Power havde et godt tilbud på en Lenovo Ideapad med gode specs til en noget lavere pris end konkurrenterne. De havde dog noget besvær med at finde ud af deres egen buy-back ordning på den gamle pc.... Näytä lisää
Vi skulle bruge en fan til afkøling i sommervarmen. Power havde et stort udvalg, gode priser og jeg havde tilmed Power-points fra et andet køb tidligere i år. Jeg valgte click-and-collect. 1 time efte... Näytä lisää
Super god, personlig, nærværende betjening, på en fredag eftermiddag. De to stjerner, Richalle og Nicki, leverede begge helt formidabel, kompetent, og super god service, langt mere end man overhovedet... Näytä lisää
Service fra folk i huset var rigtig god - og tak for det. Afhentning af varen var desværre besværliggjort af butikkens placering midt i Lyngby.
Klampenborgvej 215A, 2800, Kongens Lyngby, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Lyngby
Ekspedienten var meget langsom og kunne ikke finde min click og college -der gik næsten 15 min før han tænkte på at høre sin kollega om hjælp - De fandt min ordre med først efter jeg havde været insisterende på at han måtte løse problemstillingen

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Lyngby
Blev betjent af en mega kompetent medarbejder ved navn Ibrahim.
Super god service og betjening, høflig og tjekket.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Lyngby
Meget serviceorienteret kundeservice som gjorde sig umage med at finde ud af hvad jeg havde brug for - og med at jeg fik det helt rigtige produkt. Meget behagelig oplevelse

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Lyngby
Jeg havde en rigtig god oplevelse i power Kgs.Lyngby.
Ibraheem var især en stor hjælp.
Tak

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Lyngby
Købte nye iPhones til min kone og mig i Lyngby.
På den positive side meget venligt personale.
På den negative: Der blev ved indlevering ikke spurgt til eller checket, om de gamle telefoner havde en særlig tidsbestemt forhindring, der skulle fjernes inden for en særlig tidsramme. Det betød -udover indlevering -3 yderligere besøg i butikken, hvilket medførte yderligere 3 bilture t/r, parkeringsudgifter og tidsspilde
Venlig imødekommende personale.Men de er også sælgere så man kommer let hjem med for met
get

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Lyngby
Jeg bliver spurgt om min oplevelse med købet og det leverede.
Men jeg har ikke fået varen, eller besked om afhentning
Så ærlig talt.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Lyngby
Jeg kan godt lide jeres salgsassistenter. De gør ‘en god figur’ og virker som om de kan lide arbejdet og kunderne!

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Lyngby
Personalet kommer med det samme og spørger om de kan hjælpe med noget 😀 og finder straks det man ønsker 😊fantastisk service

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Lyngby
Fin og god betjening med god expertise og vejledning.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Lyngby
Medarbejderen vidste en del om produkterne, men virkede som om, at han ønskede at jeg købte et andet produkt end det han ønskede.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Lyngby
Ikke meget click og collect når man skal stå med sælger og igen tage stilling til forsikring og andre ting.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Lyngby
Ingen problemer vedrørende ordre eller betaling.
Her gik alt som smurt.
Men stor irritation over parkeringsmuligheder ved Lyngby Storcenter, når man har et køretøj >1.80m.
Det har ingen indflydelse på butikken som sådan, men vælger nok et andet varehus næste gang og slår en stor bue udenom Lyngby.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Lyngby
Venlig og imødekommende ekspedient, med godt kendskab til varerne

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Lyngby
En utrolig sød pige hjalp mig med mit køb og jeg fik en udsøgt fin behandling.