Ok bestilling og afhentning af varen. Da jeg åbnede pakken, var der ikke noget strømkabel med. Chatten foreslog at jeg tog pcen og fakturaen med til butikken, så jeg kunne få et kabel, efterfølgende k... Näytä lisää
Jeg købte en AEG vaskemaskine 9 kg på tilbud og betalte 1500,- for fragt, montering og den gamle vaskemaskine retur. De sødeste to unge mennesker kom og satte den til eksisterende indstallation og afp... Näytä lisää
Fandt på jeres hjemmeside en OnePlus Nord CE5 i Outlet i 2 butikker i Køge og ved Vesterport nedsat fra 1999 kr. til 1679. Reserverede den i ved Vesterport og ville hente den dagen efter. På hjemve... Näytä lisää
Jeres crew er fantastisk og de fyre i ansætter er optur. Men, I skal tænke over værdiansættelsen i måden de ansatte trænet overfor kunder der ikke selv ved at der er en psykologisk taktik bag. Jeg tr... Näytä lisää
Ved Vesterport 4, 1612, København, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Der er mangel på service/ og kunde forståelse utilfredshed😢😢😢

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Vesterport
Solgte mig en mobiltelefon uden at fortælle mig at den var brugt det er ikke i orden. Hvis jeg jeg skulle have en brugt telefon ville jeg have kigget i den blå avis

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Vesterport
Virkelig ringe kundeservice. Kan slet ikke anbefale dem

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Vesterport
Exceptionel god kunderejse - meget få touchpoints gjorde det let og til en rigtig god oplevelse at købe fredag aften og hente lørdag morgen 👍🏻

Effektivt. Venligt.
Lang ventetid for at komme i kontakt med en expedient.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Vesterport
Rigtig god service fra start til slut

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Vesterport
Jeg føler at jeg blev bondefanget skam jer

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Vesterport
Jeg gjorde et køb, det var egentlig fint nok. Men efterfølgende har jeg fået flere sms'er jeg i den grad ikke har bedt om!

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Vesterport
Køber et Apple smart Watch.
Fortæller sælger at det skal være cellular så jeg kan bruge den som telefon. Han tilbyder i samme ombæring at skifte abn. Så jeg kan få rabat på uret . Det lyder fint og jeg siger ja til at skifte 2 abonnementer til cbb.
Da jeg kommer hjem og skal bruge uret, finder jeg ud af at cbb ikke tilbyder e simkort til smart watches.
Så kan ikke bruge til det, det er købt til.
Er langtfra tilfreds

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Vesterport
Fik hentet en produkt, som viste sig til at være brugt i forvejen og var i stykker.
Virkelig dårlig oplevelse.
Jeg holder mig til Elgiganten fremover

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Vesterport
Power ved Vesterport: Ahmet får 10/10. Så sød og serviceminded.