De verjaardagskalender besteld, super leuk en mooi! En ook snel geleverd! Extra leuk het bedank kaartje met een houten hartje eraan. Ga er zeker een volgende keer wat bestellen! Zeer tevreden!
Leuke producten goede service en snel verzonden! Mijn ouders waren blij met hun historische krant van hun trouwdag hangt trots aan de muur
Alles prima binnen gehad en zie er ook prima uit
Yrityksen kirjoittama
Presents2give is de webshop voor leuke en handgemaakte cadeautjes. Wij ontwerpen en maken alle producten met de hand. Hierdoor krijg je unieke en persoonlijke cadeautjes. Ben je dus opzoek naar een kraamcadeautje, of juist voor een andere gelegenheid? Neem gerust een kijkje op onze website. We hebben voor iedere gelegenheid wel een geschikt cadeautje. Ben je opzoek naar iets anders maar staat het niet op onze site, neem contact met ons op en wij kijken wat er mogelijk is.
Dynamoweg, 4, 4382 WZ, Vlissingen, Hollanti
- info@presents2give.nl
- presents2give.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Snelle levering 👍🏻
Goede gepersonaliseerde cadeaus
Product is zoals omschreven en heel netjes gepersonaliseerd. En ook nog snel geleverd!
De verjaardagskalender besteld
Alles prima binnen gehad en zie er ook…
Alles prima binnen gehad en zie er ook prima uit
Binnen 2 dagen al ontvangen
Binnen 2 dagen al ontvangen. Ziet er heel mooi uit. De namen perfect gegraveerd.
Mooi schilderij en heel netjes verpakt…
Mooi schilderij en heel netjes verpakt en bezorgd
Zag er leuk uit en de ontvangers vonden…
Zag er leuk uit en de ontvangers vonden het heel leuk
Klacht werd goed opgelost
Ik had een klacht en vond dat daar niet adequaat genoeg op gereageerd werd. Ik heb dat aangegeven, en vanaf dat moment werd het goed opgepakt en opgelost. Inmiddels heb ik nog een tweede artikel besteld en daar was ik meer dan tevreden over.
Alles was tip top in orde
Supergoede service
Supergoede service! Beantwoorden de mail heel snel en zijn erg klantvriendelijk. Het bestelde product was ook precies zoals beloofd! Top!
Goede duidelijke site en super vlotte…
Goede duidelijke site en super vlotte afhandeling van de bestelling
Leuke artikelen verkrijgbaar via de…
Leuke artikelen verkrijgbaar via de website.
Verder alles naar wens verlopen
Makkelijk te bestellen
Makkelijk te bestellen, ook snel geleverd.
Ik had houten kerstballen met naam besteld. Zij werden binnen een week geleverd en zijn van goede kwaliteit
Bestelling zag er goed uit en werd snel…
Bestelling zag er goed uit en werd snel geleverd!
Ook zat er een leuk hangertje bij.
Goeie kwaliteit!
De bestelling is snel verzonden en was goed verpakt. Ik weet zeker dat de cadeautjes gaan bevallen!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.