Power.no - City Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Dronningensgt. 40, 0154 Oslo, NO

Tusen takk for veldig god hjelp,en rolig ung dame som klarerte min nye telefon med overføringer fra eldre til Samsung. da jeg kom hjem ble jeg litt usikker på enkelte ting.Idag mandag kl 10 kom jeg t... Näytä lisää

Hei, jeg reserverte en støvsuger på nett, henting i butikk. Ekspeditøren var vennlige og hjálp meg med å få strippet esken sånn at jeg kunne bære den. Tungt for en gammel dame. Han som strippet spurte... Näytä lisää

Kasiyer‘deki bayan bir sırada 5-6 kişi beklerken yandan gelen iki kişiye işlem yaptı. söylediğim halde bir sıradayız diye tamam mı sonra seni alacağım dedi daha sonra da neden bizi almıyorsunuz biz sı... Näytä lisää

Jeg ønsker å gi en stor takk for den fantastiske servicen jeg fikk i Power butikken på dronningens gate. Jeg ble møtt med et varmt smil fra første stund, fikk god og profesjonell hjelp, og følte me... Näytä lisää

1. Elektroniikkaliike

• Dronningensgt. 40, 0154, Oslo, Norja

• 21004000
Promotion box for Power.no - City

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

9 345 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Lite personalet i butikken

Lite personalet i butikken. Måtte lete for å finne en vi kunne snakke med. To av personalet var mer opptatt av å snakke med hverandre enn å se om det var kunder i butikken som hadde behov for hjelp. Og en tredje var mer opptatt av mobilen sin enn kundene.

Hei,

Takk for at du deler opplevelsen din med oss.
Dette er på ingen måte slik vi ønsker at det skal føles å besøke butikken vår 😔

Vi beklager at du måtte lete etter hjelp, og at oppmerksomheten vår ikke var der den burde være – hos kundene.
At ansatte er mer opptatt av å prate sammen eller mobilen enn å se til kundene, er ikke akseptabelt, og vi tar tilbakemeldingen din på stort alvor.

Vi vil følge dette opp internt for å sikre at bemanning, tilstedeværelse og kundeservice blir betydelig bedre fremover 👍
Jeg har også ordnet med en liten kompensasjon for hendelsen hos oss, som er sendt til deg på egen mail.
Håper dette kan bidra med å lette litt på inntrykket.

Ønsker deg velkommen tilbake for en hyggeligere handel 😊

Med vennlig hilsen
Veronica
POWER

Bestilte på nett, henta i butikk

Gikk fort å få varen, produktet er bra. Men dama på kassa informerte litt feil om ting (rundt retur og åpent kjøp) når hun ble rettet på av en annen kollega, ble hun trass og nesten misfornøyd.

9. huhtikuuta 2026

Hei Tirosh,

Takk for tilbakemeldingen din! Det er flott å høre at du fikk varen raskt og at produktet er bra.

Vi beklager at du opplevde forvirring rundt informasjonen om retur og åpent kjøp, og at situasjonen ble ubehagelig når kollegaen ble rettet på. Dette er ikke den opplevelsen vi ønsker at kundene våre skal ha.

Hvis du har spørsmål om retur og åpent kjøp eller trenger klargjøring av informasjonen du fikk, kan du kontakte kundeservice direkte så våre spesialister kan hjelpe deg videre.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER City⚡

Fikk raskt hjelp til det jeg trengte.

Fikk raskt hjelp til det jeg trengte.

Fikk ikke full skår fordi de ansatte, 4-5 stk, bannet høyt og tydelig i sin samsnakk da jeg kom inn i butikken. Opplevde det som det er en sjargong de bruker til vanlig, noe jeg ikke liker.

Hei Karianne,

Takk for tilbakemeldingen din! Det er flott å høre at du fikk rask hjelp til det du trengte i butikken vår.

Vi setter stor pris på at du deler dine opplevelser med oss, både de positive og de som kan forbedres. Det er viktig for oss å vite hvordan våre kunder opplever besøket sitt hos oss.

Når det gjelder språkbruken du opplevde, forstår vi at dette ikke var en behagelig opplevelse for deg. Vi ønsker at alle våre kunder skal føle seg velkommen og komfortable når de besøker våre butikker.

Rask behandling

Hei MK,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Det er fantastisk å høre at du opplevde rask behandling hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

Det gleder oss at vi kunne levere den servicen du forventet, og vi håper du er fornøyd med kjøpet ditt. Tilbakemeldinger som din motiverer oss til å fortsette å gi god service til alle våre kunder.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER City⚡

The cashier was super helpful and took…

The cashier was super helpful and took her time to make sure I got everything in order. The prices were also very acceptable

26. maaliskuuta 2026

Hi Abir,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at kassadamen var så hjelpsom og tok seg tid til å sørge for at alt var i orden for deg. Vi setter stor pris på at du også synes prisene våre er akseptable.

Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å gi alle våre kunder.

Takk for at du valgte å handle hos oss!

Hei Etienne,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Det er fantastisk å høre at du opplevde rask behandling av bestillingen din. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Det gleder oss at vi kunne levere den servicen du forventet, og vi håper du er fornøyd med produktet ditt også.

beste kundeservice

beste kundeservice jeg noensinne har fått! finner alltid beste løsninger for meg

5. huhtikuuta 2026

Hei anonym,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du har hatt en så positiv opplevelse med kundeservicen vår. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Hyggelige ansatte.

Hyggelige ansatte.

30. maaliskuuta 2026

Hei Kjell Tore,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi setter stor pris på at du opplevde våre ansatte som hyggelige, og at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER City⚡

Dere hadde harddisken jeg ønsket

Dere hadde harddisken jeg ønsket. Dessuten fikk jeg et godt tilbud på VPN og sikkerhet.

5. huhtikuuta 2026

Hei Pettern,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Det er fantastisk å høre at vi hadde akkurat den harddisken du var på utkikk etter. Det gleder oss også at du fikk et godt tilbud på VPN og sikkerhet - det er viktig å beskytte seg digitalt i dagens verden.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere god service og ha de produktene kundene våre trenger.

Flink selger

Flink selger, gode råd

2. huhtikuuta 2026

Hei kunde,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde flink service og fikk gode råd. Slike positive opplevelser gjør oss glade og motiverer teamet vårt til å fortsette å levere god kundeservice.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss.

Jeg fikk god hjelp

Jeg fikk god hjelp. Hyggelig og hjelpsom betjening.

21. maaliskuuta 2026

Hei Nina,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du fikk god hjelp og opplevde hyggelig og hjelpsom betjening. Slike positive opplevelser betyr mye for oss.

Kommer tilbake

Snille folk og hjelpsomme

21. maaliskuuta 2026

Hei Desima,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi setter stor pris på at du opplevde personalet vårt som snille og hjelpsomme, og at du tar deg tid til å dele dine positive erfaringer med oss.

Det er fantastisk å høre at du kommer tilbake til oss. Vi ser frem til å hjelpe deg igjen ved din neste besøk!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER City⚡

Vannkoker med temperatur innstilling. Fungerer !

Virker godt!

20. maaliskuuta 2026

Hei Anne,

Tusen takk for din positive tilbakemelding! Det er flott å høre at vannkokeren med temperaturinnstilling fungerer så bra for deg. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din erfaring med oss.

God service

God service. Anbefales 🙂

19. maaliskuuta 2026

Hei Djamel,

Tusen takk for den flotte anmeldelsen! Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med servicen vår. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere god service til alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du anbefaler oss videre!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av din lokale POWER-butikk⚡

GOD SERVICE I KASSE

A pretty power lady in a cashier help me find the product i needed and she explain very well what the product all about.

16. maaliskuuta 2026

Hi Mary,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk så god hjelp i kassen og at vår medarbeider tok seg tid til å forklare produktet grundig for deg. Slike tilbakemeldinger gjør oss veldig glade og motiverer teamet vårt til å fortsette å gi den beste servicen.

Vi setter stor pris på at du delte opplevelsen din med oss!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER City⚡

Jag fick det svar jag ville ha på min…

Jag fick det svar jag ville ha på min vara jag skulle köpa

16. maaliskuuta 2026

Hej Susanne,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Det er fantastisk å høre at du fikk det svaret du trengte om produktet du skulle kjøpe. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER City⚡

De var veldig imøtekommende og gjorde…

De var veldig imøtekommende og gjorde jobben, men glemte å gi meg tilbakemelding underveis som de sa de skulle

Hei Mette,

Tusen takk for tilbakemeldingen din! Det er flott å høre at teamet vårt var imøtekommende og fikk jobben gjort. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Når det gjelder manglende tilbakemelding underveis som ble lovet, forstår vi at dette kan være frustrerende. For at våre spesialister kan hjelpe deg videre med denne konkrete opplevelsen, anbefaler vi at du kontakter kundeservice direkte.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER City⚡

Veldig hyggelig og hjelpsom kassadame.

Hun bidro til at vi fikk kjøpt den støvsugeren vi ønsket oss, samt utpakkingen slik at vi kunne ta den hjem uten emballasje.

Hei Bjørnar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at kassadamen var så hjelpsom og bidro til at dere fikk akkurat den støvsugeren dere ønsket. Det er også flott at hun hjalp til med utpakkingen slik at dere kunne ta den med hjem uten emballasje.

Vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele denne positive opplevelsen. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss og våre ansatte.

City er bra, Grefsen dårlig unngå Power

God rask service og bra info da jeg spurt om ting tidligere, Power Grefsen er annerledes de ljuger om ting så blir det helt annerledes etterpå. Dette gir at jeg skal unngå å handle i det hele tatt på Power da jeg blitt utsatt for økonmoisk overgrep av de.

Hei Anders,

Takk for tilbakemeldingen din! Det er flott å høre at du har hatt gode opplevelser med Power City, med rask service og god informasjon.

Vi tar det du beskriver om Power Grefsen på alvor. Det du har opplevd er ikke i tråd med våre standarder.

Når det gjelder den økonomiske situasjonen du nevner, vil vi gjerne hjelpe deg med å se nærmere på dette. Kan du gi oss mer informasjon om hva som skjedde og hva som ble lovet kontra hva som faktisk skjedde?

Som forventer

Som forventer

8. maaliskuuta 2026

Hei Tore,

Takk for din tilbakemelding! Det er flott å høre at du er fornøyd med opplevelsen din hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dine erfaringer.