PRIMA FÆRDIG HÆK® Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Planterne ser sunde og kraftige ud, jeg bestilte planter på 180 cm. Det var selv den mindste. En ros til fragtmanden, han kørte planterne helt om bag huset, så der kun var et par meter til hvor de s... Näytä lisää

Er yderst tilfreds. Bestilte to hækplanter på 140-160 cm højde og de blev leveret to dage senere. Flotte store hækplanter. Så ikke sidste gang vi som haveforening har handlet med PRIMA FÆRDIG HÆK.

Jeg har købt liguster 70-90cm, herkules hækken. Det er første gang jeg planter hæk, det var nemt og resultatet er blevet rigtig flot. Flere af mine naboer har spurgt hvor jeg har kunne finde så... Näytä lisää

Fik modtaget og plantet en fin hæk på lidt over 2 meters højde og 24 meters længde efter en del dialog om mulighederne ift det planlagte udplantningssted. Dialogen forud for købet forløb ok, og d... Näytä lisää

1. Taimitarha
  2. ja myös
  3. Puutarhamyymälä

Hos PRIMA FÆRDIG HÆK® er vi dedikerede til at gøre det nemt for dig at skabe en smuk og frodig have uden ventetid. Bestil din PRIMA FÆRDIG HÆK® i højderne 125 cm, 150 cm, 180 cm eller 220 cm og få den fragtfrit leveret lige til din dør. Vores udvalg inkluderer over 40 forskellige hæktyper, så du kan finde det perfekte match til din have. Vi står inde for kvaliteten af vores hække med en tre års grogaranti. Det betyder, at du kan være sikker på, at dine hække vil vokse og trives. Hvis der mod forventning opstår problemer, er vi her for at hjælpe dig. Vores kvalitetsgaranti sikrer desuden, at du altid modtager et produkt af højeste kvalitet. Vores brugervenlige webshop gør det nemt for dig at finde og bestille den hæk, du drømmer om. Uanset om du søger en tæt, grøn hæk til at skabe privatliv, eller en dekorativ hæk til at give haven et æstetisk løft, har vi noget for dig. Når du har fundet den perfekte hæk, sørger vi for, at den bliver leveret fragtfrit til din adresse. Hos PRIMA FÆRDIG HÆK® er vi stolte af at kunne tilbyde både kvalitetsprodukter og førsteklasses kundeservice. Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål og give dig gode råd om valg og pleje af dine hække. Lad os hjælpe dig med at skabe den have, du altid har drømt om – nemt og uden besvær.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

68 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Helt som lovet

Helt som lovet! Hurtig levering og fine planter.

28. huhtikuuta 2026

Kære Pall,

Tusinde tak for din anmeldelse 🌿 Vi er glade for at levere en 5-stjernet oplevelse med hurtig levering og fine planter!

Vi ønsker et skønt forår😊

Virkelig god kvalitet

Flotte planter af rigtig god kvalitet. “Fuld valuta for alle pengene “.

24. huhtikuuta 2026

Kære Claus,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse 😊 Det glæder os altid at kunne levere flotte hækplanter 🌿

Vi ønsker dig en dejlig dag
Lene, PRIMA FÆRDIG HÆK

Hvis høj faglig vejledning og super…

Hvis høj faglig vejledning og super produkt kvalitet, og punktlig levering betyder noget, så kan jeg anbefale Prima færdighæk. Det har været en rigtig god oplevelse at købe liguster planter hos Prima færdighæk.

26. huhtikuuta 2026

Kære Michael
Tusinde tak for dine fem ⭐ Det glæder os altid at kunne levere flotte hækplanter og give vores kunder en god vejledning og service 🌿

Vi ønsker en rigtig dejlig sommer
Lene, PRIMA FÆRDIG HÆK

Jeg havde en rigtig god oplevelse med…

Jeg havde en rigtig god oplevelse med levering af en stor hækplante. Bestillingen på hjemmesiden var enkel og overskuelig, og hele processen gik hurtigt og gnidningsfrit. Leveringen kom hurtigt frem, som lovet, og planten var i flot stand ved ankomst. Der fulgte desuden en fantastisk og brugervenlig vejledning med, som gjorde det nemt at komme godt i gang. Alt i alt en meget tilfredsstillende oplevelse.

21. huhtikuuta 2026

Kære Claus
Tusinde tak for din fine anmeldelse 😊 Det glæder os altid at kunne levere flotte hækplanter og give vores kunder en god vejledning og service 🌿

Vi ønsker en rigtig dejlig weekend

Rigtig flotte planter.

Rigtig flotte planter.

15. huhtikuuta 2026

Kære Inger,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse 😊 Vi sætter stor pris på at levere flotte planter.

Vi ønsker en dejlig dag 🌿

Købte 5m prima færdig liguster hæk

Købte 5m prima færdig liguster hæk. Planterne blev leveret hurtigt og var super flotte med masser grene og blade, så jeg er meget tilfreds. Der fulgte en god vejledning med. 5 stjerner!

17. huhtikuuta 2026

Kære Nicolai

Tusinde tak for din flotte anmeldelse ⭐
Vi er glade for at levere en 5-stjernet oplevelse!
Vi ønsker et jer dejligt forår 🌿

Lene, PRIMA FÆRDIG HÆK

Super flotte og sunde planter.

Super flotte og sunde planter.

17. huhtikuuta 2026

Kære Majken,

Vi ønsker et skønt forår 🌿

Hurtig levering

Hurtig levering, god pris og kvalitet på hækken

15. huhtikuuta 2026

Kære Kim
Tusinde tak for din fine anmeldelse 😊 Det glæder os altid at kunne levere god kvalitet og hurtig levering
Vi ønsker jer et godt forår 🌿

Super god service

Super god service. Hurtig levering til tiden. Mine varmeste anbefalinger.

10. huhtikuuta 2026

Kære Nanna,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse 😊 Vi sætter stor pris på at kunne yde en god service og levere planterne til tiden

Vi ønsker en skøn dag 😊

Hurtig levering

Hurtig levering, rimelige priser, høj kvalitet

31. maaliskuuta 2026

Kære Claus,
Tusinde tak for din fem-stjernede anmeldelse⭐⭐⭐⭐⭐
Vi er glade for at høre at du er tilfreds med planter og levering!
Vi ønsker dejlig dag 😊

Lene, PRIMA FÆRDIG HÆK

Virkelig god service og flotte…

Virkelig god service og flotte hækplanter og buske. Vi har fået god vejledning

26. maaliskuuta 2026

Kære Annika,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse 😊 Vi sætter stor pris på at kunne yde god betjening og levere flotte planter.

Vi ønsker et skønt forår 😊

Friske fine planter

Friske fine planter. Hurtig levering. Alt ok

26. maaliskuuta 2026

Kære Lene

Vi ønsker et skønt forår😊

Kvalitet hele vejen

En helt fantastisk kundeservice, der er mega imødkommende, alt leveret til tiden, samarbejdspartnere kom til tiden og udførte et virkelig pænt stykke arbejde og hækken står nu flot og lige foran mit hus.
Hele forløbet var gnidnigsfrit

25. maaliskuuta 2026

Hej Pernille
Tusinde tak for din fine anmeldelse 😊 Det glæder os altid at kunne levere flotte hækplanter og give vores kunder en god kundeservice, dejligt er I er glade for den nyplantede hæk.
Vi ønsker en dejlig dag 🌿

Super planter

25. maaliskuuta 2026

Kære Louise

Tusinde tak for din fem-stjernede anmeldelse 🌿 Vi er glade for at høre at du er tilfreds med planterne, det betyder meget for os at levere et flot produkt.

Vi ønsker dig en dejlig dag 😊

Flotte planter

Der er en rigtig god vejledning med planterne.

20. maaliskuuta 2026

Kære Frede

Tusinde tak for din flotte anmeldelse 😊 Det glæder os altid at kunne levere flotte hækplanter med god vejledning🌿

Vi ønsker dig en dejlig dag

Nemt at bestille

Nemt at bestille, leveret iht ønske og opkald når levering finder sted. Nemt at gå til. Mindre busket og færre blade end forventet, så endte med næsten 4 per meter(mod oplyst 3), så havde ikke købt nok... Bliver spændende at se hvor hurtigt den vokser..
Kunne have inkluderet guide

6. maaliskuuta 2026

Hej Jesper,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse 😊

Det glæder os meget, at du oplevede bestillingen som nem, og at leveringen levede op til dine ønsker – det betyder meget for os.
Vi er dog kede af at høre, at planterne ikke levede helt op til dine forventninger. Det tager vi alvorligt.
Plantevejledningen er vedlagt ved leveringen – hvis ikke, er det en fejl fra vores side, og det beklager vi. Du kan også finde den på vores hjemmeside.
Vi vil rigtig gerne hjælpe dig videre herfra og sikre, at du får det resultat, du ønsker. Vi har forsøgt at kontakte dig på mobilen, uden held – du er også meget velkommen til at tage fat i os, så vi sammen kan finde en god løsning.

Tak igen for din feedback – den hjælper os med at blive bedre. 😊

Super oplevelse

Virkeligt flotte planter og super hjælp til plantning.fagfolk der kan deres kram

6. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä PRIMA FÆRDIG HÆK®

Tak for din fine anmeldelse, Karsten
Det sætter vi stor pris på 😊Godt at vejret endelig tillod plantning!
Vi håber, du får stor glæde af planterne 🌿

God rådgivning

God rådgivning, flexible med leveringsdato når jeg var nødt til at ændre denne, og alt leveret og plantet som aftalt.

25. marraskuuta 2025

Kære Frode

Tusinde tak for din fine anmeldelse 😊 Det glæder os altid at yde en god service til vores kunder, og vi er glade for det lykkes med plantningen - Vi ønsker dig en rigtig dejlig jul 🎄

Grønne hilsner 🌿
Lene, PRIMA FÆRDIG HÆK

Fin telefonisk vejledning og levering…

Fin telefonisk vejledning og levering til tiden.

21. marraskuuta 2025

Kære Henning
Tusinde tak for din fine anmeldelse 😊 Det glæder os altid at kunne levere hækplanter til tiden og give vores kunder en god vejledning 🌿 så dine ⭐betyder meget

Vi ønsker en rigtig dejlig dag