Ze Adverteren met Jeans die bij aankomst van je bestelling totaal niet het juiste is en er totaal niet op lijkt. En als je contact zoekt met dit bedrijf Bieden ze je een korting aan op een ander... Näytä lisää
Schoenen besteld, komen uit china. Zitten niet lekker Kan alleen retour sturen naar China Schoenen kosten € 53,- Retour sturen naar China kost € 53,- Retour gestuurd naar adres Primewear Nede... Näytä lisää
Hetzelfde probleem wat bijna iedereen had. Retourneren kost meer dan het product zelf. Eerst ook nog moeilijk doen waarom je wil Retourneren. Volgende keer eerst reviews lezen voor ik ga bestellen.... Näytä lisää
Na levering, wat al een aantal weken duurde, was het moeilijk om retour te sturen. Eerst kregen we 4 mails met voorstellen of we het product toch niet wilde houden voor 20% korting. Daarna kregen we... Näytä lisää
Bestelling gedaan
Bestelling gedaan, betaald en inmiddels 4 maand verder en nog nooit wat ontvangen!
Lange besteltijd zelf tegen hogen kosten retourneren
Bestelde jas dat duurde bijna 3 weken (al verdacht)..bleek totaal een andere een goedkope jas uit China ( drop shipping)
Terug sturen moet naar China koste €23,30( jas€59) maar er werd al gezegd dat 5% niet goed ging ..! Als alternatief zmocht ik de jas houden en kreeg een tegoed bon bij de volgende bestelling 50%?.. zeer slecht klantenservice service hebben een adres in Zwolle (brievenbus adres)
Niet bestellen daar !
Na wat e mails van mij wilde ze uiteindelijk 30% van het bedrag terugstorten! En mocht die prul ve Jas houden! Niet bestellen daar
Zeer teleurgesteld - nooit meer!
Na ruim 10 dagen eindelijk broek 3 ontvangen, en wéér een teleurstelling. Wat verkocht wordt als een mooie, elastische travelstof casual broek, blijkt een veel te kleine broek van goedkope, dunne stof — vergelijkbaar met een keukenschort. Geen enkele elasticiteit, totaal niet wat wordt beloofd.
Wat een misleidend bedrijf. Helaas kun je ze nergens echt op aanspreken, omdat we met z’n allen te goedgelovig zijn en hier blijven bestellen. Mijn advies: check altijd de KVK-gegevens en kijk goed waar het retouradres zit voordat je bestelt.
Doe jezelf een plezier en bestel gewoon bij betrouwbare winkels zoals Zalando, Wehkamp of andere bekende namen. Dit bedrijf verdient geen vertrouwen.
Echte Chinese troep
Echte Chinese troep. K u t kleding niet hier bestellen! Ze doen alsof het uit Nederland komt (Zwolle) niets is minder waar. 3 weken gewacht op troep. Kwaliteit waardeloos, nog slechter dan carnavals kleding. Stelletje vieze gore oplichters zijn het!!!
OPLICHTERS
OPLICHTERS! Product niet geleverd, geld niet terug, verkeerde maten ontvangen. Presenteren zich als Nederlandse webshop maar werken vanuit China en weigeren retourkosten te dekken zoals EU-wet vereist. Unprofessioneel, misleidend en totale minachting voor consumentenrechten. Chargeback gestart - NIET BESTELLEN HIER!
Aangifte tegen dit bedrijf?…
Word het niet eens tijd dat deze organisatie, bedrijf, shop een aangifte verdiend bij politie of recherche?!!
30 mails verder, een wanhopig en duur retourbeleid.
Koop hier niks
Koop hier niks. Grootste oplichters die er zijn. Retourneren kost je 80€. Niet aan beginnen!!
Gewoon snel geld verdienen over de rug…
Gewoon snel geld verdienen over de rug van klanten. Het geleverde is troep en past ook niet. Support is waarschijnlijk AI robot die je aan het lijntje houdt. Je kan je spullen naar China terugsturen voor een giga bedrag. Kortom; nep bedrijf, oplichters.
Hier niets bestellen.
Hier niets bestellen.
Mooi ogende site maar de kleding wijkr af van de foto en is van zeer slechte kwaliteit!
Geld terug? Vergeet het maar.!!
Oplichting kijk uit je bent je geld kwijt
Oplichting kijk uit je bent je geld kwijt . Ik heb twee hemden besteld en zijn Chinees klein , let op postbus bedrijf werkt ook onder de naam
Wat ik wél heb gevonden: Primewear / Netsales in Zwolle . Niet te bereiken scam opletten !!!!!! Nnn
Ik vond Primewear in Zwolle, Prime ware Zwolle. De gegevens:
• Bedrijfsnaam: Netsales B.V. (handelsnaam Primewear)
• Adres: Grote Voort 293 A, 8041 BL Zwolle
• KvK nummer: 94759634
• Activiteiten: Het online in- en verkopen van kleding, gadgets en huis- en tuin-artikelen.
• Contact:
• Telefoon: +31 085 212 7724
• E-mail: mag ik niet meer zetten
• Openingstijden: Maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 17:00
Dat het bedrijf niet nakomt wat ze beloven
Na lange levertijd getwijfeld aan oprechtheid en het blijkt er ook niet te eerlijk aan toe te gaan. Niks Kopen hier zijn oplichters. Helaas is mijn ervaring gelijk aan meerdere andere ervaringen. Niet datgene wat de website beloofd! en nog steeds niet mijn geld terug. elke keer weer andere smoes. heb het geretourneerd naar waar het vandaan kwam nl Schiedam. Na verschillende mails wordt aangegeven dat je het naar China terug moet sturen "maar er kan wel het een en ander misgaan"!!
Het retourneren is rekening voor hoge kosten en eigen risico. Wat een teleurstelling! ik blijf bezig en hoop nog dat het goed komt.
Al met al voor mij een teleurstelling én geld kwijt.
Maatvoering klopt van geen kanten
Maatvoering klopt van geen kanten
Daarna vertragingstaktiek bij retour.eren
Daarna geen reactie meer
Mijn advies; Temu. Zelfde troep maar wel een geweldige retour service. Geen gedoe.
Primewear; rampzalig!!
Vertrouw deze oplichters niet!het is dropship site
Vertrouw deze oplichters niet!!~het is een groote nep bedrijf,.Na lange levertijd getwijfeld aan oprechtheid en bleek dropship site te zijn, Niks Kopen hier zijn oplichters. Helaas is mijn ervaring gelijk aan alle andere ervaringen.. Totaal niet datgene wat de website beloofd! Telefoonnummer en voicemail beantwoorden ze niet.
Het retourneren is rekening voor hoge kosten en eigen risico richting China. Wat een verspilling!
Al met al voor mij een grote teleurstelling.
NOOIT bij dit bedrijf bestellen
NOOIT bij dit bedrijf bestellen. Ben al maanden bezig mijn pakket terug te sturen. Eerst €25 euro betaald voor retour zenden van mijn pakket, blijkt het retour adres niet te kloppen. Nu willen ze dat ik het opnieuw stuur naar een ander adres in China. Weer €25.
Daarbij is de kleding echt van walgelijke kwaliteit. Ik word eens in de 2 weken terug gemaild en telefonisch onbereikbaar.
een ster is zelfs teveel
een ster is zelfs teveel. Oplichters droppshipping. Mijn advies bestel er nooit iets.
Wat een oplichters
Wat een oplichters. Dit is Chinese rommel, verzending gaat rechtstreeks.
Telefoonnummer en voicemail beantwoorden ze niet. Als je vraagt om retour adres volgt heen en weer mail met kortingsvoorstellen. Blijf vragen om adres hielp niet. Al met al geld weg. Ik heb besloten de daders een bezoek te brengen om de klacht te bespreken. Wie wil er mee?
Wat een nep bedrijf
Wat een nep bedrijf, je verwacht een gedegen bedrijf met goede producten zoals beschreven en afgebeeld. Helaas is mijn ervaring gelijk aan alle andere ervaringen. Een vodde zak van een broek. Totaal niet datgene wat de website beloofd! Het retourneren is voor eigen rekening voor hoge kosten en eigen risico richting China. Wat een verspilling! Al met al voor mij een grote teleurstelling. Ik neem mijn teleurstelling wel voor eigen rekening!
SCAM
Niet bestellen, kleding is niet zoals de website. Het word verzonden uit china. Ze houden niet aan hun eigen retour beleid. Ze proberen eerst 20% van het aankoop bedrag terug te geven, ze proberen dan de kosten op de koper te schuiven om het terug te sturen naar china.
Zeldzaam slecht’
Zeldzaam slecht’, van a t/m z, daarin is dit “bedrijf” wel consequent. Vandaag uiteindelijk shorts ontvangen. Werkelijk een waardeloze kwaliteit…
Nooit iets bestellen!
Wat een troep!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.