Fick mycket god hjälp av säljaren att kolla olika alternativ för diskmaskin, 45 cm bred. Inklusive koll hos andra butiker (konkurrenter) Det slutade med att vi köpte en burk kalkupplösningspulver för... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Tycker det är uselt att laddare och manual inte följer med vid köp av laptop. Inte blev jag upplyst om detta heller när jag gjorde mitt köp utan då gick det en dag till innan jag fick en laddare och m... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Smidigt och prisvärt. Och det är just det som ni behöver fortsätta med, och kanske bli ännu lite billigare för att komma ner i Elgigantens priser, för att fullt ut kunna konkurrera med dem. Jag är he... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bra - men inga fem stjärnor då Power (som många andra företag) envisas med att vägra låta dig veta huruvida produkten är något för dig eller ej. "Du kan inte få känna på hur datamusen ligger i din han... Näytä lisää
Bonnorpsgatan 3, 582 73, Linköping, Tornby, Ruotsi

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Vastaus yritykseltä POWER.se - Linköping
Kort väntetid då jag kom för att hämta min reserverade vara. Väldigt trevlig personal.

Bra säljarservice.
Sparade in drygt tusen kr på ett inbyte av min gamla bärbara dator till den nya som som fungerar bra.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Linköping
För att dom hade det jag letar i många affärer o snabbt o hjälpsamt o trevlig bemötande

Vastaus yritykseltä POWER.se - Linköping
Totalt sett väldigt bra upplevelse. När vi kom in i butiken tog det en stund innan någon hjälpte oss. När vi väl fått hjälp blev det jättebra.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Linköping
Sopper bra och anställning som jobbar där de var jättemycket trevligt. Tack för allt

Vastaus yritykseltä POWER.se - Linköping
Varför ska det ta sådan tid att hämta en förbeställd vara. Enligt SMS:et skulle man besöka vitvaruavdelningen. När man till slut fick hjälp så la personalen upp varorna igen på datorn och makulerade beställningen förmodligen för att få till att han hade sålt dessa. Dessutom säger man att en vara inte finns trots att jag hade förbeställt på nätet. Sedan fick man gå till kassan där man först inte hittade min order. Som tur var kom det äntligen en i personalen som hade koll och gjorde att avslutningen på hämtningen gick bra.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Linköping
Ärlig och tillmötesgående säljare. Mycket trevlig. Fattade vad jag var ute efter och hjälpte mig hitta en telefon som passade mig. Dock lång väntan innan jag fick hjälp pga upptagen personal

Vastaus yritykseltä POWER.se - Linköping
Det gick långsamt. Från beställning till leverans tog det en vecka. När varan anlände efter en vecka besökte jag butiken. I butikens avdelning dit jag hänvisats för avhämtning var personalen mer intresserad av att prata med varandra. Till slut avbröt jag dem och fick besked att jag kunde gå direkt till kassan istället. Efter ytterligare 15 min i kö tog det kassören 5 min i datorn att hitta min beställning. Inget otrevligt eller så, bara långsamt och med vad som verkar vara det mest omständiga datasystemet...

Vastaus yritykseltä POWER.se - Linköping
Proffsigt bemötande trots strul med kortbetalning, kände mig verkligen sedd och omhändertagen.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Linköping
Kunnig och tillmötesgående personal. Bra leverans med installation.