Bra utvalg og dyktig personale med mye kunnskap! Fant frem det produktet jeg ønsket og prøvde ikke å overtale meg til å kjøpe et som var mye dyrere.
Kjap og høy service. Litt slapp på å gi viktig informasjon om det produkte du har kjøpt. Godt jeg er litt kjapp på å lese bruker informasjon om prosjektet.
jeg syns det er ikke bra når man trenge farge for sin printer at den ikke finnes i butikken og må venter en uke til den komme , sånne forbruksvare burde finnes på lager i butikken , ellers er jeg ga... Näytä lisää
Effetivt og hyggelig betjenter,som tar seg tid til å forklare,og får ærlig tilbske melding,jeg blir ikke prakket på med masse forsikringer og unødvedigheter jeg ikke spør om.
Lilletunveien 3, 1711, Sarpsborg, Norja

Pyytää asiakkailta arvosteluja
Bra oppegående selger forsto hva jeg ville ha uten å prakke på meg annen dritt

Vastaus yritykseltä Power.no - Sarpsborg
Jeg likte hvor raskt jeg fikk hjelp og varen jeg hadde bestilt. Likte ikke at han solgte med en lydplanke av ekstremt dårlig kvalitet

Vastaus yritykseltä Power.no - Sarpsborg
Ikke nok ansatte på jobb, måtte gå til kasse for å få hjelp men ble stående LENGE i kø der også. Flere kunder som viste stor missnøye i kassen.
Han i kassen var hyggelig & imøtekommende.

Vastaus yritykseltä Power.no - Sarpsborg
Utrolig god hjelp og service fra en trivelig gutt. Endre opp med at det var meg det lønte seg for, og det liker jeg.

Vastaus yritykseltä Power.no - Sarpsborg
Alt klart når varen skulle hentes hjelpsom betjening med å laste opp.

Vastaus yritykseltä Power.no - Sarpsborg
Bestilte tilbehør til Ninja ismaskin, det tok mer to måneder til jeg får den. Det skjedde også når jeg bestilte en JBL høytale. Tok mer enn 20 dager til jeg får beskjed om varen har kommet til varehuset.
Alt for dårlig service hos avdelingen Sarpsborg.

Vastaus yritykseltä Power.no - Sarpsborg
Hyggelige, flinke og raske ansatte med super kundeservice.

Hyggelig og imøtekommende
Gav god og informativ brukerorientering

Vastaus yritykseltä Power.no - Sarpsborg
Alt i alt en god opplevelse.
Men de glemte å si at jeg skulle få med 3 flasker vaskemiddel som skulle følge vaskemaskinen jeg kjøpte.
Men det skal jeg vel overleve. Selgeren var veldig hyggelig og hjelpsom på alle mulige måter ellers

Vastaus yritykseltä Power.no - Sarpsborg
Varen var klar til henting innen en time, betjeningen var hyggelig og serviceinnstilt. Lite kø og rask behandling.

Vastaus yritykseltä Power.no - Sarpsborg
Fikk rask hjelp av en kunnskapsrik medarbeider. Ble godt tatt vare på.

Vastaus yritykseltä Power.no - Sarpsborg
Verdens hyggeligste gutter å handle med🥰🥰🥰

Vastaus yritykseltä Power.no - Sarpsborg
Lei av mer salg. Ønsker å kjøpe et produkt, ikke fler eller endre abonnement el.l. Mye mas, som kunde blir man irritert og det blir en lite hyggelig handel.
Når man sier nei takk, så må selger slutte å «tilby» mer. Flere selgere blander seg inn i en handel.

Vastaus yritykseltä Power.no - Sarpsborg
,tatt godt imot, interesse for mine spørsmål
Gode kunnskaper om produktet x

Vastaus yritykseltä Power.no - Sarpsborg
God hjelp i butikken. Jeg fikk tak i et produkt jeg trodde var ute av produksjon.
Takk til kundehjelpen med stor produktkunnskap!