POWER.dk - Holstebro Arvostelua 2 505

TrustScore 4/5 tähteä

4,2

Nyholmvej 6, 7500 Holstebro, DK

Skulle købe et nyt køleskab hos Power i Holstebro . Det gamle strejkede helt og aldeles. Blev betjent af en ung medarbejder,(Jonas) som med stor ekspertise og tålmodighed viste og forklarede alt o... Näytä lisää

Fin service handlen gik som planlagt, dog med et lille minus jeg havde hjemmefra valgt den bærbar jeg ville købe og sælgeren prøvede at sælge en anden til mig for mer salg idet den var 2000kr dyrere... Näytä lisää

Alt kørte som aftalt, medarbejderen var super flink, prøvede på at komme med gode forslag og ideer til at jeg skulle prøve en anden model til en fantastisk god pris og kvalitet, men uden held 🤣 jeg... Näytä lisää

1. Elektroniikkaliike

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

3 t. arvostelua

Very disappointing delivery experience

Very disappointing delivery experience. We ordered a freezer on 10 May and were promised delivery on the 15th, but it was cancelled twice without proper information. Every time we contacted the store or delivery company, we received different explanations. I even took two days off work waiting for delivery that never happened. After more than 10 days, we still have no product and no clear delivery date. Extremely poor communication and customer service.👎👎👎

19. toukokuuta 2026

Fin service fra personale hurtig…

Fin service fra personale hurtig levering

Hej Merete,

Mange tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at både servicen og den hurtige levering levede op til forventningerne.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Oplevede en god service og venlige…

Oplevede en god service og venlige medarbejder. 👍

17. toukokuuta 2026

Hej Jan,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at servicen blev mødt med venlighed.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

God service og hurtig levering og flinke personale

14. toukokuuta 2026

Hej Per,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen bød på god service, hurtig levering og venligt personale.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Venlighede og hjælpsomhed af alle med…

Venlighede og hjælpsomhed af alle med arbejder.

16. toukokuuta 2026

Hej Karen,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er en fornøjelse at læse, at venlighed og hjælpsomhed gjorde en god oplevelse. Det sætter vi stor pris på.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Rigtig sød ung mand som var behjælpelig…

Rigtig sød ung mand som var behjælpelig med at bestille en ny vaskemaskine
Rigtig god service

12. toukokuuta 2026

Hej Eva,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik god og hjælpsom service i forbindelse med bestillingen af en ny vaskemaskine.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Varen jeg købte var meget god

Varen jeg købte var meget god, hurtig levering, alt i alt en god oplevelse

8. toukokuuta 2026

Hej Vinnie,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at varen levede op til forventningerne, og at leveringen var hurtig.

Alt i alt lyder det som en rigtig god oplevelse, og det sætter vi stor pris på, at du deler.

Hej Karl,

Mange tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at dialogen fungerede så godt.

God betjening

God betjening

Hej Anders,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har fået god betjening i Holstebro. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Jeg blev hurtigt ekspederet

Jeg blev hurtigt ekspederet, men var lidt skuffet over at jeg ikke kunne få modregnet en tilgodehavende tidligere optjent bonus som de påstod var udløbet, hvilket skuffede mig

12. toukokuuta 2026

Hej Poul,

Tak for din anmeldelse og for de 4 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du blev hurtigt ekspederet i Holstebro.

Det er samtidig ærgerligt, at oplevelsen med din tidligere optjente bonus skuffede dig.

Hvis du ønsker hjælp til at få kigget nærmere på bonusdelen, kan du kontakte kundeservice via [kontaktformularen her](https://powerinternational.typeform.com/POWkundeKontakt?typeform-source=www.power.dk).

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Dejlig betjening og varen til…

Dejlig betjening og varen til tilbudspris, så der var kun grund til tilfredshed!

10. toukokuuta 2026

Hej Ulla,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at både betjeningen og prisen levede op til forventningerne, og at oplevelsen gav grund til fuld tilfredshed.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Lang ventetid og for meget mersalg.

Jeg kan aldrig helt finde ud af om de prøver at sælge mere/op ad for deres egen skyld eller for kundens skyld. Det føles mest som det første.
Der går godt nok også lang tid før man får noget hjælp - ca. 20 minutter. Var meget tæt på at købe et TV hos en anden forhandler. Ikke en specielt oplevelse må jeg sige.

14. toukokuuta 2026

Hej Lykke,

Tak for din anmeldelse og for at du deler oplevelsen.

Det er ærgerligt at høre, at ventetiden blev så lang, og at rådgivningen føltes mere som mersalg end reel hjælp. Det skal gerne være tydeligt, at vejledningen tager udgangspunkt i kundens behov, og oplevelsen du beskriver lyder ikke særlig god.

Vi sætter pris på, at du gør opmærksom på det, for den slags feedback er vigtig.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Købte et komfur,det var klar med det…

Købte et komfur,det var klar med det samme og medarbejderen var meget venlig og hjælpsom.
Rigtig god oplevelse.

Hej Mette,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at komfuret var klar med det samme, og at oplevelsen i butikken var så god.

Vi sætter stor pris på den positive feedback og er glade for, at besøget levede op til forventningerne.

Hej poulerik,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at betjeningen var meget venlig.

De var meget flinke og hjælpsom

De var meget flinke og hjælpsom

8. toukokuuta 2026

Hej Bodil,

Tusind tak for de flotte ord.

Det glæder os meget at høre, at oplevelsen i Holstebro var så god, og at hjælpen gjorde en forskel.

God betjening og Vejledning

God betjening og Vejledning
Smilende og høflig.

7. toukokuuta 2026

Hej Karen,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var præget af god vejledning, venlig betjening og et smil.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Hej kim,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at produktet fungerer, som det skal, og at du er tilfreds.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Utrolig venlig og viden ekspedient.

Utrolig venlig og viden ekspedient.

6. toukokuuta 2026

Hej Susanne,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var så god, og at hjælpen blev mødt med både venlighed og viden.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Jeg har købt en dreame robot støvsuger

Jeg har købt en dreame robot støvsuger, som skulle tage hund hår.
Der er nu gået ca 6 mdr, og den støvsuger ikke ordentlig længere, den fejer det bare væk, og den er begyndt at larme mere end normalt.

17. tammikuuta 2026

Hej Karina

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse med din Dreame robotstøvsuger.

Det er selvfølgelig ikke meningen, at den allerede efter omkring 6 måneder skal begynde at støvsuge dårligere eller larme mere end normalt. Jeg kan godt forstå, at det er frustrerende, især når den netop er købt til at håndtere hundehår.

Du har 2 års reklamationsret på produktet, og da vi desværre ikke kan se dine oplysninger ud fra anmeldelsen, vil vi anbefale, at du tager forbi supportafdelingen i nærmeste varehus, så vi kan hjælpe dig videre og få kigget nærmere på støvsugeren.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Langsommelig betjening

Havde bestilt en kogeplade til afhentning men skulle bruge tid på sælgeren der mente de havde andre der var bedre og en masse dumme spørgsmål om hvorfor det var den jeg ville have
Ikke det jeg kom for …. Spild af jeres og i særdeleshed min tid …

2. toukokuuta 2026

Hej Danny

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse i forbindelse med afhentning af din kogeplade.

Jeg kan godt forstå, at det har føltes frustrerende, når du allerede havde valgt og bestilt det produkt, du ønskede, men alligevel oplevede at skulle bruge tid på alternative forslag og unødvendige spørgsmål.

Det er naturligvis vigtigt, at vores rådgivning opleves relevant og hjælpsom – og samtidig respekterer kundens valg og ønsker.

Din feedback er vigtig for os og bliver taget med videre i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen i butikken.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER