Mycket besviken på Power och i mitt fall service och reparation i Örebro. Skickade in AirPods Pro där vänster hörlur inte laddar, detta innan garantitid löpt ut. De lagar/byter ut och skickar tillba... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Första gången jag besöker Power i Örebro /Marieberg. Jätte trevlig och hjälpsam personal, fick snabb utrett mitt ärende. Personalen i kassan tog sig verkligen tid och förklarade garantierna och at... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Butikssäljaren G, var kunnig, lyhörd och engagerad i vad jag behövde och kunde få. Han gav tydlig information och alternativ inför köpet av produkten. Jag är velig, men…. Tålmodigt kom han fram ti... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Köpte en diskmaskin som tyvärr inte passade mitt kök. Antar att den missen var både min och säljarens fel. Dock skötte Power utbytet snabbt och smidigt utan några problem och både support och säljare... Näytä lisää
Marieberg Säljarevägen 10C, 70236, Örebro, Örebro län, Ruotsi

Pyytää asiakkailta arvosteluja
Mycket besviken på Power och i mitt fall service och reparation i Örebro.
Skickade in AirPods Pro där vänster hörlur inte laddar, detta innan garantitid löpt ut. De lagar/byter ut och skickar tillbaka varan som fortfarande har samma fel. Skickar tillbaka till Power Örebro och får svar att de inte hittar felet och att jag ska betala 499kr för deras kontroll…. Hur är det möjligt? Ska jag betala för att kunna använda produkten när felet var under garantitiden?
Inväntar nu telefonsamtal från butikschef dagarna går och det är 2 månad sedan jag skickade in dem….fortsättning följer.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Örebro
Var var bra upplevelse med Power.
Personalen var jätte snälla och hjälpsamma ❤️❤️❤️❤️

Vastaus yritykseltä POWER.se - Örebro
Lite rörigt att betala med presentkort.
Annars ok

Vastaus yritykseltä POWER.se - Örebro
Mycket trevlig och kunnig personal , var insatt i alla våra frågor om varorna vi ville köpa

Vastaus yritykseltä POWER.se - Örebro
Första gången jag besöker Power i Örebro /Marieberg.
Jätte trevlig och hjälpsam personal, fick snabb utrett mitt ärende.
Personalen i kassan tog sig verkligen tid och förklarade garantierna och att jag kan vända mig till vilken Power anläggning som helst i hela Sverige.
Underbar Personal 👏👏👏👏

Vastaus yritykseltä POWER.se - Örebro
Första säljaren som vi kom i kontakt med var väldigt intensiv och när vi lämnade butiken med nytt abonnemang på mobil och bredband så kändes det inte helt okej. Idag var vi tillbaka i butiken och fick en lugn säljare som förklarade för oss. Han gav oss också möjlighet att fråga.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Örebro
Bra bemötande och service samt att personen var trevlig!

Vastaus yritykseltä POWER.se - Örebro
Fint bemötande,hjälp direkt av en trevlig tjej som löste mitt inköp.Bara plus.

Vastaus yritykseltä POWER.se - Örebro
Så trevlig kille och som gav oss jättebra info och löste vårt tv problem när tv 4 gick ifrån antenn i våras och visade vad vi kunde göra . Så köpte det han föreslog och fungerar klockrent. Super!

Vastaus yritykseltä POWER.se - Örebro
Personen som hjälpte mig var jätte bra på att sälja och respekt full han hjälpte bra till