POWER.se - Örebro Arvostelua 2 382

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Marieberg Säljarevägen 10C, 70236 Örebro, Örebro län, SE

Saanut 5/5 tähteä

Riktigt trevlig och duktig säljare. Tydlig och bra på att förklara, inte alls påtryckande utan bara lugnt förklara olika alternativ. Och när jag själv tagit beslutet utan att känna mig pressad så va... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

För det första så fanns produkten, en pergulator original, till min stora glädje. Hade varit på två andra ställen innan. Dessutom var säljaren trevlig och hjälpsam, utan att vara påträngande. Extra tr... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Besökte Power i Marieberg Örebro för att komma efter en diskmaskin. Fick en bra och professionellt bemötande av tjejen som arbetade i avdelningen för vitvaror. Personalen hjälpte till att utvärdera oc... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

Snyggt och snabbt jobbat

19. toukokuuta 2026

Hej Lars,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att allt gick snyggt och snabbt.

Saanut 5/5 tähteä

Riktigt trevlig och duktig säljare

Och när jag själv tagit beslutet utan att känna mig pressad så var han väldigt snabb och effektiv med att fylla i uppgifter och lösa allt praktisk.

18. toukokuuta 2026

Hej Toffen,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen kändes lugn, tydlig och smidig hela vägen. Att få bra vägledning utan att känna sig pressad betyder mycket, och det är extra kul att höra att allt praktiskt också löstes snabbt och effektivt.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Proffsigt bemötande

Proffsigt bemötande, kunnig personal

19. toukokuuta 2026

Hej Ann-Christin,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var proffsig och att hjälpen uppskattades. Vi blir extra glada när bemötande och kunskap lyfts fram.

Saanut 5/5 tähteä

Vi fick ”lyxbehandling” hela dagen!

Vi fick ”lyxbehandling” hela dagen!
Tack så mycket!

Hej Gerd,

Vad härligt att läsa. Stort tack för de fina orden!

Det betyder mycket att höra att besöket kändes som lyxbehandling hela dagen.

Mycket snabb o proffsig service

Mycket snabb o proffsig service

Hej Inga,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att servicen upplevdes som både snabb och proffsig. Sådan återkoppling betyder mycket.

Saanut 5/5 tähteä

Skulle köpa tvättmedel o h det visade…

Skulle köpa tvättmedel o h det visade sig att jag hade en o äntrade bonus så det blev 50% av priset

Hej Peter,

Tack för den fina recensionen. Vad härligt att det blev en extra bra affär när din bonus gav 50 procent på priset.

Det uppskattas att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Mycket trevligt bemötande

15. toukokuuta 2026

Hej Marita,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett mycket trevligt bemötande. Sådant uppskattas verkligen.

Hej Gunilla,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen i både butiken och på lagret var så bra.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av detta.

Supertrevlig o kunnig säljare

Supertrevlig o kunnig säljare

15. toukokuuta 2026

Hej Mikael,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick så trevlig och kunnig hjälp i varuhuset. Sådan feedback uppskattas mycket.

Toppen helt håller ok.

14. toukokuuta 2026

Hej kund,

Tack för de fina orden!

Härligt att höra att allt känns toppen och fungerar helt okej.

Saanut 1/5 tähteä

Reserverade produkten med…

Reserverade produkten med ”click&collect.
När vi skulle hämta produkten kunde personalen inte hitta den. Fanns inte i lager, trots att vi reserverade den och betalat.
Åkte drygt 20 mil helt i onödan. Väldigt dåligt!

Hejsan Maria!

Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme! Det ni beskriver med er Click&Collect och upplevelsen i samband med utlämningen ska självklart fungera smidigt och tryggt hela vägen. Vi förstår att det inte blev som ni tänkt er och att det skapade onödig tid och resväg. Vi tar med oss det här som viktig input i vårt fortsatta arbete med lager och reserverationer!

Ha det fint,
Saga på POWER!⚡

Saanut 2/5 tähteä

De var för lite personal för att kunna…

De var för lite personal för att kunna hjälpa oss kunder i butiken. De är fin och bra att personalen är professionell och tar sig tid till kunderna. Men när man har konsolen inlåst och dom bara behöver öppna för att man ska kunna köpa den så kan de vara bra om man frågar lite snabbt vad man kan hjälpa till med. Fick trevlig hjälp till slut. Men att stå och vänta i 10min händer inte igen. Då går jag till något annat ställe.

Tjena Fredrik!

Tack för ditt omdöme! Vi blir glada att höra att du tyckte hjälpen du fick till slut var bra och trevlig, det är precis så vi vill att det ska kännas i mötet med oss. Vi tar också med oss din upplevelse kring väntetiden i butiken. Vi försöker hela tiden hitta balansen mellan att hjälpa alla ordentligt och samtidigt vara snabba när det behövs. Hoppas vi kan ge dig en smidigare upplevelse nästa gång!

Välkommen åter,
Saga på POWER!⚡

Saanut 5/5 tähteä

Så trevligt bemötande och trevligt o…

Så trevligt bemötande och trevligt o roligt. Trevlig försäljare med humor, å så kom Janne inget fel där heller.5 plus

Hej Ingmari,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att besöket i Örebro upplevdes som både trevligt och glatt, med ett bemötande som gjorde intryck.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av detta.

Hej Daniel,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen var så bra och att hjälpen uppskattades.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av detta.

Tillmötesgående vid reklamation

Tillmötesgående vid reklamation. Engagemang för att lösa situationen. Jag behövde inte kontakta tillverkaren själv.

13. toukokuuta 2026

Hej Karolina,

Tack för de fina orden. Det är verkligen glädjande att höra att reklamationen hanterades smidigt och att situationen löstes på ett bra sätt.

Vi uppskattar särskilt att du lyfter fram engagemanget och att processen blev enkel för dig.

Smydigt

Prisvärda produkter

11. toukokuuta 2026

Hej Ahmadey,

Tack för den fina recensionen!

Härligt att höra att allt gick smidigt och att produkterna kändes prisvärda.

Jättenöjd kund

Jag köpte TV och fick ny abonnemang på telefonen och internet,dom är väldigt serviceinriktade, trevliga och har koll på vad dom säljer,så jättenöjd med besöket,som det brukar vara på Power Örebro Marieberg

10. toukokuuta 2026

Hej David,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att besöket i Örebro Marieberg blev så lyckat och att du fick så bra hjälp med både TV, telefoni och internet.

Det uppskattas mycket att höra att servicen upplevdes som trevlig, kunnig och engagerad.

Saanut 5/5 tähteä

Lätt att reservera varan på hemsidan

Lätt att reservera varan på hemsidan, snabb service i affären och trevlig personal.

10. toukokuuta 2026

Hej Charlotte,

Tack för de fina orden.

Vad roligt att höra att det var smidigt att reservera på hemsidan och att upplevelsen i varuhuset gick snabbt och bra. Det uppskattas verkligen att höra.

Fick snabb hjälp

Fick snabb hjälp

8. toukokuuta 2026

Hej Hannah,

Tack för din fina recension.

Vad roligt att höra att du fick snabb hjälp. Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Saanut 5/5 tähteä

Fick den hjälp jag behövde av kunnig…

Fick den hjälp jag behövde av kunnig personal med råd om köpet.

9. toukokuuta 2026

Hej Eva,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick den hjälp du behövde och bra vägledning inför ditt köp.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin