Saanut 5/5 tähteä

Super leuke kerstbal besteld namelijk buurman en buurman, nu twijfelde ik toen hij aan kwam want aan de onderzijde was een stukje zwart weg, berichtje gestuurd via Facebook en kreeg snel reactie. Om m... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Vandaag mijn Westertoren ontvangen en het moet gezegd worden, in een woord geweldig mooi een must have. Kijk er naaruit om hem in de boom tezien, het geeft een thuis gevoel. Bestellen en leveren ga... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb de afgelopen jaren meerdere keren besteld bij deballenuit.nl en ben elke keer weer enorm tevreden. De service is geweldig: snel, betrouwbaar en altijd vriendelijk. De producten zijn van hoge kw... Näytä lisää

1. Joulukauppa
  2. Sisustusliike
  3. Lahjatavaraliike

Yrityksen kirjoittama

Sinds 2019 gepassioneerd om Nederland de boom in te krijgen. Kerstballen en ornamenten van jouw favoriete stad!

4,6

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Saanut 2/5 tähteä

Kon pakje niet ophalen

Het is niet jullie schuld maar ik kon t pakket niet snel ophalen door t slechte weer en nu is t naar e ander ophaalpunt gebracht wat nog veel verder is, in een andere wijk! Ik kan t nu moeilijk of helemaal niet ophalen. Helaas.

28. joulukuuta 2025

Super service

Super service, ongekend!!!

3. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste Milan,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven! Fijn om te horen dat je tevreden bent!

Aanrader

Snelle bezorging, de kerstballen zijn zorgvuldig ingepakt. En, het belangrijkste, ze zijn mooi. Had drenkelingenhuisje en de Brandaris van Terschelling besteld, mooi en goed gedaan

24. marraskuuta 2025

Beste Mathilde,

snel geleverd

snel geleverd. er werd nog nagebeld omdat er iets met de postcode misgegaan was. keurig

24. marraskuuta 2025

Beste Jan,

Geweldig

Omdat ik als Amsterdamse eindelijk Amsterdamse kerst ballen heb gevonden in jullie collectie. De service was perfect en de levering was ook keurig op tijd. Zal vaker wat bij jullie bestellen.

Beste Moniek,

Kerstornament

Mooie kwaliteit, snelle bezorging. Veel verschillende unieke ornamenten

Beste Nancy,

Saanut 5/5 tähteä

Mooie herinneringen voor in de boom

Leuke, unieke ornamenten. Dit jaar 3 bestellingen gedaan. Mooie aandenkens aan leuke plekken. Amsterdammertje en vaandel Amsterdam 750 jaar bijzonder!

26. lokakuuta 2025

Beste Jolein,

Snel bezorgd

Snel bezorgd, leuke spullen voor in de boom

Beste A Plugge,

Alles OK

Alles OK. En snel

Beste N. Dijkhoff,

Saanut 1/5 tähteä

Oplichters

Oplichters, slechte producten, houden geld in op retourzending terwijl je ook zelf ook betaald voor de porokosten

17. lokakuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste Ronald,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Dit waarderen we enorm.
In onze retourvoorwaarden staat dat het retourneren van de bestelling op eigen kosten is. Graag wil ik je vragen om ons een mail te sturen naar info@deballenuit.nl zodat we de melding in behandeling kunnen nemen en kunnen kijken wat we voor je kunnen doen.

Toppie

Helemaal geweldig een ornament van de Kuip

29. syyskuuta 2025

Beste Ria,

De Ballen Uit

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin