Super tevreden met PrintPracht! De kwaliteit van de bedrukking is uitstekend en de kleding ziet er precies uit zoals verwacht. De bestelling werd netjes verwerkt en de communicatie was duidelijk en v... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Voor het eerst 5 T-shirts bestelt en heel vlot geleverd. Goede kwaliteit stof, stof voelt heel fijn aan de huid met dragen en blijft mooi na het wassen. Ben zo tevreden, dat ik gelijk maar weer 6 t-sh... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Op 26 augustus een shirt besteld. Nadien geen enkele correspondentie. Pas reactie na het gebruik van het woord: review. Shirt is 3 sept. ''succesvol'' geleverd. Ppracht mailde dat het een ''succesvoll... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Geleverd product was niet geheel naar wens .Na contact met de klantenservice is er goed naar mijn probleem gekeken. PrintPracht heeft het probleem netjes opgelost. Fijn dat het alsnog zo is geregeld."... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ontdek PrintPracht™ waar creatieve genieën unieke ontwerpen tot leven brengen. Onze designs zijn exclusief verkrijgbaar bij ons, gegarandeerd uniek en nergens anders te vinden. Met een breed scala aan unieke ontwerpen hebben we voor ieder wat wils. We voegen dagelijks nieuwe ontwerpen toe en zorgen ervoor dat onze klanten enkel unieke, trendy en nieuwe ontwerpen dragen. Elk stuk wordt met liefde speciaal voor jou gemaakt:)
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
3 limburg gerelateerde shirts gekocht, vandaag binnen gekomen en zien er top uit. Kwaliteit ziet er goed uit, levertijd zoals beschreven(binnen een week binnen). Maat zoals beschreven en past goed.
Zeker voor herhaling vatbaar.
Leuk shirt helaas te groot besteld jammer dat je niet kunt ruilen
Perfect in orde, binnen de week kreeg ik mijn pakketje thuis.

Vastaus yritykseltä Printpracht
Ondanks dat we de pech hadden dat ons pakketje (aantoonbaar) zoek was geraakt, kwam PrintPracht meteen in de lucht en bood meteen aan dat als pakketje zoek zou blijven, zij een nieuw pakketje kosteloos zouden opsturen.
Dat is ook gebeurt, ik kan nu genieten van mijn mooie Tshirt! Topservice!
Op de website staat dat het op voorraad is, is niet zo. Het onbedrukte t-shirt is op voorraad. Ongeveer 10 dagen laten krijg je uit het buitenland het inmiddels bedrukte t-shirt binnen. Pure misleiding dus
Dus als je het snel nodig hebt hier niet bestellen. Nu zal ik wel wéér een mail krijgen dat ik deze review moet verwijderen. Als jullie gewoon open en eerlijk communiceren dan zijn dit soort reviews niet nodig

Vastaus yritykseltä Printpracht
Snelle levering en zowel de maatvoering als de kwaliteit voelen goed aan

Vastaus yritykseltä Printpracht
Pas een shirt besteld en paar dagen later keurig netjes thuis bezorgd

Ajax 37 shirt besteld
Bezorging duurde iets langer door drukte. Maar shirt is top! Goeie kwaliteit en bedrukking. Printpracht is een aanrader

Vastaus yritykseltä Printpracht
De shirts zijn van goede kwaliteit,en de opdruk is er eentje die na tig keer wassen erop blijft zitten.

Vastaus yritykseltä Printpracht
Prima kwaliteit, past perfect en snel geleverd!

Vastaus yritykseltä Printpracht
Nou, ik dacht laat ik even kijken op het vermelde adres op de website. Het adres klopt wel maar daar zit een totaal ander bedrijf (AllSafe). Dat is wel vreemd, toch? Had namelijk een prachtige t-shirt gezien en had eerst een paar vragen.
Heb gisteren een T Shirt besteld bij hun maar krijg geen mail van de order bevestiging?
Ik hoop dat t allemaal goed komt!

Vastaus yritykseltä Printpracht
Snelle service en alles korrekt verlopen
Door foutje van de postnl niks geleverd gekregen maar door printpracht alles netjes opgelost .
Blij met de shirts en doe zeker weer nieuwe opdrachten voor prachtige
T-shirts .
Het ontwerp is geweldig en de betekenis er achter zo warm.
Ik ben er heel blij mee.