3,7

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Super tevreden over de dienstverlening…

Super tevreden over de dienstverlening van Bert Leistra Era makelaardij.
Mijn woning was snel verkocht voor een mooie prijs.
Dit door de goeie hulp van iedereen op kantoor. Zij doen net dat stapje extra om jouw woning zo goed mogelijk te verkopen. De juiste kennis, styliste die van tevoren langs word gestuurd en de fotograaf helpen hier allemaal aan mee. Daarom kan ik Bert Leistra Era makelaardij zeker aanbevelen!

1. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Slecht

Heb een mail gestuurd dat ik interesse had in een vakantiehuis en graag een bezichtiging wou,na 3 dagen gewoon geen reactie, dat is toch niet normaal ,je zal je huis naar tekoop zetten bij Bert Leistra noemt zich makelaar...als een eventuele koper zich meld dan geeft hij gewoon geen reactie...slechte makelaar...ga naar een ander

7. toukokuuta 2025

ERA Makelaar Bert Leistra Hasselt – Uitstekende service en succesvolle verkoop

Zeer tevreden over ERA Makelaar Bert Leistra in Hasselt. De service en begeleiding waren professioneel en persoonlijk, met oog voor detail en duidelijke communicatie gedurende het hele proces. Dankzij hun expertise en toewijding hebben we een uitstekend resultaat behaald bij de verkoop van onze woning in Zwolle. Absoluut een 10/10 op alle vlakken! Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en deskundige makelaar.

9. maaliskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Alleen maar lof voor Bert Leistra Makelaardij!

Alleen maar lof voor Bert Leistra Makelaardij! We zijn door iedereen ontzettend fijn geholpen met de aankoop en verkoop van onze woning. Absoluut geen 9 tot 17 mentaliteit. Ze denken graag met je mee en hebben (after)service hoog in het vaandel. Wij kunnen ze alleen maar aanbevelen!

15. syyskuuta 2023
Saanut 2/5 tähteä

Een gewaarschuwd mens telt voor twee…

Bert Leistra is de naam van een makelaarskantoor in Hasselt. De feitelijke werkzaamheden worden uitgevoerd door Jasper Leistra. Deze man is erg enthousiast, commercieel en loopt daardoor zichzelf voorbij. Zijn informatie is dan niet eerlijk en absoluut misleidend. Bij de koop van een huis bezwoer hij ons dat er een officiële taxatie had plaatsgevonden. Dat bleek later een aperte leugen te zijn en dat was vervelend omdat wij ons bod gebaseerd hadden op deze info. Kortom : wees op uw hoede en check en dubbelcheck alle informatie die dit kantoor geeft. Het is een ERA makelaardij , maar dat is een lege huls. Iedere makelaar kan zich daar zonder eisen bij aansluiten. Het is gewoon een etiket en biedt geen enkele garantie. Het is op geen enkele manier vergelijkbaar met bv een NVM makelaar.
Dus : het is niet juist wat ons verteld is. Een taxatie heeft niet plaatsgevonden en de genoemde prijs was uit de lucht gegrepen. Daarvoor hebben wij een prijs betaald.....

3. helmikuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin