God service og info- en af de andre medarbejdere som ikke var vores sælger kom med koldt vand til os da aircondition var gået i stykker og det var ulideligt varmt.
Fantastisk service af den unge medarbejder i power Sønderborg! Mega venlig og imødekommende! Gav nogle super gode Rabatter og hjalp med alle spørgsmål vi stillede. VIRKELIG VIRKELIG GOD SERVICE 😁
Total useriøs butik. Bestilte tv på webshop til afhentning cilck & collect 30 min i Sønderborg. 1 døgn efter spørger jeg kundeservice hvornår det er muligt at hente tv. For at vide at butikk... Näytä lisää
Hvor det står lige nu er det en dybt frustrerende oplevelse! Jeg synes det er vildt dårlig kundeservice, at jeg ikke kan kontakte den butik, jeg har handlet i direkte, idet der var mangler ved udp... Näytä lisää
Centerpassagen 14, 6400, Sønderborg, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Hurtig levering, og en vare der levede helt op til forventningerne.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Sønderborg
Personen jeg henvendte mig til var meget imødekommende og behjælpelig

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Sønderborg
Fandt let ud af hvilket produkt jeg havde brug for . Meget hjælpsom medarbejder. Men jeg giver kun 4 stjerner pga af sælgeren var alt for ivrig med at sælge mig elaftaler, telefon abonnementer og alt muligt andet. Han blev ved selv om jeg sagde til ham at det ikke havde nogen interesse!

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Sønderborg
Nemt at bestille på web, hurtigt betjening ved click og collect - men alt for lang ventetid ved udlevering…

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Sønderborg
Jeg er blevet spammet med mails og smser fra Power selvom det ikke er mig der har handlet hos dem for nylig. De checker åbenbart ikke at det er den rigtige kunde de handler med.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Sønderborg
Fin service, fik byttet en vare, vi ikke var tilfredse med, men et stort smil og venlig ekspedition🤗👍

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Sønderborg
Jeg blev betjent af Sander i onsdags og aldrig før har jeg mødt en ung fyr med så meget styr på sagerne som han havde. Han var rolig, imødekommende og lyttende. Han burde få en præmie for hans profesionelle tilgang og venlige væsen. Alle butikker burde have en Sander 😊

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Sønderborg
Jeg er tilfreds med servicen og det produkt, jeg købte.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Sønderborg
Vi havde den bedste rådgivning af en ung mand som virkelig kunne hjælpe os, så vi fik det helt rigtige købt.
Jeg har endnu aldrig fået en så god rådgivning
Tusind tak til den unge mand 👍

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Sønderborg
God betjening under salgsprocessen og senere ved vareudlevering.samtidig et godt produkt til en fin pris.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Sønderborg
Super god Service, Meget flink Kunderådgiver, hun tog sig tid og fulgte virkelig hele ordreren fra kasse til dør. smilende og charmerende. og vidste hvad hun talte om.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Sønderborg
Flink personale som spurgte om jeg skulle have hjælp, hvilket ikke var nødvendigt.