Jeg oplever at Power er villige til at lave en fornuftig handel for begge parter. I højere grad end andre udbydere af elektronik på markedet. Købte et TV onsdag den 15.07. til en pris som jeg synes... Näytä lisää
Beste service nogensinde i en powerbutik. Købte kogeplade og ovn og fik en rigtig god pris og grundig gennemgang. Han gav sig god tid og vi følte os mødt. Ikke mindst næste dag dag vi måtte købe en ny... Näytä lisää
Dette har intet med Power Haderslev at gøre. Det omhandler Power generelt. Total misvisende produktbeskrivelse og billeder af en aircondition. Der står intet under produktbeskrivelse/specifikation... Näytä lisää
Vi var først i Kolding det var til at lukke op og skide i så var vi Haderslev ders kundeservice var bare heldt i top så der handle vi
Nordhavnsvej 2, 6100, Haderslev, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Haderslev
Bestilt TV med clik&collect, alt forløb fint. Venlig betjening.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Haderslev
Rigtig god betjening. Pris mærkningen minus 50% var også på plads. Leveringen var også rigtig go.😊

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Haderslev
Tog sig god tid og lyttede til havde jeg sagde

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Haderslev
Den 10/6 om aftenen var jeg i Power Haderslev og købte en 272 L Point kummefryser. Ekspedienten gav et afslag fra 5999kr til 3600kr hvilket i situationen var helt fint. Den 12/6 altså halvandet døgn senere kan jeg se den på tilbud til 3333kr. Jeg kunne sagtens have ventet på tilbudet.
Hilsen Kim

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Haderslev
En rigtig god købsoplevelse, sælgeren venlig, faglig meget dygtig og udviste stor tålmodighed i at besvare mine spørgsmål. Det samme gælder for IT medarbejderen som foretog opsætning af den nye telefon og overførsel af data fra den gamle telefon👍

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Haderslev
Er på ferie - kører forbi Power i Haderslev , da jeg mangler en hurtig lader til min mobil . Den unge mand slår dem op på nettet og finder straks en. Lover den lader hurtigt ! Øhhh - der er åbenbart forskel på hurtighed . F.eks skriver min mobil når den er på ca. 40% , nu er der 45 min til ca 80%. ! Det jo godnat ! ! Det sgu da mega træls og er langt væk fra butik nu . Tak for ingenting . Penge ud af vinduet !!