POWER.se - Eskilstuna Arvostelua

2 670
TrustScore 4.5/5 tähteä

Albertina Nyströms väg 2, 632 22 Eskilstuna, Brottsta-Lundby, SE

Saanut 4/5 tähteä

1/ Att få möta en kunnig person och slippa opersonliga köp online, genom att min tekniska kunskap lider av ointresse. 2/ Att få handla fler saker av samma affär/personer därav blir en typ av rel... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Köpte kaffemaskin 26/7. Fick betala fullt pris. Den var med på deras?kampanj som började 26/7 och skulle kostat 1 999:- mindre. När jag såg det åkte jag dit och fick tillbaka rabatten utan problem. My... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ali på Power i Tuna park, Eskilstuna är en riktig stjärna! Otroligt hjälpsam och kunnig, en säljare med otrolig fingertoppskänsla helt utan att kännas påtvingande. Vi fick toppenbra hjälp med såväl el... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag köp enkelt och snabbt en del battling men jag fick inte bra information om hur ska fungera min delbetalning annars jag är väldigt nöjd med handlingar Tack Power🙂

Yrityksen tiedot

• Albertina Nyströms väg 2, 632 22, Eskilstuna, Brottsta-Lundby, Ruotsi

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Eskilstuna

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Erinomainen

(2 670)

15 638 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Bra bemötande och inget krångel vid…

Bra bemötande och inget krångel vid byte.

10. huhtikuuta 2026

Hej Maj,

Tack så mycket för din positiva feedback! Det är fantastiskt att höra att du fick ett bra bemötande och att bytet gick smidigt utan krångel. Vi strävar alltid efter att göra våra kunders upplevelse så enkel och trevlig som möjligt.

Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela din upplevelse!

Snabb service

Snabb service

10. huhtikuuta 2026

Hej Irene Högman,

Vad kul att höra att du fick snabb service! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team i Eskilstuna kunde hjälpa dig på ett effektivt sätt. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen.

Saanut 5/5 tähteä

Bra och kunnig personal på power…

Bra och kunnig personal på power Eskilstuna!

6. huhtikuuta 2026

Hej Fredrik,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du hade en så bra upplevelse med vår personal i Eskilstuna. Vi är stolta över vårt team och deras kunskap, och det betyder mycket att du tog dig tid att dela din positiva feedback.

Vi fortsätter att sträva efter att ge alla våra kunder den bästa möjliga servicen!

Bra bemötande av expediten

Bra bemötande av expediten

Hej Johnny,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att du fick ett så bra bemötande av vår personal i Eskilstuna.

Din positiva feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera den bästa servicen.

Hej Håkan,

Vad roligt att höra att du hade en så bra upplevelse i vår butik i Eskilstuna! Det värmer våra hjärtan att veta att våra säljare kunde hjälpa dig på bästa sätt och att köpet gick smidigt. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen och det är fantastiskt att vi lyckades med det för dig.

Tack så mycket för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss!

trevligt o bra bemötande

8. huhtikuuta 2026

Hej Christer,

Vad kul att höra att du fick ett så trevligt och bra bemötande! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team i Eskilstuna kunde ge dig en positiv upplevelse. Tack för att du tog dig tiden att dela din feedback med oss.

Förbokat inköp

Trevligt bemötande och snabb handläggning!

8. huhtikuuta 2026

Hej Sune,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att du fick ett trevligt bemötande och att handläggningen gick snabbt. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen möjligt, och det är underbart att veta att vi lyckades med det för dig.

Ditt positiva omdöme betyder mycket för oss och vårt team i Eskilstuna. Vi hoppas att du är nöjd med ditt köp och att vi får se dig igen snart!

snabbt o bra inga problem

snabbt o bra inga problem

Hej robert,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det är underbart att höra att allt gick snabbt och smidigt utan några problem. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss.

Superbra säljare 🤩

7. huhtikuuta 2026

Hej Göran,

Vad kul att höra att du hade en så bra upplevelse med vår säljare! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team i Eskilstuna kunde ge dig den service du förtjänar. Vi är stolta över våra medarbetare och deras engagemang för att hjälpa våra kunder.

Saanut 5/5 tähteä

Personalen Viktors bemötande och…

Personalen Viktors bemötande och förståelse vad vårt behov var.

Hej Kunddata johansson,

Vad roligt att höra att personalen gav dig så bra service och verkligen förstod era behov! Det är precis sådan kundservice vi strävar efter på POWER.

Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss.

Saanut 5/5 tähteä

En väldigt kunnig hjälpsam och trevlig…

En väldigt kunnig hjälpsam och trevlig säljare.

Hej Lars-Gunnar,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att du hade en så positiv upplevelse med vår säljare i Eskilstuna. Att få feedback om att våra medarbetare är kunniga, hjälpsamma och trevliga betyder verkligen mycket för oss.

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga servicen, och det låter som att vi lyckades med det i ditt fall. Din positiva feedback motiverar oss att fortsätta leverera samma höga kvalitet.

Tack igen för att du tog dig tid att dela din upplevelse!

Väldigt smidigt

Hej Gunilla,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att allt gick så smidigt för dig. Vi strävar alltid efter att göra upplevelsen så enkel och bekväm som möjligt för våra kunder.

Det är verkligen roligt att få sådan positiv feedback, det motiverar hela vårt team att fortsätta leverera bra service!

Bra och snabbt

Hej Lise-Lotte,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att allt gick bra och snabbt för dig. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa upplevelsen möjligt, och din feedback betyder mycket för oss. Vi hoppas att du är nöjd med ditt köp och att vi får se dig igen snart!

Saanut 5/5 tähteä

Så proffsig o trevlig säljare Toppen…

Så proffsig o trevlig säljare Toppen kille

Hej Anna Lena,

Vad kul att höra att du hade en så bra upplevelse med vår säljare! Det värmer våra hjärtan att veta att du upplevde servicen som professionell och trevlig. Vi är stolta över vårt team och det är fantastiskt att höra när de verkligen gör skillnad för våra kunder.

Saanut 3/5 tähteä

Hade gärna sett lite större engagemang…

Hade gärna sett lite större engagemang från säljaren, men det var ok.

Hej Solveig,

Tack för din feedback! Vi uppskattar att du tog dig tid att dela dina tankar om din upplevelse i vår Eskilstuna-butik. Det är värdefullt för oss att höra när våra kunder önskar mer engagemang från våra säljare.

Vi strävar alltid efter att ge den bästa servicen och dina kommentarer hjälper oss att förbättra oss. Det är bra att höra att upplevelsen ändå var okej överlag.

Tack för att du handlar hos oss!

Trevligt bemötande av personalen

Trevligt bemötande av personalen

Hej Sven,

Vad roligt att höra att du fick ett så trevligt bemötande av vår personal i Eskilstuna! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team kunde ge dig en positiv upplevelse. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service till våra kunder.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss!

Saanut 5/5 tähteä

Ett mycket vänligt och trevligt…

Ett mycket vänligt och trevligt bemötande. Det uppskattas mycket att ni har era erbjudande.

Hej Roger,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du uppskattade det vänliga och trevliga bemötandet i vår butik i Eskilstuna. Vi är glada att våra erbjudanden också var till din belåtenhet.

Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen möjligt.

Saanut 4/5 tähteä

Varan är beställd och betald

Varan är beställd och betald. Vet inte hur det blir förän jag har varan.

Hej Markku,

Tack för din recension! Det låter bra att din order är beställd och betald. Vi förstår att du väntar på att få varan för att kunna ge en fullständig bedömning. Vi hoppas att du blir nöjd när den kommer fram!

Saanut 5/5 tähteä

Bra produkter och trevlig personal!

Bra produkter och trevlig personal!
Bra priser...allt gott!

Hej Marcus,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du är nöjd med både våra produkter och vår personal i Eskilstuna. Vi arbetar hårt för att erbjuda bra priser och kvalitetsprodukter, så det är underbart att veta att vi lyckas med det. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera den bästa servicen möjligt!

Bra kund bemötande

21. maaliskuuta 2026

Hej Kund,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du upplevde ett bra kundbemötande i vår Eskilstuna-butik. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen möjligt, och det är underbart att veta att vi lyckades med det för dig.

Ditt positiva omdöme betyder mycket för oss och vårt team. Det är så roligt att höra när våra kunder är nöjda med servicen de får.

Tack igen för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss!

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin