Saanut 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

De verjaardagskalender besteld, super leuk en mooi! En ook snel geleverd! Extra leuk het bedank kaartje met een houten hartje eraan. Ga er zeker een volgende keer wat bestellen! Zeer tevreden!

Saanut 5/5 tähteä

Leuke producten goede service en snel verzonden! Mijn ouders waren blij met hun historische krant van hun trouwdag hangt trots aan de muur

1. Lahjatavaraliike

Yrityksen kirjoittama

Presents2give is de webshop voor leuke en handgemaakte cadeautjes. Wij ontwerpen en maken alle producten met de hand. Hierdoor krijg je unieke en persoonlijke cadeautjes. Ben je dus opzoek naar een kraamcadeautje, of juist voor een andere gelegenheid? Neem gerust een kijkje op onze website. We hebben voor iedere gelegenheid wel een geschikt cadeautje. Ben je opzoek naar iets anders maar staat het niet op onze site, neem contact met ons op en wij kijken wat er mogelijk is.

4,6

De verjaardagskalender besteld

17. syyskuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Klacht werd goed opgelost

Ik had een klacht en vond dat daar niet adequaat genoeg op gereageerd werd. Ik heb dat aangegeven, en vanaf dat moment werd het goed opgepakt en opgelost. Inmiddels heb ik nog een tweede artikel besteld en daar was ik meer dan tevreden over.

19. kesäkuuta 2025

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen, ook snel geleverd.
Ik had houten kerstballen met naam besteld. Zij werden binnen een week geleverd en zijn van goede kwaliteit

10. joulukuuta 2024

Goeie kwaliteit!

De bestelling is snel verzonden en was goed verpakt. Ik weet zeker dat de cadeautjes gaan bevallen!

5. joulukuuta 2024

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin