POWER.dk - Næstved Arvostelua 3 293

TrustScore 4/5 tähteä

4,1

Vestergårdsvej 2, København, Danmark, 4700 Næstved, DK

Hver gang jeg handler hos Power, møder jeg engagement af kundeservice, som står klar for at hjælpe. Prisen og kvaliteten på deres produkter er konkurrencedygtig

Købte en ovn som var en ubrugt udstillingsmodel med ekstraudstyr. Da jeg kom hjem med den opdagede jeg tre mindre og én alvorlig skade og der var ingen ekstraudstyr, som ellers beskrevet. Frustrerend... Näytä lisää

Bestilte en mikrobølgeovn med click og collect, hvilket fungerede fint. Jeg gik så ind det forkerte sted ( i vareudlevering ), så det kom til at tage længere tid end nødvendigt, min egen fejl. Men... Näytä lisää

En høflig ung mand med lige så meget viden om dab-radio som jeg, hjalp mig frem til den radio, jeg ønskede. Det er svært at afprøve forretningens udstillede varer, når der ikke er strøm på dem.

1. Elektroniikkaliike

4,1

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

3 t. arvostelua

Power.dk gør det rigtig godt

Prisen og kvaliteten på deres produkter er konkurrencedygtig

18. toukokuuta 2026

Hej Hysen,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen igen og igen har været god, og at både service, pris og kvalitet lever op til forventningerne.

Den slags feedback betyder meget.

Afpresning.

Syntes ikke om ,at man forsøger sig med ,at man skal skifte abonnement enten mobil eller el.for at få en smule rabat på det man køber .

17. toukokuuta 2026

Hej Jan,

Tak for din feedback.

Jeg kan se, at du er utilfreds med oplevelsen omkring rabat og abonnement, og det tager vi med videre.

Hvis du vil, må du gerne beskrive lidt mere præcist, hvad der blev sagt i butikken, så vi bedre forstår din oplevelse.

God professionel betjening

God professionel betjening

Hej Carsten,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har fået en god og professionel betjening i Næstved.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Dejlig nemt og hurtigt

Dejlig nemt og hurtigt. God service ved kassen

Hej Marianne,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at det hele var nemt og hurtigt, og at servicen ved kassen var god.

Nemt at bruge click and collect

Nemt at bruge click and collect

16. toukokuuta 2026

Hej Peter,

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er skønt at høre, at Click & Collect var nemt at bruge.

God sevice af medarbejderen

Hej Jon,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Næstved var så god, og at servicen gjorde et positivt indtryk.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Rigtig god service fra en god ekspedient

Rigtig god service fra en god ekspedient

Hej Bjarne,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik rigtig god service i Næstved.

God rådgivning

13. toukokuuta 2026

Hej Erik,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at rådgivningen var god.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Spritny vaskemaskine defekt – og Power efterlader os uden løsning i flere uger

Vi købte 5. marts 2026 en helt ny vaskemaskine hos Power. Kort efter opdager vi, at den larmer voldsomt ved centrifugering. Det viser sig senere, at maskinen fra fabrikken er leveret med fejlmonterede vægtklodser. Montøren, som kom 21. april, fortalte direkte, at vi ikke måtte bruge maskinen, da den kunne tage skade. Han bestilte en reservedel og forventede levering efter 4 hverdage.

Siden da er alt gået galt.

Vi hørte først noget i uge 19. Først blev vi lovet en tid fredag, så blev den aflyst pga. fejlbooking, så blev vi “presset ind” onsdag – og onsdag ringer de så og fortæller, at reservedelen er blevet væk. Siden da: total stilhed.

Vi har kontaktet Power 4-5 gange, fordi vi står med en spritny maskine, der var defekt fra dag ét, og som måske har taget skade af at have kørt med fejlen. Alligevel får vi ingen reel hjælp, ingen løsning og ingen forståelse for, at en familie på fem ikke kan undvære vaskemaskine i ugevis.

Det er helt urimeligt, at vi stadig står uden en fungerende maskine, uden tidshorisont og uden kompensation. Vi appellerer til, at Power tager ansvar, leverer en ny maskine og tager den defekte retur.
Det her er den dårligste service, vi nogensinde har oplevet.

5. maaliskuuta 2026

god service

7. toukokuuta 2026

Hej Lukasz,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse og fået god service.

Service i top

Byttes uden problemer

11. toukokuuta 2026

Hej Karina,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at servicen var i top, og at byttet gik uden problemer.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Der var urimelig lang ventetid bl.a

Der var urimelig lang ventetid bl.a. fordi Der KUN var en ekspedient i TV afdelingen+ at han først til til sidst i sin ekspedition af kunden fandt ud af at der var en måneds ventetid på det TV han prøvede at sælge. Dette betød jo endnu mere ventetid . Det er bare ikke godt nok. Pløj. Varen jeg så endelig købte er fin/svarer til forventningerne.

16. toukokuuta 2026

Denne gang bestilte jeg et rejse spejl…

Denne gang bestilte jeg et rejse spejl og Power levede som altid op til mine forventninger. Hurtig og god service.

Hej Gitte,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at bestillingen levede op til forventningerne, og at servicen var hurtig og god.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele oplevelsen.

Dygtig sælger

Hej Arne,

Mange tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen i Næstved var så god, og at hjælpen i butikken levede op til forventningerne.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

11. toukokuuta 2026

Hej Lotte,

Mange tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at servicen levede op til forventningerne.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Selv om Vi ikke har forstand på…

Selv om Vi ikke har forstand på elektronik, fik vi en forklaring på "dansk" så alle forstod hvad bi købte.

Hej Hanne,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at forklaringen blev givet på en enkel og forståelig måde, så det var nemt at føle sig tryg ved købet.

Den slags oplevelser er vi meget glade for at læse.

God vejledning 👍

Hej Thomas,

Mange tak for de fine ord.

Det er dejligt at høre, at vejledningen var god, og at oplevelsen i Næstved levede op til forventningerne.

Hej Jan,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at hjælpen gjorde en forskel.