POWER.se - Eskilstuna Arvostelua

2 665
TrustScore 4.5/5 tähteä

Albertina Nyströms väg 2, 632 22 Eskilstuna, Brottsta-Lundby, SE

Saanut 4/5 tähteä

Köpte kaffemaskin 26/7. Fick betala fullt pris. Den var med på deras?kampanj som började 26/7 och skulle kostat 1 999:- mindre. När jag såg det åkte jag dit och fick tillbaka rabatten utan problem. My... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ali på Power i Tuna park, Eskilstuna är en riktig stjärna! Otroligt hjälpsam och kunnig, en säljare med otrolig fingertoppskänsla helt utan att kännas påtvingande. Vi fick toppenbra hjälp med såväl el... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Blev rekomenderad att köpa en router av en it person för mina behov. Ca pris 1400:-fanns självklart inte på lager. Blev rekomenderad en med likvärdig för ca400:- med likvärdig prestanda av en över... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Toppen på alla sätt! Förlängde beställningen. Mycket snabb o positiv behandling. Fick så jag klubben i butiken direkt kontakt med säljare som tog hand om mig. Ledde mig till disken där min telefon fan... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

• Albertina Nyströms väg 2, 632 22, Eskilstuna, Brottsta-Lundby, Ruotsi

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Eskilstuna

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Erinomainen

16 565 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Enkelt att beställa varan

Enkelt att beställa varan
Lätt att hämta den inom utlovad tid

5. heinäkuuta 2026

Hej Lars,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Vad roligt att höra att det var enkelt att beställa och att upphämtningen gick smidigt inom utlovad tid. Det uppskattas verkligen.

Allt fungerade utan problem

Det är väl inget speciellt, men jag fick snabb hjälp och allt funkade precis som man vill när man handlar.

Hej Leif,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att du fick snabb hjälp och att allt fungerade smidigt, precis så det ska kännas när man handlar hos oss.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Bra och snabb service

Bra och snabb service

Hej Mody,

Tack för de fina orden! Härligt att höra att du fick bra och snabb service i Eskilstuna.

Saanut 5/5 tähteä

Jag hittade det jag skulle ha

Jag hittade det jag skulle ha. Färg till skrivaren.
Behövde inte fråga nån personal.

Hej Majvor,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att du snabbt hittade rätt färg till skrivaren och att besöket blev smidigt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Saanut 3/5 tähteä

Fick SMS om att min kyl fanns att hämta…

Fick SMS om att min kyl fanns att hämta på vitvaruavdelningen. Gick omkring i 20 minuter och letade efter någon som jobbade där, utan resultat. Gick till slut till kassan och frågade, då skulle jag inte alls vara på vitvaruavdelningen, skulle betala i kassan och åka till utlämningen på baksidan och hämta kylen.

Kylen i sig är bra och prisvärd framför allt.

Hej Christian,

Tack för att du delar med dig. Det låter som att upphämtningen blev onödigt krånglig, även om det är glädjande att kylen känns bra och prisvärd.

Vi uppskattar att du lyfter både det som fungerade och det som inte gjorde det. Sådan återkoppling är värdefull för att förbättra upplevelsen i varuhuset.

Ac:en stod innanför entrén

Ac:en stod innanför entrén, expediten hjälpte oss med den i bilen

Hej ulf,

Tack för det fina omdömet! Vad roligt att höra att allt gick smidigt i Eskilstuna och att ni fick hjälp hela vägen ut till bilen.

Vi uppskattar att ni tog er tid att dela er upplevelse med oss.

Saanut 5/5 tähteä

Bra trevligt bemötande och…

Bra trevligt bemötande och serviceminded. Mycket bra pris och nöjd

Hej Jörgen,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet, servicen och priset.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse i Eskilstuna, och hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Saanut 5/5 tähteä

Väl bemött och fick snabb hjälp med…

Väl bemött och fick snabb hjälp med mitt ärende.

Hej Margaretha,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att höra att du blev väl bemött och fick snabb hjälp med ditt ärende.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse med POWER Eskilstuna.

Visningsexemplaret var inte komplett

Visningsexemplaret var inte komplett. Det saknades plåtar och galler. Det var kö till säljare. Tog den ugn jag skulle ha och ställde frågor om plåt och galler i kassan. Fick svar direkt, utan kötid.

Hej Conny,

Tack för att du delar med dig.

Det låter som att upplevelsen var lite blandad, men fint att du ändå fick snabb hjälp i kassan när du ställde frågor om plåt och galler.

Det är förstås inte bra att visningsexemplaret inte var komplett, och den typen av återkoppling är värdefull.

Saanut 5/5 tähteä

Kunnig och hjälpsam personal som…

Kunnig och hjälpsam personal som guidade mig rätt

Hej Jonas,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du fick kunnig och hjälpsam vägledning i Eskilstuna och att personalen kunde guida dig rätt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Eskilstuna⚡

Fick hjälp på en gång👍

Hej Annika,

Tack för din fina recension! Det är verkligen roligt att höra att du fick hjälp direkt och hade en så bra upplevelse hos POWER Eskilstuna.

Rekommenderar

Rekommenderar

26. kesäkuuta 2026

Hej Al,

Tack för din fina rekommendation och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det uppskattas verkligen!

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of your local POWER store⚡

Bra bemötande

25. kesäkuuta 2026

Hej Lasse,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra bemötande i Eskilstuna.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig och hoppas att vi får välkomna dig igen.

Saanut 5/5 tähteä

Personen som vi träffade gjorde allt…

Personen som vi träffade gjorde allt för att hjälpa oss tull ett bra köp
Trevlig och mycket kunnig

Hej Kerstin,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att ni fick så hjälpsam, trevlig och kunnig service i Eskilstuna, och att besöket ledde till ett bra köp.

Vi uppskattar att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse.

Expediten var bra

Expediten var bra, upplyste mig om att säga till boendet, då saker försvinner från mannen

22. kesäkuuta 2026

Hej Johanna,

Tack för att du tog dig tid att lämna omdömet. Det är fint att höra att du fick bra hjälp i butiken och tydlig information på plats.

Vi uppskattar också att du delade med dig av situationen. Sådan återkoppling är värdefull.

Jättebra hjälp

Jättebra hjälp

27. kesäkuuta 2026

Hej Maha,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick jättebra hjälp i Eskilstuna.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Det har jag redan svarat på

Det har jag redan svarat på

20. kesäkuuta 2026

Hej Björn,

Tack för ditt omdöme. Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ett betyg.

Varmt tack från POWER Eskilstuna⚡

Fick en positiv och hjälpsam försäljare

Fick en positiv och hjälpsam försäljare
Det betyder mycket

26. kesäkuuta 2026

Hej Anonym,

Tack för de fina orden. Det gläder oss att du fick ett positivt och hjälpsamt bemötande i Eskilstuna, och att upplevelsen betydde mycket för dig.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela detta.

Hej Shajan,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett vänligt bemötande i Eskilstuna, och vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Bra !!

Bra !!! Perfekt bemötande !!!

22. kesäkuuta 2026

Hej Rolf,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett perfekt bemötande i Eskilstuna och en så bra upplevelse hos oss.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av detta.

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Eskilstuna⚡

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin