Vi kom til Power for å kjøpe et nettbrett og bytte en bærbar router og samtidig spurte vi om de hadde en tom tv-eske vi kunne få. Nettbrettet og routeren var helt greie, og vi fikk god behandling o... Näytä lisää
Alt i alt en god opplevelse. Men de glemte å si at jeg skulle få med 3 flasker vaskemiddel som skulle følge vaskemaskinen jeg kjøpte. Men det skal jeg vel overleve. Selgeren var veldig hyggelig... Näytä lisää
Det ble litt klabb & babb med en klikk & hent ordre i forbindelse med januar-salget. Varen var ikke på lager allikevel. Power Sarpsborg løste dette på en meget kundevennlig måte. Fikk tilbud om en opp... Näytä lisää
Vi kom til butikken, og den ansatte butikkansate betjente oss veldig profesjonelt og tilbød produktet vi lette etter, vi var veldig fornøyde med servicen.
Lilletunveien 3, 1711, Sarpsborg, Norja

Fikk flott hjelp som bare det, og gode priser på bra produkt dom jeg fikk med.

Vastaus yritykseltä Power.no - Sarpsborg
En hyggelig og informativ ekspeditør som forklarte og viste engasjement ved min uvitenhet i handelen

Vastaus yritykseltä Power.no - Sarpsborg
Jeg synes alt var bra men etter jeg kom hjem og prøvde min gamle så fungerte den med alle ting hva gjør jeg da ? Hilsen Tom

Vastaus yritykseltä Power.no - Sarpsborg
Bra service og alltid hyggelig betjening

Vastaus yritykseltä Power.no - Sarpsborg
Veldig hyggelig og god produkt kunnskap hos selger.

Vastaus yritykseltä Power.no - Sarpsborg
Får alltid god hjelp og service av kunnskapsrike, hyggelige og blide ansatte hos dere i Power Sarpsborg 👍 😀

Vastaus yritykseltä Power.no - Sarpsborg
Super hyggelig betjening! Kunnskapsrik og kjapp i vbendingene

Vastaus yritykseltä Power.no - Sarpsborg
Bestilling, henting og betaling gikk raskt og enkelt. Produktet virker etter noe bruk å fungere som forespeilet.

Vastaus yritykseltä Power.no - Sarpsborg
Rask betjening, men fant ikke magneten som skulle fjerne varsel merking.

Vastaus yritykseltä Power.no - Sarpsborg
Varen er som forventet og ble levert som avtalt. (Med unntak av at Bring ikke ringte 30 min før, slik det stod).

Vastaus yritykseltä Power.no - Sarpsborg
Nettbrettet og routeren var helt greie, og vi fikk god behandling og oppfølgning av
ekspeditøren.