Na de plaatsing van mijn aankoop en de betaling , werd ik steeds op de hoogte gehouden waar mijn pakket zich bevond. De tijd van bezorging klopte helemaal en werd goed aangekondigd. En een snelle l... Näytä lisää
Top kwaliteit!!! Dit is nu mijn tweede bestelling en - afhankelijk van hoe snel ze er weer afgepluurd worden - ik zal blijven bestellen. Ik heb net weer even op de website gekeken en sta paf te zie... Näytä lisää
Al de 4de keer besteld, telkens tijdig en correct geleverd. Steeds extra stickers, soms een persoonlijke boodschap erbij. Mega fijne organisatie. Ik draag al bijna anderhalf jaar dagelijks de pales... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Wanneer je Printed Palestine producten plakt, ophangt, cadeau geeft of met je mee draagt; je helpt altijd met het vertellen van een ontzettend belangrijk verhaal. Je creëert bewustzijn en deelt jouw liefde voor Palestina, vrijheid, mensenrechten en gelijkwaardigheid. Met de producten van Printed Palestine verspreid je een boodschap die gehoord moet blijven worden. NEVER STOP TALKING ABOUT A FREE PALESTINE
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Great products and service
The process of ordering was simple. I got my order really fast (international delivery). The quality of the products is high and the design is eye-catching. I have put stickers on my car and my motorcycle to express my approach to F*** ISRL and support Palestine.
Gewoon goed 🤷🏻♀️!
Prima verzorgd
Prima verzorgd. Aardig kaartje erbij. Duurde iets langer voor ik het kreeg, maar dat begrijp ik en vind ik geen probleem.
Compleet en goed verpakt
Bestelling was compleet, goed verpakt, met gratis stickers en een bedankkaartje. Dus helemaal top. Het enige minpuntje was dat ik de dag na het bestellen al een pakketcode kreeg maar er vervolgens zo lang geen update kwam van dhl dat ik me begon af te vragen of er iets mis was gegaan.
Snelle levering en mooie produkten
Spullen netjes geleverd en blij verrast…
Spullen netjes geleverd en blij verrast met ansichtkaart met bedankje
Een vlotte en snelle afhandeling van de…
Een vlotte en snelle afhandeling van de bestelling! Mooie producten.
Mooie stickers
Mooie stickers, keurig verpakt. Lief persoonlijke tekst. Free Palestine.
Goede webshop voor een heel goed doel
Prachtige dingen voor een goed doel. Een doel wat niet genoeg gesteund kan worden. Lieve mensen die ook nog eens veel extra's in het pakket hadden gestopt. Bedankt!
Correcte en snelle afhandeling
Correcte en snelle afhandeling. Goed bezig in de tijd van genocide op Palestijns volk!
Snel en accuraat
Snel en accuraat. Erg goed, zeker voor een organisatie die draait op vrijwilligers. En het is for ‘a just cause’
Al de 4de keer besteld
Ik draag al bijna anderhalf jaar dagelijks de palestina oorbel(len), die ik hier bestelde. Topgerief. En mijn pins zijn verdeeld over heel wat kledingstukken. Beiden blijven een geweldige gespreksstarter, met bekenden én onbekenden, altijd verrijkend.
Ik heb mooie speldjes gekregen.
mooi en sympathiek product waar je mee…
mooi en sympathiek product waar je mee gezien wil worden!