Ze Adverteren met Jeans die bij aankomst van je bestelling totaal niet het juiste is en er totaal niet op lijkt. En als je contact zoekt met dit bedrijf Bieden ze je een korting aan op een ander... Näytä lisää
Schoenen besteld, komen uit china. Zitten niet lekker Kan alleen retour sturen naar China Schoenen kosten € 53,- Retour sturen naar China kost € 53,- Retour gestuurd naar adres Primewear Nede... Näytä lisää
Hetzelfde probleem wat bijna iedereen had. Retourneren kost meer dan het product zelf. Eerst ook nog moeilijk doen waarom je wil Retourneren. Volgende keer eerst reviews lezen voor ik ga bestellen.... Näytä lisää
Na levering, wat al een aantal weken duurde, was het moeilijk om retour te sturen. Eerst kregen we 4 mails met voorstellen of we het product toch niet wilde houden voor 20% korting. Daarna kregen we... Näytä lisää
Retour naar China, kost meer dan aakoop
Zwembroek past niet. Retour moet naar China op eigen kosten en je moet zelf de douane regelen. Retour kosten zijn hoger dan de aankoop.
Zeer slecht bedrijf verkeerd artikel…
Zeer slecht bedrijf verkeerd artikel ontvangen maat 44 in plaats van 46. Kan het niet terugsturen want ze geven mij geen verzendlabel..
OPLICHTERS
Na lange levertijd getwijfeld aan oprechtheid en bleek dropship site te zijn, Niks Kopen hier zijn oplichters.
Koop hier niks
Koop hier niks. Ze bieden zogenaamd een werkbroek/outdoor broek aan van hoge kwaliteit, stretch en verstevigd. Ik krijg vervolgens broeken toegestuurd uit china. Dit lijken wel regenbroeken. Retour aangemeld en aangegeven niet op te draaien voor de kosten voor het retourneren aangezien ik niet krijg wat ik besteld heb. Nu nog in een omslachtige mailwisseling met het bedrijf..
Oplichters! Bestelling geannuleerd toch versturen.
Product geannuleerd voor het was verzonden en toch verstuurd. 20x mail contact gehad dat ik het zal weigeren want anders zou ik de retour moeten betalen. En ja hoor product geleverd bij de buren en nu moet ik de retour kosten betalen. Echt een belachelijk bedrijf!
E commerce dropshipper
E commerce dropshipper. Hier niks kopen slechte kwaliteit niet zoals vermeld op de website.
Super slecht
Super slecht. Had schoenen besteld. Kost op Ali. 15 euro. Ik heb 55 euro betaald. Ze zijn veel te klein maar je kan niks terug sturen. Bestel niks daar is weggegooid geld
Heren kostuum besteld
Heren kostuum besteld, werd binnen een week geleverd vanuit China. Het kostuum was echter veel te klein en door slordig verpakken, totaal verkreukt. Retour gestuurd volgens de voorwaarden en adresgegevens die op de website staan mail gestuurd met bewijs van verzending en het track en trace nummer. Het retour gestuurde pakket kostte mij 30 euro. Raar dat je binnen een week je pakket toegestuurd krijt, maar het retour gestuurde pakket nu al vogens track and trace aĺ twee maanden bij de Chineese inklaring blijft liggen en niet naar het retour adres wordt bezorgd. Het retouradres schijnt niet te kloppen. Ik krijgt alleen een chat robot te pakken via de mail die mij korting wil geven en langs mij heen communiceert. Ik ben mijn aankoopbedrag gewoon kwijt plus de verzendkosten. Ik adviseer: koop hier niets bij deze dropshopper, slechte kwaliteit, slechte communicatie, doet zich op de website voor als Nederlands bedrijf, houdt zich niet aan het Nederlandse consumenten recht en hun eigen regels die op de website staan. Dit bedrijf moet gestopt worden!
Heel slecht
Heel slecht, chinees, rommel, koop hier niks!!! Pasvorm klopt totaal niet, en de items hebben allemaal een andere pasvorm, geen stretch overhemden zoals vermeld! Niet kopen, zonde van je geld!!!
Heel slechte communicatie
Heel slechte communicatie, ik heb 20 dagen geleden besteld mijn bestelling die is er nog steeds niet, elke dag krijg ik een e-mail met daarin dar de kleur niet beschikbaar is en elke dag geef ik aan de andere kleur die op voorraad is te sturen, maar niks ontvangen. Geen aanrader zal nooit meer bestellen waarschijnlijk
Dit is geen winkel maar een…
Dit is geen winkel maar een dropshipper. Deze besteld je spullen bij ali express of vergelijkbare chinese internetaanbieder.
Oplichting! Bestellen = geld kwijt
Oplichting! Mijn advies: Bestel niks, je kan je geld beter op straat leggen. Nadat ik 2 paar schoenen heb besteld kwam ik erachter dat dit dropshippers zijn (door Chinese tracking, staat nergens vermeld - niet direct een probleem maar irritante start). Oftewel levertijd is enorm lang maar wel aangekomen. Vervolgens waren de schoenen oke, cheap looking, slecht verpakt en dus beschadigd. Bij retournering lees je veel slechte verhalen over het retouradres in China (pakket kwijt, beschadiging, adres bestaat niet etc.). Retourkosten van +- 30eu zijn voor jezelf, fijne bijkomstigheid. Mijn pakket is nooit aangekomen in China en bij contact met Prime's klantenservice wordt telefoon nooit opgenomen, ik denk dat ze het rete druk hebben (rennen, vliegen, hollen, je kent het wel). Op je retourmail en vragen reageert primewear (of eigenlijk je vriend ChatGPT) met AI standaard antwoorden waarin ze direct korting geven op je originele bestelling (die al retour is haha.. raaare gasten, of moet ik zeggen rare ChatGPT). Elke nieuwe mail met een vraag kreeg ik standaard 10% extra korting tot een max van 70%. Vervolgens reageren ze niet meer. Wat betreft de 'customer journey' en 'alles voor de klant' zijn hier wel wat verbeterpuntjes te benoemen. Mijn geld is leergeld en weg. Dus zoek jij nog een reden om geld weg te gooien? Je mag altijd mijn onkosten dekken of je kan 'gewoon' bestellen bij Primewear. Fijne dag.
⚠️ WAARSCHUWING
⚠️ WAARSCHUWING: Misleidende webshop!
Ik heb kleding besteld via deze site, die zich voordoet als een Nederlandse winkel, maar de bestelling wordt in werkelijkheid verzonden vanuit China. Dit werd nergens vermeld tijdens het bestelproces. Ik verwachtte Europese kwaliteit en snelle levering, maar kreeg een lange wachttijd en goedkope producten uit China.
Dit is duidelijk een misleidende en oneerlijke praktijk. Ik raad toekomstige klanten ten zeerste aan om deze verkoper te vermijden. Laat je niet misleiden door de valse presentatie – bespaar jezelf de teleurstelling!
Dropshipping uit china NIET BESTELLEN…
Dropshipping uit china NIET BESTELLEN GEEN CONTACT MET BEDRIJF MOGELIJK, Factuur voor zakelijke afschrifte ook ONJUIST. Staat nergens dat het dropshipping betreft OPLICHTING
Oplichters
Helaas trap ik er weer eens in, zo stom om niet eerst de review te checken.
Blouse besteld, kreeg een andere. Na wat mailen, hadden ze het over een jurk. Wat een grap. Nooit iets bestellen dus bij deze onbetrouwbare oplichters. Je kan fluiten naar je product en naar je geld.
Nooit hier bestellen
Nooit hier bestellen. Ik kreeg een verkeerd artikel en ben nu 17 geautomatiseerde mails verder. Artikelen moeten terug naar China (€30 verzendkosten) en ik heb er geen enkel vertrouwen in dat ik die verzendkosten en mijn aankoopbedrag terug zie.
Hier nooit meer iets bestellen
Ik heb 3 korte broeken besteld.Lang ip moeten wachten en binnen maar de maat klopt niet en slechte kwaliteit.Krijg ze niet te bereiken en de telefoon klopt ook niet.Wil het terugsturen maar dat moet ik naar China opsturen Hier bestel ik nooit meer
Dropshipping website slecht kwaliteit
Dropshipping website met gevarieerde kwaliteit en slecht klantendienst.
Ik had 5 polo's besteld, waarvan 3 vanuit China gestuurd waren gearriveerd. Een daarvan viel bijna uit elkaar, de andere twee ook twijfelachtige kwaliteit, geen enkel zag zoals de foto's op de website uit. De laatste twee waren nooit gestuurd. Na een maand en 10 mails met de klantendienst heb ik uiteindelijk kunnen onderhandelen om 60% van mijn geld terug te krijgen. De rest ga ik nooit terugkrijgen.
Dropshipper die je rechten schendt
Op 25 juni 2025 plaatste ik een bestelling bij Prime Wear. Nog geen vijf minuten later, en ruim binnen hun eigen voorwaarde van “gratis annuleren binnen 24 uur zolang nog niet verzonden”, heb ik per e-mail de bestelling geannuleerd.
Toch ontving ik later een verzendbevestiging, en werd mijn verzoek volledig genegeerd. Sindsdien krijg ik enkel standaardreacties waarin men het heeft over “verwerkingstijd” en “trackingvertraging”, maar inhoudelijk wordt er niet gereageerd op mijn rechtmatige annulering. Ook wordt mijn geld niet terugbetaald.
Ik heb inmiddels een officiële melding gedaan bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM) én zal de zaak voorleggen aan het Europees ODR-platform.
Het lijkt erop dat dit bedrijf via dropshipping producten uit China verstuurt, maar ondertussen consumentenrechten in Nederland negeert.
Let op: als je bestelt en later wil annuleren of retourneren, loop je risico op tijdverlies, frustratie en financiële schade. Mijn advies: bestel hier niet.
wat een top site hoge kwlaiteit en…
wat een top site hoge kwlaiteit en snelle levering heb 3 dagen moeten wachten en hat was binnen kwam nettjes binnen
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.