POWER.dk - Haderslev Arvostelua

2 121
TrustScore 4.5/5 tähteä

Nordhavnsvej 2, 6100 Haderslev, DK

Jeg havde bestilt i outlet via nettet og stilte mig i kø ved informationen/klik og kolekt i butikken. Der var travlt 😐 der kom en ekspedient bag fra og spurgte om hun kunne hjælpe og det kunne hun �... Näytä lisää

Oscar i Power /Haderslev gav sig fantastisk tid til mig ift vejledning og køb af ny telefon. Gav ekstra rabat, hentede en vand til mig og var meget tålmodig og høflig i sin betjening.

Købte et TV onsdag den 5 august. Kørte fra midtfyn til Haderslev, fordi det var et ekseptionelt godt tilbud(outlet). Da jeg kom hjem manglede powercord og skruer til foden. Fik med møje og besvær kon... Näytä lisää

1. Elektroniikkaliike

Kaikki arvostelut

(2 121)

32 746 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Vi blev betjent af en faglig dygtig og…

Vi blev betjent af en faglig dygtig og meget servicemindet medarbejder.
Han forsøgte på ingen måde at presse os men hans måde at være på deres lyst til at handle

29. kesäkuuta 2026

Hej Hans,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at I fik en fagligt dygtig og serviceminded oplevelse i Haderslev, og at rådgivningen gav jer lyst til at handle i en tryg og behagelig stemning.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

God og hurtig betjening

God og hurtig betjening, behagelig personale.

28. kesäkuuta 2026

Hej Brian,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med hurtig betjening og behageligt personale i Haderslev. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Hurtig og venlig betjening

Hurtig og venlig betjening

27. kesäkuuta 2026

Hej Sanne,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er skønt at høre, at du havde en hurtig og venlig oplevelse i Haderslev. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Flot kundebetjening

Flot kundebetjening

27. kesäkuuta 2026

Hej Annette,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med kundebetjeningen i Haderslev. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Perfekt oplevelse

Kommer ind. Bliver mødt med et smil. Jeg ved hvad jeg skal ha. Ekspedienten informerer venligt om produktet, og samtykker om mit valg.
Perfekt oplevelse🤩
Jeg kommer igen!

26. kesäkuuta 2026

Hej Kunde,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du fik en venlig modtagelse og en god oplevelse i Haderslev, og at du gik derfra med det helt rigtige produkt.

Vi sætter stor pris på, at du vil komme igen.

Super betjening

Super betjening

26. kesäkuuta 2026

Hej Lis,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Det er en fornøjelse at høre, at du fik super betjening i Haderslev.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Haderslev⚡

Easy gathering the information and the…

Easy gathering the information and the product with price matching

28. kesäkuuta 2026

Hi Jonathan,

Tak for de flotte 5 stjerner og for din feedback.

Det er skønt at høre, at det var nemt at finde både information og produkt, og at prismatch også fungerede godt.

Flink ekspedient

Flink ekspedient, som hurtigt fandt det jeg søgte.

25. kesäkuuta 2026

Hej Mette,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du hurtigt fik hjælp til at finde det, du søgte i Haderslev.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Haderslev⚡

Beste service nogensinde i en…

Beste service nogensinde i en powerbutik. Købte kogeplade og ovn og fik en rigtig god pris og grundig gennemgang. Han gav sig god tid og vi følte os mødt. Ikke mindst næste dag dag vi måtte købe en ny da vi havde tabt den anden da den skulle sættes i. Her mødte vi en anden som dagen før og han var ligeså servicemindet. Så næste gang vi skal købe elektronik, hårde hvidevare mm så bliver det helt sikkert i power i Haderslev igen.

24. kesäkuuta 2026

Hej Trine,

Tusind tak for de flotte ord og for at dele jeres oplevelse fra POWER Haderslev.

Det er virkelig dejligt at høre, at I blev mødt med god tid, grundig vejledning og stærk service begge dage. Det betyder meget, at besøget gav jer så god en oplevelse, at I har lyst til at komme igen næste gang.

Vi sætter stor pris på anbefalingen og håber, I bliver rigtig glade for jeres nye kogeplade og ovn.

God service, faglig viden

23. kesäkuuta 2026

Hej Ole,

Tak for de flotte ord og for de 4 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du oplevede god service og faglig viden i Haderslev. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Haderslev⚡

Hurtig og behagelig betjening af de…

Hurtig og behagelig betjening af de unge mennesker.

21. kesäkuuta 2026

Hej Kirsten,

Tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du fik hurtig og behagelig betjening i Haderslev. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Har hvad man skal bruge

Har hvad man skal bruge, ellers skaffer de det

20. kesäkuuta 2026

Hej Kaj,

Tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du fandt det, du skulle bruge, og at butikken også kan hjælpe med at skaffe det hjem, hvis det ikke er på hylden.

Ok betjening.

20. kesäkuuta 2026

Hej Bjørn,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med betjeningen i Haderslev. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Virkelig god service💪🏻

21. kesäkuuta 2026

Hej Anette,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Det er en fornøjelse at høre, at du har haft en virkelig god oplevelse hos os i Haderslev.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Køb ved power

Effektiv ekspedering

Hej Birthe,

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med effektiv ekspedering hos POWER i Haderslev.

Oplevelsen var ok

Hej Jes,

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at oplevelsen var ok, og vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele den.

Bestilt TV med clik&collect

Bestilt TV med clik&collect, alt forløb fint. Venlig betjening.

Hej Gerhard,

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at dit Click & Collect-forløb gik fint, og at du fik venlig betjening i Haderslev. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Rigtig god betjening

Rigtig god betjening. Pris mærkningen minus 50% var også på plads. Leveringen var også rigtig go.😊

12. kesäkuuta 2026

Hej Lorenz,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en rigtig god oplevelse med både betjeningen, prismærkningen og leveringen. Det sætter vi stor pris på, og vi er glade for, at hele forløbet levede op til forventningerne.

Hej Brian,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en super god oplevelse og fik god hjælp i Haderslev. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Venlig betjening

14. kesäkuuta 2026

Hej Vibeke,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med god service og venlig betjening i Haderslev.