Jeg købte en soda vands maskine, den var lige som forventet! Måske endda bedre. Jeg havde lidt problemer med appel, men det kan godt være mit netværk eller telefon. Meget hurtigt til at sende kvitteri... Näytä lisää
Jeg hader at handler ved Power pga mer’ salgs mentaliteten, men da jeg skulle købe ny mobil og kun havde Power som mulighed ente det med at blive der jeg købte den. Sælgeren spurgte kun om jeg havde o... Näytä lisää
Good and friendly service, but weak product knowledge. I needed a new robotic lawnmower and asked about various technical features. The salesperson was friendly, but advised me to buy a three-year-ol... Näytä lisää
Lang ventetid i butikken for at få kontakt med en medarbejder der skal finde min reservation. Kunne være godt hvis man mp bruge support skranken til afhentning eller bare kassen. Det er virkelig en f... Näytä lisää
Herning Merkurvej 1C st. 64 Herningcentret, 7400, Herning, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Købte slushice med click and collect, hurtigt og nem afhentning ved kassen betjente af flink medarbejder.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Herning
Jeg fik fat i den vare jeg gik efter og samt til en rigtig god pris

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Herning
Ekspedienten tvivlede på min forklaring.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Herning
Jeg har altid hørt dårligt om Power og holdt mig fra jer. Men nu måtte jeg prøve for I havde et vildt tilbud og jeg havde ikke noget TV. Jeg har købt jeres eget mærke Cepter & havde egentlig heller ikke læst alt godt her. Men jeg er blevet gjort til skamme. I var så søde i butikken og tv’et er bedre end jeg regnede med 🤗 Er simpelthen glad og det er ikke sidste gang jeg handler i Power i Herning centeret. Den fyr der ordnede min ordre bare var smilende, venlig og energisk. Så forfriskede !! Så tak her fra

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Herning
Hurtig betjening og hurtig med varer i hånden

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Herning
Flinke og rare mennesker, rigtig god betjening.👍😊det er min mand Boye ved ikke hvorfor det står i mit navn Mvh Ida.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Herning
Vi blev vejledt til at købe et efter sigende bedre og billigere produkt. Det er dog ikke afprøvet endnu.

Service og leveringstid var 100 % flot
I holder hvad i lover, hurtig ekspedition. Tak

vi fik 500 kr i rabat på vores tv
og dem havde vi jo fået
hvis vi selv havde taget kontakt til ok
og lavet el aftale
det kalder jeg bondefangeri

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Herning
Hurtigt levering, men Google lavede spam så jeg så ikke at pakken før jeg afhentede i power herning

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Herning
DC har udøvet en fantastisk betjening og var mega behjælpelig til at finde præcis det produkt som vi skulle have. Kæmpe plus herfra

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Herning
1. Vejledningen til Click og Collect er misvisende, hvis man bestiller på en helligdag.
2. Jeg har ikke købt en tablet fordi jeg ønsker mig et andet mobilabbonnement eller ønsker at skifte el-leverandør. Drop de intetsigende tilbud. Det spilder min tid og sælgerens