PRIMA FÆRDIG HÆK® Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Planterne ser sunde og kraftige ud, jeg bestilte planter på 180 cm. Det var selv den mindste. En ros til fragtmanden, han kørte planterne helt om bag huset, så der kun var et par meter til hvor de s... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Er yderst tilfreds. Bestilte to hækplanter på 140-160 cm højde og de blev leveret to dage senere. Flotte store hækplanter. Så ikke sidste gang vi som haveforening har handlet med PRIMA FÆRDIG HÆK.

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har købt liguster 70-90cm, herkules hækken. Det er første gang jeg planter hæk, det var nemt og resultatet er blevet rigtig flot. Flere af mine naboer har spurgt hvor jeg har kunne finde så... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fik modtaget og plantet en fin hæk på lidt over 2 meters højde og 24 meters længde efter en del dialog om mulighederne ift det planlagte udplantningssted. Dialogen forud for købet forløb ok, og d... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Taimitarha
  2. ja myös
  3. Puutarhamyymälä

Yrityksen kirjoittama

Hos PRIMA FÆRDIG HÆK® er vi dedikerede til at gøre det nemt for dig at skabe en smuk og frodig have uden ventetid. Bestil din PRIMA FÆRDIG HÆK® i højderne 125 cm, 150 cm, 180 cm eller 220 cm og få den fragtfrit leveret lige til din dør. Vores udvalg inkluderer over 40 forskellige hæktyper, så du kan finde det perfekte match til din have. Vi står inde for kvaliteten af vores hække med en tre års grogaranti. Det betyder, at du kan være sikker på, at dine hække vil vokse og trives. Hvis der mod forventning opstår problemer, er vi her for at hjælpe dig. Vores kvalitetsgaranti sikrer desuden, at du altid modtager et produkt af højeste kvalitet. Vores brugervenlige webshop gør det nemt for dig at finde og bestille den hæk, du drømmer om. Uanset om du søger en tæt, grøn hæk til at skabe privatliv, eller en dekorativ hæk til at give haven et æstetisk løft, har vi noget for dig. Når du har fundet den perfekte hæk, sørger vi for, at den bliver leveret fragtfrit til din adresse. Hos PRIMA FÆRDIG HÆK® er vi stolte af at kunne tilbyde både kvalitetsprodukter og førsteklasses kundeservice. Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål og give dig gode råd om valg og pleje af dine hække. Lad os hjælpe dig med at skabe den have, du altid har drømt om – nemt og uden besvær.

Yhteystiedot

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

68 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Rigtig fint

God produktinformation og gode vejledninger til plantning og vedligeholdelse.

13. marraskuuta 2025

Kære Henrik

Tusinde tak for din flotte anmeldelse 😊 Det glæder os altid at kunne levere flotte hækplanter til dig og god vejledning

Vi ønsker dig et dejligt efterår 🍂

En super Oplevelse

Prima Færdig hæk har en let tilgængelig hjemmeside.
Super service og meget fine planter.
God kommunikation omkring levering.
En super oplevelse

18. marraskuuta 2025

Kære Birgit
Tusinde tak for din fine anmeldelse 😊 Det glæder os altid at kunne levere flotte hækplanter og give vores kunder en god vejledning og service 🌿

Vi ønsker en god dag

Kære Michael,
Tusinde tak for din fem-stjernede anmeldelse⭐⭐⭐⭐⭐
Vi er glade for at høre at du er tilfreds med planter og levering!

Saanut 4/5 tähteä

Vi fik en forkert hæk leveret

Vi fik en forkert hæk leveret, men god service rettede op på fejlen og uden ekstra omkostninger for os !

11. marraskuuta 2025

Kære Suzanne

Tusinde tak for din anmeldelse 😊 Vi er glade for at det lykkes at få fremsendt de rigtige planter til dig så hurtigt, vi beklager naturligvis endnu en gang fejlen fra os

Ønsker dig god dag

Grønne hilsner 🌿

Everything went just fine

Everything went just fine. High quality trees. Delivered on time. Very useful information. The result is so nice 😊

6. marraskuuta 2025

Dear Bernadette,
Thank you so much for the lovely review. We truly appreciate your feedback and are very happy to hear that you are satisfied with your plants and our service. We wish you a wonderful autumn🍂🍂
Best Regards
Lene Prima PRIMA FÆRDIG HÆK

God servise

God servise, gode priser, gode planter, hurtig levering.

6. marraskuuta 2025

Kære Vilhem
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback og er meget glade for at høre, at du er tilfreds med dine planter og vores service.
Vi ønsker dig en dejligt dag 😊

Lynhurtigt levering

Lynhurtigt levering

3. marraskuuta 2025

Kære Merle,
Tusinde tak for din fem-stjernede anmeldelse 🌿 Vi er glade for at høre at du er tilfreds med planter og levering!

God oplevelse.

De kom præcis som aftalt med det korrekte antal hækplanter - mener faktisk der var en for meget.
De kom og så lidt vildt ud, den måde de var pakket på. Enkelte planter havde skader, men ikke noget det kunne ses når hækken var sat op.

25. heinäkuuta 2025

Kære Anthoni,

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er kede af at høre, at modtagelsen af dine planter ikke helt levede op til forventningerne. Vi gør os altid umage for at pakke planterne så skånsomt som muligt, samtidig med at vi forsøger at holde fragtomkostningerne nede, så vores kunder ikke betaler mere end nødvendigt for levering.
Da vi kan se, at planterne blev leveret i juli, og vi først har modtaget din anmeldelse nu, har vi desværre begrænsede muligheder for at hjælpe efter så lang tid. Vi ville meget gerne have hørt fra dig umiddelbart efter leveringen, så vi kunne have hjulpet med eventuelle erstatninger, hvis nogle planter var beskadiget ved ankomst.
Vi håber dog, at du trods alt er blevet glad for din nye hæk, og at den vokser sig flot🌿

Lene Prima Færdig Hæk

Saanut 5/5 tähteä

Super nem bestilling af avnbøg…

Super nem bestilling af avnbøg voksenhæk. Blev leveret som aftalt og det var rigtig flotte planter. Glæder mig til sommer, hvor jeg kan se dem med grønne blade.

31. lokakuuta 2025

Hej Kit
Tusinde tak for de flotte fem stjerner.🌿 Det glæder os at du er tilfreds med planterne, hækken skal nok stå flot, når den springer ud i foråret,
Vi ønsker en rigtig god dag 😊

Bedste anbefaling

God service (havde først fået bestilt forkert antal hækkeplanter).
Pæne planter.
Fleksibel levering.

29. lokakuuta 2025

Kære Jette,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse 😊 Vi er glade for at kunne hjælpe så din ordre blev som du havde tænkt dig, og godt at du er tilfreds med planterne 🌿
Ønsker dig en dejlig dag

Bedre kvalitet en forventet

29. lokakuuta 2025

Kære Jens,
Tusinde tak for din fine anmeldelse 😊 Det glæder os altid at kunne levere flotte hækplanter 🌿
Vi ønsker en rigtig dejlig weekend

Flotte planter

Flotte planter, men kunne man ikke lade vær med at sætte dem oven på hinanden. De er jo tunge som et ondt år 🙂

27. lokakuuta 2025

Kære Batman
Tusind tak for din anmeldelse og de flotte 4 ⭐
Vi gør altid vores bedste for at holde fragtomkostningerne lave, samtidig med at planterne bliver pakket forsvarligt, alle vores planter bliver vandet inden afsendelse, så de er klar til plantning. Vi håber trods vægten at du har fået dem plantet og bliver glad for din nye hæk 🌿🌿
Ønsker dig en dejlig weekend,
Bedste Grønne hilsner
Lene / Prima Færdig Hæk

Saanut 5/5 tähteä

Fin service ved reetablering af hæk

Tak for fin information om særligt jordforhold ved reetablering af ligusterhæk, samt levering som aftalt af nye hækplanter

24. lokakuuta 2025

Kære Vibeke

Tusinde tak for din flotte anmeldelse 😊 Vi sætter stor pris på at kunne yde god betjening

Vi ønsker dig et skønt efterår 🍂

Saanut 5/5 tähteä

Jeg modtog en virkelig flot hæk

Jeg modtog en virkelig flot hæk, den dag der var lovet. Planterne struttede af sundhed. Der fulgte en meget brugbar plante og pleje vejledning med. Denne vejledning modtog jeg også på forhånd, således at det var nemt at gøre forarbejdet korrekt, med hensyn til at grave rende, der var klar når hækken kom.
Jeg er meget tilfreds med både betjening, levering og selve hækproduktet.

22. lokakuuta 2025

Kære Lene

Vi ønsker en rigtig dejlig mandag

Saanut 2/5 tähteä

Leveringsdato af 8 hvidtjørn/færdighæk…

Leveringsdato af 8 hvidtjørn/færdighæk sat til fredag op til weekend/efterårsferie på vores arbejdsplads. Ville ændre med bare 2 dage og fik at vide at så røg gro-garanti, brugte desuden pseudo-faglige argumenter imod mig, idet jeg sagde jeg selv var gartner. Planter desuden beskåret grimt i top fra producent: Flossede sår og skrå snit i forhold korrekt beskæring.

Hej Michael
Vi er kede af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse. Vores gro-garanti er baseret på, at planterne skal have afsluttet vækstsæsonen og være klar til flytning, Tjørn er i vores produktion en af de sidste planter, der stopper væksten, og derfor kunne vi desværre ikke være fleksible i forhold til at fremrykke leveringsdatoen med garanti,
Vi beklager, hvis vores kommunikation har virket bedrevidende – det har på ingen måde været hensigten. Vi tager din faglige feedback til os, herunder din kommentar om beskæringen, som vi vil følge op på. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på mail og vedhæfte et foto, så vi kan se nærmere på din konkrete ordre og finde en god løsning sammen.
Lene, PRIMA FÆRDIG HÆK 🌿

Saanut 5/5 tähteä

Stærk hæk leveret til tiden

Levering til tiden, god info, købte 150cm bøgehæk og imponeret over de kraftige stammer på 5cm. Kan 100% anbefales.

16. lokakuuta 2025

Kære Henrik,

Stor anbefaling herfra.

Nemt at bestille og beregne hvor meget man skal bruge. Fin levering og meget god vejledning til optimal resultat. Stor anbefaling herfra.

14. lokakuuta 2025

Kære Louise

Tusinde tak for din flotte anmeldelse ⭐
Vi er glade for at levere en 5-stjernet oplevelse!
Vi ønsker et dejligt efterår 🍂

Saanut 5/5 tähteä

Flotte sunde planter nøjagtig som…

Flotte sunde planter nøjagtig som sidste gang😀

Kære Jan,
Tusinde tak for din fine anmeldelse 😊 Det glæder os altid at kunne levere flotte hækplanter og tak fordi du kom retur og handlede igen 🌿

Vi ønsker en rigtig dejlig mandag

Kære Ha´Vu

Virkelig flotte hækplanter

Virkelig flotte hækplanter. Udførlig medfølgende vejledning.

Kære Helen

Tusinde tak for din flotte anmeldelse 😊 Det glæder os altid at kunne levere flotte hækplanter til dig,

Vi ønsker dig et dejligt efterår 🍂

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin