Tusen takk for veldig god hjelp,en rolig ung dame som klarerte min nye telefon med overføringer fra eldre til Samsung. da jeg kom hjem ble jeg litt usikker på enkelte ting.Idag mandag kl 10 kom jeg t... Näytä lisää
Hei, jeg reserverte en støvsuger på nett, henting i butikk. Ekspeditøren var vennlige og hjálp meg med å få strippet esken sånn at jeg kunne bære den. Tungt for en gammel dame. Han som strippet spurte... Näytä lisää
Kasiyer‘deki bayan bir sırada 5-6 kişi beklerken yandan gelen iki kişiye işlem yaptı. söylediğim halde bir sıradayız diye tamam mı sonra seni alacağım dedi daha sonra da neden bizi almıyorsunuz biz sı... Näytä lisää
Jeg ønsker å gi en stor takk for den fantastiske servicen jeg fikk i Power butikken på dronningens gate. Jeg ble møtt med et varmt smil fra første stund, fikk god og profesjonell hjelp, og følte me... Näytä lisää
Dronningensgt. 40, 0154, Oslo, Norja

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Vastaus yritykseltä Power.no - City
Hver gang jeg besøker jeg fikk god kunde støtte bra tilbud med god kunnskap hjelp

Vastaus yritykseltä Power.no - City
Fordi power har en veldig bra kundervice, og i tilleg ansatte til power er veldig hjelpelig og høflige. Power er best.

Fantastisk service…
Hjelpsom og kunnskapsrik kundebehandler.

Vastaus yritykseltä Power.no - City
Bestillte på nett fikk mail gikk rett i kassa oppga telefonnummer betalte å fikk varen rett i hånda ingen ventetid hurtig og enkelt

Vastaus yritykseltä Power.no - City
Bra at jeg kunne sjekke på nett at dere hadde varen (en toner) og i hvilken butikk, og at jeg kunne reservere den for senere henting. Men varen lå ikke klar for henting slik dere lovet, det tok noen minutter for ekspeditøren klarte å hente den frem fra avdelingen hvor den var til salgs. Samtidig var ekspeditøren selv veldig hyggelig og ordentlig.

Vastaus yritykseltä Power.no - City
Enkelt å bestille og hente i butikk. I tillegg var det et godt tilbud.

Hola power est buenas Centre commercial electric por Oslo

Vastaus yritykseltä Power.no - City
Det var en fin opplevelse med arbeideren, men de hadde bare en kabel som jeg bestilte og ikke to så jeg måtte gå til Kjell for å kjøpe en helt lik kabel som er 70 kroner dyrere.

Vastaus yritykseltä Power.no - City
Jeg visste hva jeg ville ha. Butikken sendte en sms og sa ifra når varen var på plass

Vastaus yritykseltä Power.no - City
Han som hjalp meg var veldig hyggelig og hjelpsom.

Vastaus yritykseltä Power.no - City
Jeg sa at jeg ønsket å kjøpe trådløs ørepropper med silikon. Ble solgt ørepropper uten silikonputer.

Vastaus yritykseltä Power.no - City
Ja, jeg gir power en bra service. De får de ikke raskt til å få hjelp. Han, jeg pratet meg en kjempehyggelig kar. E det var ryddig i butikken. Og derfor gjør man sekser. Jeg kommer nok tilbake butikken sein. En annen gang.

Vastaus yritykseltä Power.no - City
Ikke mer kunde med medarbeidere er ikke opptatt heller venter ca. 15 min.