POWER.se - Barkarby Arvostelua

3 352
TrustScore 4/5 tähteä

Enköpingsvägen 27, 177 38 Järfälla, Stockholm, SE

Saanut 3/5 tähteä

Känslan av att personalen, var lite sega på att uppmärksamma mig som kund. Dom pratade med varandra istället, tills den ena sa att vi borde hjälpa kunden. Produkten jag köpte var mycket bra. Fick å... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hej! Jag vill gärna framföra mitt tack för den fina service jag har fått som ny kund hos Power. Hela processen, från abonnemangsteckning till aktivering, har varit smidig och professionell. Ja... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Andra gången det blir problem med upphämtning av en produkt bokad online. Först hade personalen lagt undan fel version av datormusen. Sen tog det 15-20 minuter att vänta på att personal skulle rota... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag är mycket nöjd med min upplevelse hos POWER. Personalen var trevlig, hjälpsam och kunnig. Jag fick bra information om produkten och servicen var snabb och professionell. Allt fungerade smidigt frå... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

• Enköpingsvägen 27, 177 38, Järfälla, Stockholm, Ruotsi

• 08 51 76 60 00
Promotion box for POWER.se - Barkarby

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Hyvä

Kirjoita arvostelu

Bra hjälp av säljaren.

21. heinäkuuta 2026

Hej Roland,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick bra hjälp i Barkarby och att upplevelsen kändes så positiv.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ditt omdöme. Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Barkarby⚡

Saanut 2/5 tähteä

Tyckte att säljaren var okunnig och…

Tyckte att säljaren var okunnig och oengagerad och man fick göra jobbet åt honom. Fick inga rekommendationer på att köpa delar som min köpta produkt inte kan funka utan, tex sladd. I övrigt nöjd med produkten.

22. heinäkuuta 2026

Hej Kund,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är tråkigt att höra att hjälpen i Barkarby upplevdes som både okunnig och oengagerad, särskilt när du inte fick information om tillbehör som behövs för att produkten ska fungera som den ska. 😊

Det är samtidigt bra att höra att du i övrigt är nöjd med produkten. Din återkoppling om både bemötandet och rådgivningen har tagits vidare till varuhuset så att de kan se över hur servicen och rekommendationerna ges i butik. 💬

Tack igen för att du uppmärksammade detta. Vi uppskattar ärlig feedback och hoppas få möjlighet att ge en bättre helhetsupplevelse nästa gång. 🤗

Mycket bra

Mycket bra. Kaffebryggaren är super

20. heinäkuuta 2026

Hej BM,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att du är så nöjd och att kaffebryggaren är super.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Jättebra tack

Jättebra tack

19. heinäkuuta 2026

Hej Victor,

Tack för de fina orden och för ditt betyg! Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med upplevelsen hos POWER Barkarby.

Personalen var väldigt hjälpsam

Personalen var väldigt hjälpsam. Bra jobbat. Riskokare är jätte bra. Rekommenderas!

18. heinäkuuta 2026

Hej Karen,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick hjälpsam service i Barkarby och att du är så nöjd med din riskokare.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Sådant betyder mycket.

Saanut 1/5 tähteä

Fick fel produkter såg inte först jag…

Fick fel produkter såg inte först jag kom hem

21. heinäkuuta 2026

Hej Daniela!

Tack för att du tog dig tid att skriva till oss! Det var tråkigt att höra att du upptäckte först när du kom hem att du hade fått med dig fel produkter. Det är förstås inte den överraskning man vill få efter ett köp.

Vi uppskattar att du berättar om din upplevelse eftersom det hjälper oss att bli bättre. Om du har möjlighet är du varmt välkommen in till varuhuset igen så hjälper vi gärna till att kika på det och hitta en lösning. Vi hoppas att ditt nästa besök blir betydligt smidigare och ger ett bättre intryck.

Tack igen för att du delade med dig av din feedback. Den är värdefull för oss och hjälper oss att utvecklas!

Ha en fortsatt fin sommar,
Ebba på POWER!⚡

Hej Lars,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick bra hjälp vid köpet av din laptop.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att du blir riktigt nöjd med din nya dator.

Nöjd med produkten

Nöjd med produkten, Power personalen var trevliga i kontakt vilket är jätte viktigt för kunder.

16. heinäkuuta 2026

Hej Ali,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med produkten och att du fick ett trevligt bemötande i Barkarby. Just den typen av upplevelse betyder mycket, och vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Allt var bra

18. heinäkuuta 2026

Hej Rahmatullah,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att allt var bra och att upplevelsen i Barkarby levde upp till förväntningarna.

Personal, service

Personal, service. Den är verkligen bra hos er.

17. heinäkuuta 2026

Hej Tarja,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att höra att du är nöjd med både personalen och servicen i Barkarby. Sådan återkoppling betyder mycket och vi hoppas att få välkomna dig igen snart.

Saanut 5/5 tähteä

Trevligt bemötande vid service av…

Trevligt bemötande vid service av skaftdammsuggare.

Hej Karin,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande vid service av din skaftdammsugare.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att du blir lika nöjd nästa gång du besöker POWER Barkarby.

Saanut 4/5 tähteä

Vänlig bemötande och förstår vad kunder…

Vänlig bemötande och förstår vad kunder behöver

17. heinäkuuta 2026

Hej Marcus,

Tack för din fina recension och för att du tog dig tid att dela med dig.

Det är väldigt roligt att höra att du upplevde ett vänligt bemötande och fick hjälp av någon som förstod dina behov. Precis så vill vi att ett besök hos POWER ska kännas.

Saanut 5/5 tähteä

Säljaren var mycket hjälpsam och jag är…

Säljaren var mycket hjälpsam och jag är nöjd med tv:n.

12. heinäkuuta 2026

Hej Kund,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick hjälpsam service i Barkarby och att du är nöjd med din tv.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Saanut 5/5 tähteä

Experience is outstanding staff…

Experience is outstanding staff management everything is fabulous 🔥👍

13. heinäkuuta 2026

Hi Waleed,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du hade en så bra upplevelse i Barkarby och att både personalen och helhetsintrycket levde upp till förväntningarna.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av detta.

Lättanvänd

Lättanvänd. Batteriet räcker oväntad länge, längre än de lovade 3 timmar. Bilden framstår dock som ganska matt vid full dagsbelysning. Vid kvällsmörker hyfsad skarp.

Hej Seppo,

Tack för att du delade med dig av din upplevelse.

Det är roligt att höra att produkten känns lättanvänd och att batteritiden överträffade förväntningarna.

Samtidigt uppskattar vi att du också lyfter hur bilden upplevs i stark dagsbelysning. Den typen av återkoppling är värdefull och hjälper till att ge en tydligare helhetsbild.

Lyhörd

Väldigt trevlig, tillmötesgående och lyhörd säljare på avd. för tv.

Hej Ursula,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett så trevligt och lyhört bemötande på tv-avdelningen i Barkarby.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Sådan feedback betyder mycket.

Pratade i mobilen

Pratade i mobilen, började hjälpa en kollega som hade annan kund

14. heinäkuuta 2026

Hej yvonne,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Det är tråkigt att besöket i Barkarby inte kändes fullt så bra den här gången. Vi uppskattar att du delar hur du upplevde bemötandet.

Snabbt och informativt.

Snabbt och informativt.

9. heinäkuuta 2026

Hej Bo,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att du upplevde besöket som snabbt och informativt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Garantiärende på en tv

Garantiärende på en tv där wifi-kortet gått sönder, som de löste snabbt och enkelt. Trevliga och glada.

10. heinäkuuta 2026

Hej Lisa,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Det är väldigt roligt att höra att garantiärendet med din TV löstes snabbt och smidigt, och att bemötandet kändes trevligt och positivt.

Vi uppskattar verkligen din fina återkoppling.

Saanut 5/5 tähteä

Super trevlig kille som jobbade på…

Super trevlig kille som jobbade på barkarby power hjälpte oss med allt vi behövde riktigt duktig och professionell

14. heinäkuuta 2026

Hej isaa,

Tack för de fina orden och för att du tog dig tid att lämna omdömet.

Det är väldigt roligt att höra att du fick så trevlig, professionell och hjälpsam service i Barkarby. Precis så vill vi att ett besök hos oss ska kännas.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Barkarby⚡

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin