Fin personal, bra information om TV jag köpte. Har de senaste tiden, om jag räknar med det jag köpte när det hette Media Mak, köpte en kamera, 2 datorer, 2 mobiler och en rakapparat. Och alltid har... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag fick varan till kampanjpriset som gällde när jag köpte varan även om jag hämtade den senare. Snabb utcheckning. Det enda jag tänkte på är att man brukar få en påse (eller bli erbjuden att köpa en... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Trevlig personal ingen väntan, Han förstod vad jag behövde plockade fram alla tillbehör. Informerade kring skillnad dyr billigare kabel( jag också behövde köps till) vad den levererade o vad jag klara... Näytä lisää
- Sähköyhtiö
- TV-myymälä
Yrityksen kirjoittama
Bonnorpsgatan 3, 582 73, Linköping, Tornby, Ruotsi
- 08 517 66 000
Trevlig personal men väldigt okunniga i…
Trevlig personal men väldigt okunniga i mitt ärende! Jag köpte en mobiltelefon i tron att den var ny oanvänd! Vilket sedan efter köpet visade sig vara en demo! Mycket dålig skyltning i samband med köpet och ingen info från försäljaren. Jag bestämde att hämta mobilen dagen efter då klockan var sen.Jag blev inte visad mobilen innan jag betalade och lämnade affären . Efter jag lämnat affären blev jag uppringd och meddelad att det var en demo. Jag godkände detta. Nästa dag när jag skulle lämna min nuvarande mobil för att personalen skulle ”flytta” över all data till den nya mobilen säger försäljaren att mobilen är ett återköp troligen!!! Vad då!! Efter lite diskussioner med någon annan i butiken var det nog en demo! All data flyttades över under ca två timmar! Det gick bra med något undantag. Enligt personalen skulle all data vara överförd. Nästa dag återkom jag då en del data saknades. Då säger personalen att all data inte överförs!!!
Jag får uppfattningen att personalen är mycket okunnig gällande många saker runt mitt köp! Tråkigt och mycket tveksamt om jag kommer handla där flera gånger.

Långväntetid robotdammsugare
Jag har beställt robotdammsugare redan i början av mars. Jag har fortfarande inte fått produkten. Har skrivit med de och de endast skickar mig vidare 2 ggr. Ingen var villig att hjälpa mig. Jag har fortfarande inte fått min robotdammsugare. Är hemskt besviken
Tillmötesgående Säljare ...
Tillmötesgående Säljare ...
Visste vad hon pratade om ...
Guldstjärna till henne .
Affären gick snabbt och smidigt ..
Samma sak vid kassan ...

Hundarna är så
Hundarna är så nöjda med produkten dyson cool.. Fantastisk bra personal och service
Jonatan var väldigt hjälpsam,snäll och…
Jonatan var väldigt hjälpsam,snäll och kunnig. Nöjd

Vastaus yritykseltä POWER.se - Linköping
Jättebra bemötande fin presentation av…
Jättebra bemötande fin presentation av erbjudande lätt förståligt

Vastaus yritykseltä POWER.se - Linköping
Personalen va jätte snäll o jätte…
Personalen va jätte snäll o jätte trevlig. O grejerna jag köpte va jätte bra o jag älskar de. Jag ångrar definitivt inte att jag köpte de

Vastaus yritykseltä POWER.se - Linköping
Personalen är kunnig och engagerad
Personalen är kunnig och engagerad, jag tror de gjorde sin bästa. Varorna är inte levererade ännu, därför kan jag inte ge er me beröm just nu.

Snabb service
Butiken såg stängd ut då gatupratare/flaggar saknas. Snyggt inne och rent, inga kunder så lätt att få hjälp av personalen.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Linköping
Mycket serviceinriktad personal som gör…
Mycket serviceinriktad personal som gör allt för kunden. Det är ju därför man kommer tillbaka till er !!

Vastaus yritykseltä POWER.se - Linköping
Proffsig personal som hjälpte till att…
Proffsig personal som hjälpte till att ordna bästa lösningen för mig