat vår leveransinformation för att göra detta tydligare, och vi beklagar att det inte framgick innan ditt köp.
Leveranstiden på 2 veckor är längre än vad vi siktar på och vi arbetar aktivt med att förbättra detta. Vi beklagar att din upplevelse inte levde upp till förväntningarna.
Det vi däremot står fast vid: produkten är CE-certifierad, testad och vi erbjuder 30 dagars öppet köp med full returrätt, vilket vi hoppas visar att vi står bakom det vi säljer.

Hör gärna av dig till oss direkt på info@proffsflakten.se så gör vi rätt för oss.

Saanut 1/5 tähteä

Dom ljuger om leveranstiden,Beställde…

Dom ljuger om leveranstiden,Beställde en fläkt 16 Juni,har inte fått nån fläkt ännu,och dom slutar svara på mail såfort man betalat!

5. heinäkuuta 2026

Hej Richard!

Vi beklagar verkligen din upplevelse och förstår att det är frustrerande.
Anledningen till de längre leveranstiderna just nu är att värmeböljan lett till en kraftigt ökad efterfrågan som översteg vad vi räknat med, vilket dessvärre påverkat både leveranstider och vår förmåga att svara på alla mejl i tid. Det är inte en ursäkt, det är en förklaring, och vi borde ha kommunicerat det bättre till dig.

Din order ska självklart levereras. Hör gärna av dig till oss med ditt ordernummer till info@proffsflakten.se så prioriterar vi ditt ärende direkt.

Saanut 1/5 tähteä

Scam företag

Scam företag, deras recensioner på hemsidan är bara massa AI bilder.
Räcker att zooma in på människor så syns hur fake det är

4. heinäkuuta 2026

Hej Julia!
Vi förstår skepticismen! Det finns tyvärr många oseriösa aktörer på marknaden och det är klokt att granska vad man köper.
Våra recensioner på hemsidan kommer från Judge.me, en tredjepartsplattform för verifierade kundrecensioner kopplad direkt till vår Shopify-butik. Vi kan inte redigera eller fabricera dem.

Om du har frågor om en specifik order eller vill testa produkten utan risk erbjuder vi 30 dagars öppet köp. Hör av dig på info@proffsflakten.se.

Saanut 5/5 tähteä

Mitt barnbarn fick fläkten och han ö🌺är…

Mitt barnbarn fick fläkten och han ö🌺är jätte nöjd. Så jag får nog beställa en till😊

Vastaus yritykseltä Proffsfläkten

Vilket roligt omdöme — kul att höra att barnbarnet är nöjd! 😊
Välkommen tillbaka när du är redo att beställa nästa. Använd gärna koden PROFFS5 så får du 5% rabatt på din nästa order. 🧡

ÄLSKAR

Köpte som present till min pappa han använder den hela tiden och ÄLSKAR den

Hej Thea!
Det var en perfekt present! 😊 Kul att höra att pappa använder den flitigt — det är precis det den är byggd för.
Tack för att du tog dig tid att dela med dig! 🧡

Snackisen i fikarummet!

Snabb leverans och riktigt bra kvalité. Har hjälpt otroligt mycket under de här varma dagarna. Blev snabbt en snackis i fikarummet!

30. kesäkuuta 2026

Hej Kevin!
Vad kul att höra och "snackis i fikarummet" är precis det vi hört från många! 😄
Glad att den hjälper under värmen. Tack för att du delade med dig! 🧡

Saanut 5/5 tähteä

Funkade utmärkt och allt var väldigt…

Funkade utmärkt och allt var väldigt smidigt med den. Perfekt för att jobba på sommaren/ i värme

29. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Proffsfläkten

Toppen att höra — det är precis det den är byggd för! 🧡
Tack för ditt omdöme!

Saanut 5/5 tähteä

Riktigt enkel att använda och extremt…

Riktigt enkel att använda och extremt bra effekt för en sån liten sak. Rekommenderar starkt till alla andra som jobbar inom industri eller bygg

Hej Benjamin!
Tack för rekommendationen — och håller helt med, perfekt för dig som jobbar inom industri eller bygg! 🧡
Hälsa gärna kollegorna också 😄

Mvh Johan på Proffsfläkten

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin