POWER.dk - Holbæk Arvostelua

3 093
TrustScore 4/5 tähteä

Stenhusvej 74-78, 4300 Holbæk, DK

Produktet er mega fedt. Salgs oplevelsen mega dårlig... Der blev prøvet på for meget mersalg og uha du kan spare penge hvis du skifer elselskab eller teleselskab men det gider du måske ikke (pænt... Näytä lisää

Vi har igennem flere år været kunder hos POWER i Holbæk, og har fået de bedste anbefalinger og hjælp, når noget nyt skulle hjem til os. Hvad der måtte være den bedste hjælp til os: Den/de mest fornu... Näytä lisää

Power Holbæk har ikke vogne, som man kan køre en stor tung pakke med eks. en robotstøvsuger ud til sin bil med. De tilbyder et brændt med hjul, kaldet en hund, til at stille pakken på og så skubbe de... Näytä lisää

Jeg vil gerne sige tusind tak til medarbejderne hos Power Holbæk for den gode service. I tog min henvendelse alvorligt og lyttede til mine ønsker i forbindelse med mit køb af en iPhone 17 Pro M... Näytä lisää

1. Elektroniikkaliike

Kirjoita arvostelu

Altid god service

Altid god service

Hej Mogens,

Tusind tak for de flotte ord. Det er en fornøjelse at høre, at du altid oplever god service hos POWER Holbæk.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at se dig igen.

Købt ny garmin nuve 3s ur

Købt ny garmin nuve 3s ur, og elsker det.

Hej Sussi,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det er skønt at høre, at du er glad for dit nye Garmin-ur og allerede elsker det.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med POWER Holbæk.

Super sød sælger😁

Hej Anders,

Tusind tak for de flotte ord. Det er skønt at høre, at du havde en så god oplevelse i Holbæk, og at sælgeren gjorde et ekstra godt indtryk.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Go service og vejledning

Go service og vejledning

Hej Lars,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med service og vejledning i Holbæk.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Holbæk⚡

Godt produkt dårlig salgs oplevelse

Produktet er mega fedt.
Salgs oplevelsen mega dårlig...
Der blev prøvet på for meget mersalg og uha du kan spare penge hvis du skifer elselskab eller teleselskab men det gider du måske ikke (pænt nej tak herfra ) jeg synes sælger talte produktet meget ned og forslog så en dyrere model.
Jeg er glad og tilfreds med produktet så 5 stjerner der, men salgs oplevelsen 0 stjerner

Hej Mike,

Tak for din anmeldelse og for at dele både det gode og det mindre gode.

Det er dejligt at høre, at du er glad for produktet. Samtidig er det ærgerligt, at oplevelsen i salget ikke føltes god, og at dialogen omkring mersalg og valg af model trak ned.

Den slags feedback er vigtig, fordi en god oplevelse selvfølgelig også skal gælde rådgivningen i butikken, ikke kun selve produktet.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive det.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Holbæk⚡

Jeg har ikke fået noget mail på at mit…

Jeg har ikke fået noget mail på at mit købe online af kølefrysskab er bestilt og når jeg gå ud til Power siger de at der bliver arbejdet på det. Men at det tager tid.

Hej Karina,

Tak for din anmeldelse. Det er bestemt ikke en god oplevelse, når du hverken modtager en bekræftelse på dit online køb af et kølefryseskab eller får en klar status, når du spørger i butikken 😕💬

Vi har derfor sendt din henvendelse videre til POWER Holbæk, så de kan gennemgå forløbet omkring bestillingen og den manglende kommunikation nærmere. Det er vigtigt, at man får tydelig besked om sin ordre og ikke bliver efterladt i tvivl om, hvad der sker 😊

Din feedback bliver også brugt til at se nærmere på vores rutiner for ordreopfølgning og information fra butikken, så oplevelsen bliver bedre fremover 🤗

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

En god oplevelse der tid til få hjælp

En god oplevelse der tid til få hjælp

Hej Robert,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i Holbæk, og at der var tid til at hjælpe dig ordentligt.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Holbæk⚡

Mikkel fra Power var min redningsmand i…

Mikkel fra Power var min redningsmand i dag og fik hjulpet mig så jeg kom hurtigt igennem køen og fik mine varer med et smil 💪

3. elokuuta 2026

Hej Malou Christiansen,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du fik hurtig hjælp i Holbæk, og at oplevelsen blev afsluttet med et smil. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Holbæk⚡

I forretningen fint ,men leverancen urimelig meget forsinket

Servicen i forretningen var fin.
Leverancen var så forsinket, at jeg måtte aflyse 1. Gang og 2. Gang, en uge senere er den også voldsomt forsinlet

18. heinäkuuta 2026

Hej Erling,

Tak for din anmeldelse.

Det er godt at høre, at servicen i Holbæk var fin.

Når leverancen er så forsinket, at du har måttet aflyse to gange, er det forståeligt, at det trækker oplevelsen ned, og det beklager vi.

Vi sætter pris på, at du deler både det positive og det, der ikke fungerede som forventet.

Jamen alt gik planmæssigt

Jamen alt gik planmæssigt. Jeg reserverede mit produkt,og inden for en time fik jeg en sms med besked om,at min ordre var klar.Super let!😊👍

Hej Michael,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det er skønt at høre, at alt gik planmæssigt, og at reservationen var nem og hurtig hele vejen igennem. Super let er lige præcis sådan, det skal føles.

Købt

God hjælp til køb af fjernsyn

Hej Henny,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du fik god hjælp til købet af dit fjernsyn i Holbæk.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber, du bliver rigtig glad for dit nye produkt.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Holbæk⚡

Sælger var utrolig imødekommende og…

Sælger var utrolig imødekommende og hjalp med de behov jeg havde til en pc. Han tilbød ikke 100 andre men lyttede til det jeg skulle bruge og hvad jeg havde undersøgt.

Hej Sara,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik en imødekommende og behovsorienteret oplevelse i Holbæk, og at du blev mødt med god rådgivning uden unødige forslag. Den slags service gør en stor forskel, når man skal vælge den rigtige pc.

Imponerende

Sikke en service. Virkelig dygtig medarbejder. Imponerende at han kunne finde ud af det.

Hej M,

Tusind tak for de flotte ord og den fine anmeldelse. Det er skønt at høre, at du fik imponerende service, og at oplevelsen i Holbæk levede op til forventningerne.

Humor og godt humør

25. heinäkuuta 2026

Hej vibeke,

Tak for de flotte ord og de fem stjerner. Det er skønt at høre, at oplevelsen i Holbæk bød på humor og godt humør. Den slags feedback varmer og betyder meget. Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Holbæk⚡

God behandling

God behandling, og hurtig servise, fik hvad jeg kom efter..fem stjerner herfra👍👍

Hej Tom,

Tusind tak for de flotte ord og de fem stjerner.

Det er dejligt at høre, at du fik god behandling, hurtig service og præcis det, du kom efter i Holbæk.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Holbæk⚡

Fik købt den varer som jeg kom efter

Fik købt den varer som jeg kom efter. En god betjening af personale 👍👍

Hej Ferida,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du fandt det, du kom efter, og at du havde en god oplevelse i Holbæk-butikken.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og de to tommelfingre op gør kun anmeldelsen endnu bedre.

god service

Hej Ib,

Tak for de fine ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse og fået god service i Holbæk.

God ekspedition.

Jeg kom tidligt, og kom til lige med det samme, så ingen ventetid, med god ekspedition. 👌

Hej Jørgen,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du kom til med det samme og fik en god oplevelse i Holbæk. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Mersalg burde forbydes

Når jeg kommer ind for at købe et fjernsyn, som jeg endda havde bestilt hjemmefra, er det så irriterende at jeg ikke bare kan få lov til det!

I stedet bliver jeg dels forsøgt prakket et helt andet fjernsyn på, samtidig skal jeg igennem den helt store quiz inden jeg kan få lov til at betale min vare!

Således skal jeg både tage stilling til om jeg gider købe jeres “services” - eller måske tillægsydelser, såsom overflødig forsikring, “kalibrering af fjernsynet”, om jeg vil have streaming tjeneste, hvad med strøm og hvordan er det lige med mobiltelefonabonnementet!

Hold nu op med alle de forsøg på mersalg! Det går bare at jeg vælger at gå igen - jeg gik med mit fjernsyn - men ingen andre ydelser! Og jeg kan ikke lige se at jeg gider komme i Power Holbæk igen! Så hellere handle på nettet, hvor der ikke står emsige sælgere der gør alt for at jeg ikke nøjes med at købe hvad jeg kom for!

Hej Rasmus,

Tak for din anmeldelse. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker, når man kommer ind for at hente et fjernsyn, der allerede er bestilt, og det forstår jeg godt har været frustrerende 😊

Det skal være enkelt og trygt at gennemføre sit køb, uden at føle sig presset til andre produkter eller ydelser. Din feedback om både forsøget på at sælge et andet fjernsyn og de mange spørgsmål om tillægsydelser er taget videre til butikken i Holbæk, så de kan gennemgå deres salgsrutiner og oplevelsen i butikken nærmere 💬

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Vi tager den slags tilbagemeldinger alvorligt og bruger dem til at forbedre oplevelsen fremover 🤗

Venlig hilsen POW, POWERs AI assistant