Altid super god service, også når varen sendes retur. Jeg troede, jeg havde købt en brun kjole, det stod der i beskrivelsen af varen, men den var sort. Hvilket jeg desværre ikke opdagede, før jeg fik... Näytä lisää
Jeg har handlet rigtig meget med Prepair og det fungerer altid upåklageligt. Tingene er i orden på alle måder
Det er faktisk den bedste service, jeg har fået i lang tid. Jeg fik mine varer dagen efter jeg havde bestilt dem. Jeg skulle have en bluse byttet til en anden størrelse, og den kom også dagen efter je... Näytä lisää
Jeg kan varmt anbefale dette tøjmærke det sidder godt god pasform og tøj som har god holdbarhed. Kvaliteten af tøjet er godt. Knapper og syninger holder. Som kunde skal du ikke vente længe p... Näytä lisää
Spar 12% på din første ordre, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Hurtig levering 1-3 dage. Gratis fragt over 499,-
Rudolfgårdsvej 15B, 8260, Viby J, Tanska
- lotte@prepair.dk
- prepair.dk
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Det er IKKE i orden
Jeg har ofte købt tøj hos Prepair og altid fået det jeg regnede med, men denne gang passede de mål, som stod i beskrivelsen ikke. Jeg sender retur, efter at have mailet med en medarbejder, der skriver, at jeg bare skal henvise til hende, så skal jeg ikke betale retur port. Det kom jeg så til - efter endnu en mail får jeg så 39,- retur, men retur gebyret er 49,- !!!!! Det er IKKE i orden, at man giver med den ene hån og tager med den anden, især når det er misinformation på hjemmesiden, jeg er meget utilfreds og regner ikke med at vende tilbage som kunde. Jeg vil finde mig et nyt yndlingsmærke!!!!

Vastaus yritykseltä PREPAIR
Hurtig og god service
Hurtig og god service. Er meget glad for jeres forskellige styles, passer fint til mig. Mvh Jytta Jepsen
Nem og hurtig levering
Nem og hurtig levering.
Tøj i super lækker kvalitet og flotte farver.
Hurtig levering fine vare og god og…
Hurtig levering fine vare og god og hurtig retur service.
Hurtig
Hurtig, venlig og professionel betjening 🤎 handler helt sikkert direkte på hjemmesiden igen 👍🏻👏🏻
Super tilfreds og hurtig levering 🙂
Hold nu op en hurtig levering
Hold nu op en hurtig levering. Dagen efter jeg bestilte fik jeg varen. Er super tilfreds og lækre varer de har.
Kvalitet i top
Jeg har netop købt to varer fra Prepair, og jeg er virkelig tilfreds! Kvaliteten er i top, og begge produkter lever helt op til mine forventninger. Servicen var også rigtig god – hurtig levering og en nem og overskuelig købsproces. Jeg handler gerne her igen og kan varmt anbefale til andre.
Alt er super…rigtig fin kjole og hurtig…
Alt er super…rigtig fin kjole og hurtig levering 🚚 så jeg er tilfreds 👍🏻👍🏻👍🏻
Det lækker tøj i sælger
Skønt tøj🤩og hurtig behandling
Har handlet flere gange hos Prepair og…
Har handlet flere gange hos Prepair og hver gang er der hurtig og effektiv levering.
Og ved returnering kører det bare. Dagen efter afsendelse, fik jeg pengene retur. Et firma man kan stole på og med alt for mange fristelser 👏🎉😃
/Lykke
Super god service 👍
Prepair køb..
Bestilte varen mandag aften , og kunne hente den onsdag. Hurtig og let. Og varen var som den skulle være 🙏🏻👍
Hurtig levering
Hurtig levering
Kvalitet og udseende svarer til billedet
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering, ligner billederne og er altid fejlfrit
Dejlig hurtig levering.
Nemt at bestille
Nemt at bestille. Hurtig levering og varernes kvalitet er tip top. Størrelser er meget tilsvarende!!
Hurtig levering samt en 2 rigtig lækre…
Hurtig levering samt en 2 rigtig lækre bluser til en rigtig god pris
Meget hurtig levering
Meget hurtig levering. Fin pasform. Ikke sidste gang jeg køber her