POWER.se - Örebro Arvostelua

2 510
TrustScore 4.5/5 tähteä

Marieberg Säljarevägen 10C, 70236 Örebro, Örebro län, SE

Saanut 1/5 tähteä

Mycket besviken på Power och i mitt fall service och reparation i Örebro. Skickade in AirPods Pro där vänster hörlur inte laddar, detta innan garantitid löpt ut. De lagar/byter ut och skickar tillba... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Första gången jag besöker Power i Örebro /Marieberg. Jätte trevlig och hjälpsam personal, fick snabb utrett mitt ärende. Personalen i kassan tog sig verkligen tid och förklarade garantierna och at... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Butikssäljaren G, var kunnig, lyhörd och engagerad i vad jag behövde och kunde få. Han gav tydlig information och alternativ inför köpet av produkten. Jag är velig, men…. Tålmodigt kom han fram ti... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Köpte en diskmaskin som tyvärr inte passade mitt kök. Antar att den missen var både min och säljarens fel. Dock skötte Power utbytet snabbt och smidigt utan några problem och både support och säljare... Näytä lisää

1. Sähköyhtiö

• Marieberg Säljarevägen 10C, 70236, Örebro, Örebro län, Ruotsi

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Örebro

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Erinomainen

(2 510)

15 654 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Hej Daniel,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen var så bra och att hjälpen uppskattades.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av detta.

Tillmötesgående vid reklamation

Tillmötesgående vid reklamation. Engagemang för att lösa situationen. Jag behövde inte kontakta tillverkaren själv.

13. toukokuuta 2026

Hej Karolina,

Tack för de fina orden. Det är verkligen glädjande att höra att reklamationen hanterades smidigt och att situationen löstes på ett bra sätt.

Vi uppskattar särskilt att du lyfter fram engagemanget och att processen blev enkel för dig.

Smydigt

Prisvärda produkter

11. toukokuuta 2026

Hej Ahmadey,

Tack för den fina recensionen!

Härligt att höra att allt gick smidigt och att produkterna kändes prisvärda.

Jättenöjd kund

Jag köpte TV och fick ny abonnemang på telefonen och internet,dom är väldigt serviceinriktade, trevliga och har koll på vad dom säljer,så jättenöjd med besöket,som det brukar vara på Power Örebro Marieberg

Hej David,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att besöket i Örebro Marieberg blev så lyckat och att du fick så bra hjälp med både TV, telefoni och internet.

Det uppskattas mycket att höra att servicen upplevdes som trevlig, kunnig och engagerad.

Saanut 5/5 tähteä

Lätt att reservera varan på hemsidan

Lätt att reservera varan på hemsidan, snabb service i affären och trevlig personal.

Hej Charlotte,

Tack för de fina orden.

Vad roligt att höra att det var smidigt att reservera på hemsidan och att upplevelsen i varuhuset gick snabbt och bra. Det uppskattas verkligen att höra.

Fick snabb hjälp

Fick snabb hjälp

8. toukokuuta 2026

Hej Hannah,

Tack för din fina recension.

Vad roligt att höra att du fick snabb hjälp. Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Saanut 5/5 tähteä

Fick den hjälp jag behövde av kunnig…

Fick den hjälp jag behövde av kunnig personal med råd om köpet.

9. toukokuuta 2026

Hej Eva,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick den hjälp du behövde och bra vägledning inför ditt köp.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Säljarens hjälpsamhet

Säljarens hjälpsamhet! Både att välja rätt, och att gå in på lagret och hitta just den iPad jag ville ha, fast den råkade ligga på fel ställe och inte syntes i lagersaldot. Toppenservice!

7. toukokuuta 2026

Hej Maria,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick så hjälpsam service och att allt löste sig så bra med valet av rätt iPad.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Sådant betyder mycket.

Tack

Tack, för hjälpen idag av er personal. Fick bärhjälp till bilen vilket jag verkligen uppskattar så jag hade en 3-åring med.

Oma-aloitteinen arvostelu

Tack för de fina orden!

Det är verkligen härligt att höra att du fick så bra hjälp i butiken, och extra roligt att bärhjälpen uppskattades när du hade en 3 åring med.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Säljaren var väldigt hjälpsam

Engagemang av säljarna

Hej Karl,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att hjälpen i varuhuset uppskattades och att engagemanget gjorde skillnad.

Sådan återkoppling betyder mycket.

Saanut 5/5 tähteä

Fantastiskt bemötande och hjälp från…

Fantastiskt bemötande och hjälp från personalen! Kommer gärna tillbaka

Hej Madelene,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett fantastiskt bemötande och bra hjälp i Örebro. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig, och det gläder oss att du gärna kommer tillbaka.

Trevlig personal

Trevlig personal

6. toukokuuta 2026

Hej Carmenza,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen i Örebro var så bra och att bemötandet uppskattades.

Saanut 5/5 tähteä

Fick hjälp och information om det vi…

Fick hjälp och information om det vi behövde

7. toukokuuta 2026

Hej Annamaria,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att ni fick den hjälp och information ni behövde.

Vi uppskattar att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse.

Saanut 2/5 tähteä

Hemsidan är svårläslig

Hemsidan är svårläslig. Hade valt en produkt i förväg som jag försökt förvissa mig skulle finnas i lager på ett specifikt varuhus, men som tydligen inte fanns där. Inget fel på varuhuset eller personalen.

Hej Linus,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Det är tråkigt att höra att vår hemsida gjorde det svårt att kontrollera lagerstatus innan besöket, det är precis den typen av information som ska vara enkel och tydlig att hitta. Vi förstår hur irriterande det måste ha varit att göra ett besök i onödan när du hade förberett dig i förväg.

Din feedback om hemsidan är värdefull och vi tar med oss den i vårt arbete med att förbättra den digitala upplevelsen.

Felix på POWER! ⚡️

Saanut 5/5 tähteä

För det första så fanns produkten

För det första så fanns produkten, en pergulator original, till min stora glädje. Hade varit på två andra ställen innan. Dessutom var säljaren trevlig och hjälpsam, utan att vara påträngande. Extra trevligt var att jag hade fått en bonus som fanns innestående!

Hej Barbro,

Tack för den fina recensionen.

Vad roligt att höra att produkten fanns inne när du behövde den, och att upplevelsen i varuhuset blev så bra.

Det är extra kul att höra att hjälpen upplevdes som trevlig och smidig, och att din bonus kom till nytta också.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Bra bemötande och hjälp

4. toukokuuta 2026

Hej Josefin,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick bra bemötande och hjälp. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Bra personal och service

27. huhtikuuta 2026

Hej Kenneth,

Tack för de fina orden om personalen och servicen i Örebro.

Det är väldigt roligt att höra att du hade en så bra upplevelse hos oss.

Saanut 5/5 tähteä

Mycket profesinell och kunnig personal

Säljaren var mycket lyhörd, förstående och kunnig för vilken typ av vara vi behövde. Han tog fram ett förslag som passade oss perfekt.

Servicen och bemötandet var suveränt.

Hej Ulf,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att ni fick så professionell och kunnig hjälp i Örebro, och att förslaget passade er perfekt.

Vi uppskattar också att ni lyfter fram både servicen och bemötandet.

Personalen

Personalen

Hej Farideh,

Tack för din fina recension.

Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med personalen i Örebro.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att få hjälpa dig igen framöver.

Personal var snabba och trevlig

Personal var snabba och trevlig

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att personalen var snabba och trevliga. Sådan feedback uppskattas mycket.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin