Op donderdag 29 Januari een printer besteld, was op voorraad en op hun website staat, vandaag besteld morgen in huis. Mooi dacht ik. Volgende dag (vrijdag) eind van de dag gebeld, moest het eer... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik had een bestelling geplaatst van een Canon printer en ik werd toen opgebeld door een aardig meisje van de klantenservice dat ze een beschadigde omdoos beschikbaar hadden en of ik dat een probleem v... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
De grootste printerwinkel van Nederland! Profiteer ook van een ✓ Ruim assortiment ✓ Alle topmerken ✓ Zeer snelle levering ✓ Vandaag besteld = morgen printen
Laan der Techniek 6, 3903AT, Veenendaal, Hollanti
- 0318-270270
- klantenservice@printerland.nl
- printerland.nl
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Leveren duurt heel lang
Volgende dag (vrijdag) eind van de dag gebeld, moest het eerst nog geleverd worden door de fabrikant en zou de week erop (dinsdag) geleverd worden. Week erop krijg ik een mail dat het verwachte leverdatum nu 10 februari is.
Had juist deze winkel gekozen (welke 10 euro duurder was dan een andere) vanwege de levering volgende dag. Ik lees in de reviews dat meer mensen hier tegen hetzelfde lopen. Misschien moeten ze toch geen belofte geven om snel te leveren als ze daar niet aan (kunnen) houden.
En nu nog afwachten of het nog wel (goed) afgeleverd word volgende week.
Ik heb HP printer besteld de eerste…
Ik heb HP printer besteld de eerste keer door deze bedrijf en toen gehad de printer was heel moeilijk te installeren en heb ik terug gestuurd naar de bedrijf en verzoek dat ben ik niet blij met deze product maar de klantenservice gevraagd mijn paswoord van mijn internet en dan was verplicht om te accepteren de printer na bewijs de bedrijf dat kan de printer installeren.maar andere bedrijf bol.com ,mediamarkt en andere groete winkels kan terug en andere merk kiezen of niet so of de cliënt een defect product krijgen moet terug gestuurd naar bedrijf en na reparatie terug krijgen mijn advies niet meer bestelen van printerland in toekomst.
Gisteren besteld, vandaag netjes geleverd.
Prima winkel dus.
Zakelijke klant krijgt max 1 product !?!
Leveren niet meer dan 1 product -voor eigen gebruik- aan zakelijke klanten. Vreemd beleid. Wij bestelden 3 stuks, bevestiging ontvangen dat printers zsm worden verzonden. Vandaag email dat 3 stuks niet worden geleverd omdat we wederverkoper zijn. So what? Men vraagt een bedrag, wij betalen, wie benadelen wij hier? Dan maar niets... Vreemde logica. Afgekeken van 1-2-3-inkt (of dezelfde eigenaar?)

Vastaus yritykseltä Printerland.nl
adverteerd met een printer maar kan het…
adverteerd met een printer maar kan het niet leveren
je moet vooraf betalen maar bij niet leveren moet je 7/8 dagen wachten voor dat je je geld terug gestort krijg
de printer staat nu nog steeds op hun site als leverbaar dus pas op met deze webshop
Printer besteld
Printer besteld. Bleek na 2 weken wachten niet meer leverbaar. Geld binnen 5 dagen retour. Prima bereikbaar en service.
Super tevreden over Canon Pixma G3520
Super tevreden over de gisteren bestelde Canon Pixma G3520. Prima prijs/kwaliteit verhouding, een goede koop! Printerland.nl fijne leverancier en snel geleverd door PostNL.
Mooie kyocera bestel maar geen Bezorging
Mooie kyocera bestel. Maar komt niet binnen.
Verschuilt zich achter dat de vervoerder de oorzaak is. Omdat de printer te groot is.. weet niet welke vervoerder het is maar lijkt me niet logies dat er een week over moet worden gedaan om een printer naar Enschede te krijgen..
Op zoek naar een nieuwe printer...
Op zoek naar een nieuwe printer kwam ik bij printerland terecht. Daar vond ik een printer die aan mijn wensen voldeed voor een prima prijs.
het bestel/leveringsproces verliep prima.
De printer was makkelijk te installeren en werkt goed.
snel geleverd en prima staat.
snel geleverd en prima staat.
werkt perfect en dat voor een refurbished notebook.
goede prijs/kwaliteit
Waardeloze Service
Kocht Canon printer
De vertoonde al direct problemen
Deze zijn niet opgelost
Wil nu teruggeven maar Printerland zegt dat dat niet meer kan

Goede printer
Goede printer, welke supersnel geleverd werd.
Een tevreden klant van Printerland.
Ik was op zoek naar de Canon Pixma TS6350. Deze was nergens te koop. Tot ik naar Printerland belde. Ik werd keurig te woord gestaan en gelukkig had Printerland deze printer op voorraad. De volgende dag werd hij al bij mij afgeleverd. Dus een fijne snelle bezorging.
De printer is nu ca. twee weken in gebruik en hij bevalt prima. De afdrukken zijn goed en foto's zien er prachtig uit. Opvallend is de snelheid van het afdrukken. Daarnaast is de printer vrij geruisloos. De printer ziet er mooi en modern uit. Al met al een tevreden klant van Printerland.
Super service van Printerland
Ik had een EPSON printer die op voorraad stond besteld en snel geleverd zou worden. Echter na een dag kreeg ik van hun een mail dat de printer pas na 31-12-2021 geleverd kon worden. Ik zat toen te twijfelen of ik de koop wou afzeggen. Echter een paar dagen daarna kreeg ik van hun een mail waarin ze mij een betere en duurdere EPSON printer aanboden en ik niets hoefde bij te betalen. Deze printer was de dag nadat ik aangegeven had dat ik akkoord ging, bij mij thuis. Wat een service. Dus nogmaals super bedankt.
Vandaag besteld, morgen in huis. VERGEET HET MAAR
Ik bestel op woensdagavond een printer, die beperkt op voorraad is, bij printerland.nl en betaal.
Vrijdag neem ik contact op met printerland.nl om te vragen wanneer ze denken deze te leveren.
Antwoordt: 31-12-2021, hoezo vandaag besteld morgen in huis!
Bestelling geannuleerd maar nog geen geld terug, dus kan ook geen nieuwe printer elders kopen!
Lekker als je een printer dagelijks nodig hebt, zeer slechte service.
Printer gezocht, gevonden, besteld en ontvangen.
Ruim assortiment en dus ook de printer die ik zocht.
Zeer snelle levering! Relevante communicatie per mail!
Wauw
Wauw! Wat een service.
Zakelijk een printer nodig. De oude ging stuk. Snel een nieuwe nodig. Besteld bij een andere gigant. Levering werd continu uitgesteld terwijl hij op voorraad was volgens de website. Deze geannuleerd en hier om 22.05 in de avond een printer besteld. Volgende morgen werd door de postbode deze hier door de deur geschoven! Aangesloten en klaar.
Nou dat is pas een snelle bezorging. Bedankt!
Prima service
Prima service, duidelijke omschrijving en inhoud klopt ook geheel met de omschrijving. Printer INCL cartridges, zie je vaak anders en die dingen zijn echt duur. Vandaag besteld en de volgende dag ook echt geleverd. Nee, dik tevreden. De printer doet precies wat hij moet doen en dat heeft het bedrijf ook gedaan. Complimenten.
Loze beloftes...
Toestel besteld op 8 februari. Onmiddellijke betaling en telefonisch de bevestiging gekregen dat de levering binnen de drie dagen zou gebeuren. Ondertussen een maand verder en nog steeds geen toestel te zien. Vorige week dan nog maar eens de belofte gekregen dat het toestel binnen de vier dagen zou worden uitgeleverd, maar ook dat bleek een loze belofte. Printerland ? Nooit meer... Onbegrijpelijk dat dergelijke bedrijven kunnen blijven bestaan.

Vastaus yritykseltä Printerland.nl
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.