Printpracht Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Super tevreden met PrintPracht! De kwaliteit van de bedrukking is uitstekend en de kleding ziet er precies uit zoals verwacht. De bestelling werd netjes verwerkt en de communicatie was duidelijk en v... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Voor het eerst 5 T-shirts bestelt en heel vlot geleverd. Goede kwaliteit stof, stof voelt heel fijn aan de huid met dragen en blijft mooi na het wassen. Ben zo tevreden, dat ik gelijk maar weer 6 t-sh... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Op 26 augustus een shirt besteld. Nadien geen enkele correspondentie. Pas reactie na het gebruik van het woord: review. Shirt is 3 sept. ''succesvol'' geleverd. Ppracht mailde dat het een ''succesvoll... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Geleverd product was niet geheel naar wens .Na contact met de klantenservice is er goed naar mijn probleem gekeken. PrintPracht heeft het probleem netjes opgelost. Fijn dat het alsnog zo is geregeld."... Näytä lisää

1. Printtivaatekauppa
  2. T-paitojen painatus

Yrityksen kirjoittama

Ontdek PrintPracht™ waar creatieve genieën unieke ontwerpen tot leven brengen. Onze designs zijn exclusief verkrijgbaar bij ons, gegarandeerd uniek en nergens anders te vinden. Met een breed scala aan unieke ontwerpen hebben we voor ieder wat wils. We voegen dagelijks nieuwe ontwerpen toe en zorgen ervoor dat onze klanten enkel unieke, trendy en nieuwe ontwerpen dragen. Elk stuk wordt met liefde speciaal voor jou gemaakt:)

Hyvä

Kaikki arvostelut

82 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

Niet voor herhaling vatbaar.

Lange wachttijd voordat je iets ontvangt. Ik weet niet waar het vandaan moet komen, maar niet uit Nederland.
Inmiddels nog steeds niet ontvangen.

7. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Printpracht

Wij hebben drie dagen geleden contact met je opgenomen om te laten weten dat je pakketje bij ons retour is gekomen.

Dit is gebeurd omdat PostNL heeft geprobeerd het bij je te bezorgen, maar dat is helaas niet gelukt. Vervolgens is het pakket naar een afhaalpunt bij jou in de buurt gebracht, waar het van 11 februari tot en met 19 februari heeft gelegen. Doordat het niet is opgehaald, is het vervolgens teruggestuurd naar ons.

Zodra wij de retourzending hebben ontvangen, hebben wij direct contact met je opgenomen en aangeboden om het pakket kosteloos opnieuw naar je op te sturen. In jouw reactie gaf je akkoord, en wij gingen ervan uit dat dit op een nette manier was afgehandeld.

Misschien zou je, zodra je het pakket hebt ontvangen, je recensie willen herzien?

EDIT 21maart:

Wij zien dat je je pakketje 17 maart hebt afgehaald bij een Postnl afhaalpunt.

Verkeerde levering…

Ik had een witte hoodie en t-shirt Amsterdam besteld en kreeg in 1e instantie een wit t-shirt Amsterdam en een grijze hoodie Holland. Toen ik contact opnam kreeg ik keurig een witte hoodie Amsterdam opgestuurd en mocht ik de grijze hoodie houden. Kortom een top service. Ik ben dus erg tevreden en kan het bedrijf zeker aanbevelen…

3. helmikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Hoe kan het zo zijn als je iets besteld…

Hoe kan het zo zijn als je iets besteld bij hun en de maatvoering is niet in orde,dat ze geen retourbeleid hebben.5 x gemaild hoe we dit het beste op kunnen lossen.
Ze kunnen en willen het niet retour nemen,maar bij de 2e aankoop 40% korting aanbieden. Nooit ,maar dan ook nooit iets bestellen bij hun.iederen in mijn omgeving ook op de hoogte gebracht

14. helmikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Het werd op tijd gebracht en het paste…

Het werd op tijd gebracht en het paste goed zal meer gaan bestellen bij jullie

14. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Printpracht

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met je nieuwe aankoop. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Hopelijk mogen we je snel weer van dienst zijn!

Saanut 1/5 tähteä

Niet verwacht dat het product zo slecht…

Niet verwacht dat het product zo slecht was op foto stond een wollen trui maar bleek gwn een slimpe trui met bedrukking tezijn .
En op de site staat binnen 7dagen geleverd mijn product kwam 2dagen voor kerst binnen.

5. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Printpracht

Bedankt voor je feedback, maar laten we eerlijk blijven. We hebben dit uiteraard nagekeken en zien dat je je bestelling op 28 november in de late avond hebt geplaatst, en deze op 10 december hebt ontvangen. Onze normale levertijd is 7 werkdagen, wat betekent dat de levering slechts één dag later was dan onze standaard levertijd.

Gezien de drukte in deze feestmaanden, inclusief mogelijke vertragingen bij PostNL, vinden we dit alsnog netjes binnen de verwachting.

Een prachtig shirt ontvangen van 1908

Een prachtig shirt ontvangen van 1908. PP heeft mij prima geholpen omdat het bestelde niet terug te vinden was, hoe wat en waar de postbesteller het had achtergelaten, maar uiteindelijk in mijn bezit, en blij mee

21. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Printpracht

Bedankt voor je feedback!. Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één, en jouw feedback motiveert ons om zo door te gaan! ❤️
Hopelijk tot snel weer!

Saanut 3/5 tähteä

Het bedrijf is goed in het maken van…geprinte t-shirts.Mooie stof, mooie print.

Het bedrijf is goed in het maken van geprinte t-shirts. Voor mijn gevoel duurde het iets te lang tussen bestellen en de (beloofde) 7 dagen.

11. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Printpracht

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent. Onze normale levertijd, van productie tot aan levering door PostNL, is 7 werkdagen. Wel willen we je erop wijzen dat het met de feestdagen voor de deur wat drukker is bij de bezorgdiensten, wat de levertijd iets kan beïnvloeden.

We waarderen je geduld en kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Zeer goede contact

Zeer goede contact, en mooie spullen. thanks

9. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Printpracht

Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te lezen dat je blij bent met je aankoop. We waarderen je feedback enorm en hopen je in de toekomst weer terug te zien. Veel draagplezier!🫶

Goede kwaliteit T-shirts

Goede kwaliteit T-shirts
En de print ook prima en uniek.
Prijs kwaliteit verhouding prima!
Snelle levering, en accurate updates.

21. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Printpracht

Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je Amsterdamse T-shirt. We waarderen je feedback enorm en hopen je in de toekomst weer terug te zien. Veel draagplezier!🫶

Saanut 5/5 tähteä

Prachtig Amsterdam s Tshirt voor een…

Prachtig Amsterdam s Tshirt voor een mooie prijs

5. marraskuuta 2024

Saanut 4/5 tähteä

Mooi shirt met print , het wachten waard.

Mooi shirt met print en prima product kwaliteit naar de prijs.
Het ontvangen duurde iets langer maar ik ben tevreden met mijn aankoop.
Vanwege de wachttijd een sterretje minder voor de rest een goede koop gedaan.
Bedankt.

26. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Printpracht

Super bedankt voor je positieve en eerlijke review! We begrijpen dat de vertraging voor je bestelling een minpunt is. Het is rond de feestdagen altijd ontzettend druk, waardoor sommige leveringen iets langer duren. We doen ons best om dit in de toekomst te verbeteren. Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen!✨

Ajax sneakers.

De nieuwe Ajax sneakers besteld.
En ohhh wat zijn ze geweldig.
Mooie kwaliteit voor een net zo'n mooie prijs.
Zijn de 5 sterren absoluut waard!!

1. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Printpracht

Wat een geweldige review! Super blij dat je zo tevreden bent met je unieke Ajax sneakers! Veel plezier ermee en tot snel weer!

Saanut 4/5 tähteä

Prima kwaliteit voor n betaalbare…

Prima kwaliteit voor n betaalbare prijs! Shirt kwam ook snel binnen! N aanrader!
Zal er zeker terugkeren.

6. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Printpracht

Bedankt voor je top review! 😊 Geweldig om te horen dat je blij bent met de kwaliteit en snelle levering. We zien je graag weer terug! 🎉👕

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin