Super stronka z oferowanymi produktami. Każdy znajdzie coś dla siebie bez podpisywania umów i wypowiadania ich. Kupujesz, dostajesz, jeśli chcesz to kończysz. Myślę, że przez dłuższy czas będę tu zer... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Nie pierwszy raz korzystam ze sklepu i jestem zadowolona. Szybki dostęp do netflixa po zakupie usługi- w weekend napisałam na czacie i wysłałam potwierdzenie zapłaty- dostęp miałam po paru chwilach. S... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Strona super i konta też ma różne konta zakupione u tego sprzedawcy, są niesnaski czasami że konto przestaję dzialac ale wchodzę na czat strony piszę i w ciągu gora 5 minut większości szybciej dostaje... Näytä lisää
Yritys on vastannut
W PRMI wierzymy, że dostęp do najlepszej cyfrowej rozrywki powinien być natychmiastowy i w 100% bezproblemowy. Jesteśmy nowoczesnym i sprawdzonym dostawcą legalnych kodów cyfrowych, kart podarunkowych oraz subskrypcji Premium. Naszą misją jest dostarczanie najwyższej jakości rozrywki VOD prosto na Twoje ekrany – bez czekania, bez stresu i bez ukrytych haczyków. Co sprawia, że klienci ufają właśnie nam i zostają na dłużej? Błyskawiczna dostawa 24/7: Nasz system jest w pełni zautomatyzowany. Twój kod ląduje na Twojej skrzynce e-mail dosłownie w kilka sekund po zaksięgowaniu wpłaty, niezależnie od tego, czy kupujesz w środku dnia, czy w środku nocy. Żelazne bezpieczeństwo transakcji: Współpracujemy wyłącznie z największymi, certyfikowanymi operatorami. Twoje dane i pieniądze są u nas zawsze pod pełną ochroną. Oferujemy tylko legalne i gotowe do użycia kody. Bezkonkurencyjne wsparcie na żywo: To nasz największy atut, który miażdży konkurencję. Nie odsyłamy Cię do powolnych formularzy kontaktowych. Nasz czat na żywo wspiera kupujących codziennie w godzinach 9:00 - 21:00. Średni czas reakcji i rozwiązania jakiegokolwiek problemu to u nas zaledwie 5 minut! Nie kupuj kota w worku u niesprawdzonych sprzedawców. Wybierz markę PRMI, dołącz do rosnącego grona zadowolonych klientów i ciesz się swoim domowym seansem bez absolutnie żadnych opóźnień. Gwarantujemy 100% satysfakcji z każdej przeprowadzonej transakcji!
WARSZAWSKA 7, 08-450, Łaskarzew, Puola
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Vastaus yritykseltä Prmi
Rewelacja polecam wszystkim nigdy się nie zawiodłem

Vastaus yritykseltä Prmi
duży wybór , dobry kontakt , po zakupie konto działa, szybko i sprawnie

Vastaus yritykseltä Prmi
Świetna strona, przystępne ceny i rewelacyjna obsługa

Vastaus yritykseltä Prmi
Działa sprawnie a problemy rozwiązują błyskawicznie

Vastaus yritykseltä Prmi
Polecam , wslysyłka szybka . Wszytsko dziala bez problemu .

Wszystko szybko i sprawnie. Bardzo miła obsługa 😉 polecam

Vastaus yritykseltä Prmi
Strona przejrzysta po wpłacie dostałem maila że dostanę kod za 30 60 minut. Jednak tego kodu nie dostałem i musiałem napisać na czacie po trzech godzinach od załatwienia sprawy dosyć szybko jednak kot nie działał więc będę musiał napisać jutro bo już jest późno .

Vastaus yritykseltä Prmi
Mimo iz zaplacilem nie dostalem ani loginu ani hasla

Vastaus yritykseltä Prmi
Od wielu lat korzystam, nigdy nie było żadnych problemów

Vastaus yritykseltä Prmi
Myślę, że przez dłuższy czas będę tu zerkał i będę raczej stałym klientem. Obsługa miła i pomocna w razie technicznych problemów

Vastaus yritykseltä Prmi
Bardzo dobra strona z kodami. Cały czas kupuję i nie ma problemu. Polecam wszystkim

Vastaus yritykseltä Prmi
Od kilku lat używam waszej strony jeśli są jakies problemy szybko je rozwiązujecie POLECAM

Vastaus yritykseltä Prmi
Profesionalna usługa. Szybko otrzymałem konto zero problemow

Vastaus yritykseltä Prmi
Szybko, bezproblemowo, 100% zadowolenia!!! Stały klient;)

Vastaus yritykseltä Prmi
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.