Yritys on vastannut
Vänligt bemötande o förklarade bra. Men jag fick i uppdrag att hämta ett simkort till routern på 3 där jag har min mobil. Det uppskattades inte o ifrågasattes varför jag inte fick det hos er. Fick ett... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Det går snabbt att handla online, men då finns det även risk att den som plockar grejerna tar den varan som har sigil bruten. Beteende av säljarna är lite på gränsen till primitivt, men det är lite so... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Första försäljaren (rödhårig kille) jag frågade om hjälp ville inte hjälpa mig. Sa att han var upptagen fast att hans kunder stog en bit bort och diskuterade med varann. Gick till en annan försäljare... Näytä lisää
Marknadsvägen 5, 260 36, Ödåkra-väla, Skåne län, Ruotsi

Pyytää asiakkailta arvosteluja
Det var bra och utmärkt produkt och bra personal och lätt att parkera

Vastaus yritykseltä POWER.se - Helsingborg Väla
Det var en mycket trevlig säljare jag fick hjälp av.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Helsingborg Väla
Säljaren som hjälpte oss var jättetrevlig men en annan o personalen skällde öppet på honom och tyckte han skulle gjort något på en annan avdelning. Oproffsigt och otrevligt.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Helsingborg Väla
Två otroligt vänliga expediter hjälpte en virrpanna som ja till ett bra alternativ TACK !!!!!
t.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Helsingborg Väla
Beställde en fläkt för upphämting, snabbt lätt och bra.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Helsingborg Väla
Jag är väldigt nöjd med erbjudandet och rabatterna jag fick igår, och en mycket trevlig ung man som hjälpte mig att bestämma köpet förklarade allt för mig i detalj, svarade på alla mina frågor i detalj och stannade till och med längre på jobbet för att hjälpa mig eftersom jag kom innan butiken stängde. Detta är inte mitt första köp här, och jag vet att jag kommer tillbaka igen. Tack så mycket

Vastaus yritykseltä POWER.se - Helsingborg Väla
Beställning via nätet var smidigt och vid butiken var det trevlig personal som var service inriktade och mycket trevliga.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Helsingborg Väla
Trevlig säljare som inte försökte övertala oss att köpa något dyrare, även om jag frågade om vi inte skulle titta på fotboll på den nya tvn.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Helsingborg Väla
Jag ville köpa en laptop och blev lurad till en återlämnad/ångrad köp i pretext att den var programmerad med antivirus vilket det skulle göras under tiden jag var i affären….
Försäljaren säljare kom till mig med en data som var redan programmerad den fjärde i femte 2026 vilket jag köpte i affären. Datan var den 22:e i sjätte. Det visar sig att datan har varit returnerad för den hade redan etiketter att det var programmerad tidigare än den dagen det skulle ske min kö så jag kände mig totalt lurad. När jag kom hem upptäckte att det var c var bruten och på syllen så var det skrivet med penna exakt som när man returnera och köper retur varor i affären så jag var missnöjd totalt och jag tror jag ska lämna tillbaks den direkt.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Helsingborg Väla
Mycket hjälpsam och kunnig försäljare.
Trevligt bemötande.