Jag är väldigt nöjd med erbjudandet och rabatterna jag fick igår, och en mycket trevlig ung man som hjälpte mig att bestämma köpet förklarade allt för mig i detalj, svarade på alla mina frågor i detal... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vänligt bemötande o förklarade bra. Men jag fick i uppdrag att hämta ett simkort till routern på 3 där jag har min mobil. Det uppskattades inte o ifrågasattes varför jag inte fick det hos er. Fick ett... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Det går snabbt att handla online, men då finns det även risk att den som plockar grejerna tar den varan som har sigil bruten. Beteende av säljarna är lite på gränsen till primitivt, men det är lite so... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Första försäljaren (rödhårig kille) jag frågade om hjälp ville inte hjälpa mig. Sa att han var upptagen fast att hans kunder stog en bit bort och diskuterade med varann. Gick till en annan försäljare... Näytä lisää
Marknadsvägen 5, 260 36, Ödåkra-väla, Skåne län, Ruotsi

Pyytää asiakkailta arvosteluja
Bra service och mycket bra produkt. Jag insipprade tre väninnor till att köpa den produkt som jag har köpt . De är supernöjda,, samma som jag .

Vastaus yritykseltä POWER.se - Helsingborg Väla
Personalen hjälpte oss direkt med vårt problem och tog reda på vårt behov och försökte inte sälja på oss dyrare produkter än vad som var nödvändigt. Vi var nöjda kunder som lämnade butiken.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Helsingborg Väla
Lång tid i kassan och ta fram beställningen som jag redan köpt och betalt för

Vastaus yritykseltä POWER.se - Helsingborg Väla
Man får den bästa service på power i Helsingborg.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Helsingborg Väla
Fantastisk service både i butik och varu utlämning.Tack!

Vastaus yritykseltä POWER.se - Helsingborg Väla
Trevliga och hjälpsamma säljare!
Fick en riktigt bra hjälp och en bra deal när jag skulle köpa ny TV, extra stor eloge till säljaren Eddie som hjälpte oss att få ut TVn till bilen.
Verkligen 10/10 på alla plan, kommer definitivt handla på POWER butiken vid Väla igen.
Med vänlig hälsning,
Sara

Vastaus yritykseltä POWER.se - Helsingborg Väla
Jag kunde snabbt uträtta mitt ärende, trevlig försäljare, varan betydligt billigare än vad jag tidigare betalat i annan affär.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Helsingborg Väla
Köpte en tv som inte fungera och säljaren i butiken löste det utan ngt problem fick en ny dom hämta den gammal och leverera den nya och koppla in och såg till allt fungera 💕💪💕