POWER.se - Barkarby Arvostelua

3 357
TrustScore 4/5 tähteä

Enköpingsvägen 27, 177 38 Järfälla, Stockholm, SE

Saanut 3/5 tähteä

Känslan av att personalen, var lite sega på att uppmärksamma mig som kund. Dom pratade med varandra istället, tills den ena sa att vi borde hjälpa kunden. Produkten jag köpte var mycket bra. Fick å... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hej! Jag vill gärna framföra mitt tack för den fina service jag har fått som ny kund hos Power. Hela processen, från abonnemangsteckning till aktivering, har varit smidig och professionell. Ja... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag är mycket nöjd med min upplevelse hos POWER. Personalen var trevlig, hjälpsam och kunnig. Jag fick bra information om produkten och servicen var snabb och professionell. Allt fungerade smidigt frå... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Andra gången det blir problem med upphämtning av en produkt bokad online. Först hade personalen lagt undan fel version av datormusen. Sen tog det 15-20 minuter att vänta på att personal skulle rota... Näytä lisää

1. Sähköyhtiö

• Enköpingsvägen 27, 177 38, Järfälla, Stockholm, Ruotsi

• 08 51 76 60 00
Promotion box for POWER.se - Barkarby

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Hyvä

16 385 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Hemsk kundservice från kassapersonalen

Hemsk kundservice från kassapersonalen. Ingen kö, men blir ignorerad i flera minuter. När man väl fick hjälp så var personalen få med ord och bjöd inte på ett enda leende. Det var en tråkig upplevelse.

Hejsan!

Tack för ditt omdöme!
Det låter som att besöket började på helt fel fot. Att behöva vänta på kontakt trots att det är lugnt i butiken är förstås ingen höjdare, och vi förstår att helhetsintrycket påverkas när bemötandet dessutom känns ganska svalt.
Vi uppskattar verkligen att du berättar hur du upplevde besöket. Det ger oss en bättre bild av vardagen i butiken.

Allt gott, Sara på POWER!⚡

Saanut 4/5 tähteä

The person was more professional In…

The person was more professional In explaining and calm

Hi Fred,

Tack för din fina recension.

Det gläder oss att höra att du fick ett professionellt och lugnt bemötande i Barkarby. Just tydliga förklaringar och ett tryggt bemötande gör stor skillnad, så det är väldigt roligt att läsa.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Saanut 5/5 tähteä

Fick otrolig service av amanj

Fick otrolig service av amanj, som var väldigt kunnig på alla olika arbetsområden och gav oss otrolig service

11. kesäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Sezen,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick så otrolig service i Barkarby och en kunnig och engagerad upplevelse i butiken. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av detta.

Snälla och bra 👍 kassorska

Snälla och bra 👍 kassorska

Hej Arya,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett så trevligt bemötande i Barkarby.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att få välkomna dig igen snart.

Trevliga personal

Trevliga personal

Hej Saman,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att du hade en så bra upplevelse och att personalen i Barkarby gjorde ett gott intryck.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Hej Marianne,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och snabb information.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Saanut 5/5 tähteä

Mycket trevlig och hjälpsam personal.

Mycket trevlig och hjälpsam personal.
Fick även hjälp att lyfta in en tvättmaskin i bilen som vägde 76 kg då jag var nyopererad i en axel.

9. kesäkuuta 2026

Hej John,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen glädjande att höra att du fick ett trevligt och hjälpsamt bemötande, och extra fint att hjälpen på plats gjorde det enklare för dig att få med tvättmaskinen hem.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Saanut 5/5 tähteä

Servicen på power var helt otrolig

Servicen på power var helt otrolig. Han hjälpte oss med allt om kameran, rekommenderade olika saker och hjälpte oss fixa ihop allt. Han var super trevlig jätte snäll och effektiv. 100 stjärnor till han! Produkten var också bra.

Hej Forzybozy,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att ni fick så bra hjälp i Barkarby och att ni är nöjda både med servicen och produkten.

Det uppskattas mycket att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse. Sådant här betyder mycket att få läsa.

Inget att klaga på!

Snabbt och smidigt, bra pris och hög kvalite.

Hej ka,

Tack för de fina orden!

Vad roligt att höra att allt gick snabbt och smidigt och att du är nöjd med både pris och kvalitet.

Excellent customer service

Excellent customer service

Hi Mahesh,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen glädjande att höra att upplevelsen i Barkarby var så bra och att servicen uppskattades.

Saanut 5/5 tähteä

Riktigt hjälpsam och omtänksam personal…

Riktigt hjälpsam och omtänksam personal som hjälpte en man i nöd

Hej Jonathan,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen glädjande att höra att du fick så hjälpsam och omtänksam service i Barkarby. Sådan återkoppling uppskattas mycket.

Bra hjälp i kassan snabbt å smidigt

Bra hjälp i kassan snabbt å smidigt

Hej Björn,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att besöket i kassan upplevdes som snabbt och smidigt. Sådan återkoppling uppskattas mycket.

Saanut 5/5 tähteä

5 stjärnor för Reynaldo L.

Jag vill framföra mitt beröm till säljaren Reynaldo L. Efter att en annan säljare hade informerat mig om att enheten jag sökte var slut i lager, gjorde Reynaldo en extra insats för att hitta en åt mig. Jag uppskattar verkligen hans engagemang och service.

Hej Reynaldo,

Tack för att du delar med dig av detta fina omdöme.

Det är verkligen roligt att höra att du fick så engagerad och hjälpsam service i Barkarby. Att någon gör det lilla extra för att hjälpa till betyder mycket, och det är härligt att läsa om en så positiv upplevelse.

Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva detta och lyfta fram den goda servicen.

Snabbt och effektivt

Snabbt och effektivt

7. kesäkuuta 2026

Hej Louise,

Tack för de fina orden!

Härligt att höra att upplevelsen var snabb och effektiv.

Saanut 4/5 tähteä

En fantastisk säljare Ray i Barkarby…

En fantastisk säljare Ray i Barkarby hjälpte oss med allt

Hej Charlotta,

Tack för de fina orden om upplevelsen i Barkarby.

Det är väldigt roligt att höra att ni fick så bra hjälp och att allt fungerade så väl.

Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Saanut 5/5 tähteä

Personal var trevligt.ger I…

Personal var trevligt.ger I formation.bra bemötande. Och hjälpsam.

Hej Lorenzo,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande, bra information och hjälpsam service i Barkarby.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Bra säljare bra priser

Bra säljare. Bra priser.

Hej Ann,

Tack för de fina orden!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både hjälpen i varuhuset och priserna. Det uppskattas verkligen.

Power

Jag uppskattar särskilt det vänliga bemötandet och den tydliga informationen jag har fått. Det känns tryggt att vara kund hos er, och jag ser fram emot att använda era tjänster framöver.

Tack för ett mycket gott första intryck!

Med vänliga hälsningar

7. kesäkuuta 2026

Hej ufuk,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen glädjande att höra att hela upplevelsen har känts smidig, tydlig och professionell från början till slut.

Extra roligt att det första intrycket blev så gott och att bemötandet uppskattades.

Bra produkt

Excellent service and high quality products

4. kesäkuuta 2026

Hej maryam,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med både produkten och servicen.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin