Power Haderslev. Kun 4 stjerner forbi der er altid plads til forbedringer. Bestilte til afhentning via nettet som fungerede næsten som beskrevet. 30 minutter til afhentning blev dog 45 minutter men hv... Näytä lisää
Det er faktisk en positiv og negativ feedback. Vi har reserveret et køleskab på nettet i Haderslev butik. Det var ret hurtit svaret om køleskabet er klar for os. I Hadersev butik ved reception vi har... Näytä lisää
Jeg har netop købt mit Garmin Fenix 7x pro. Solar ur, som jeg var så heldig at få til en rigtig god pris, og jeg har allerede fået en rigtig god fornemmelse af købsoplevelsen. Bestillingen var let, og... Näytä lisää
Nordhavnsvej 2, 6100, Haderslev, Tanska

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Haderslev
Da jeg spørger om et tilbud de har på forsiden får man at vide at tilbudet stopper om 15min og jeg var da sent ude og dem havde de ikke flere af hjemme.
Men jeg betate for en og håber da den kommer hjem i løbet af denne uge.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Haderslev
Fik hurtig og korrekt hjælp med at finde produktet.
Venlig betjening og enkel check out.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Haderslev
Super service i Haderslev. MIn søn købte et rat/pedaler til 779 kr i søndags. Mandag er det på tilbud til 629 kr. Jeg siger til sælger, at det synes jegvar lidt misvisende, da der intet stod online og han havde betalt den fulde pris 1 dag før.
Sælger siger, ja, det synes han også og vælger at betale differencen tilbage. Det er top service synes jeg...

Kommer gerne i POWER.
Dejlig lyse lokaler.
Faglige, smilende medarbejdere.
Får altid god behandling.
Power i Haderslev kan varmt anbefales

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Haderslev
Super god service men og overskuelig butik flink og venlig

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Haderslev
Perfekt service og vi blev taget god imod!

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Haderslev
Superdygtig ekspedient i Haderslev!
Vi havde bestilt en ovn på nettet og skulle afhente.
Blev mødt af en sød kvinde, som foreslog os at kigge på en anden ovn. Nå, tænkte vi - nu skal hun prakke os en dyrere ovn på.
Men nej! Uden at presse, forklarede hun os hvorfor hendes forslag var et meget bedre køb, end det, vi havde valgt, og det kostede ikke vældig meget mere.
Vi glemte desværre, hvad hun hed, for vi ville gerne have nævnt det, så nu må vi nøjes med at indstille hende til lønforhøjelse. Vi købte en Grundig ovn, hvis det hjælper jer med at finde hende.
Og her kommer en klage: Det var håbløst at kommunikere om det med den irriterende robot, der har erstattet menneskelig kundeservice.
DET kunne måske få mig til at vælge et andet sted at købe en anden gang.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Haderslev
Den unge mand som ekspederede mig, var sød og flink og høflig. Men jeg stod i venteposition ved kassen/udleveringen LÆNGE, imens der var to ansatte i gang med at ekspedere/hjælpe andre kunder .. og de gjorde intet for at tilkalde en kollega til at ekspedere mig. Jeg måtte selv på tur i butikken for at finde en til at hjælpe mig.
DET kunne godt have været løst bedre!

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Haderslev
Dejlig hurtig ekspedition, medarbejderen var behagelig og tale med, men manglede dog en del viden om produktet. Håber servicen på produktet er i orden, hvis der bliver problemer.
Indtil videre er Google min ven.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Haderslev
Mange tak. Forsendelsen var hurtig. Jeg modtog et godt og pålideligt produkt.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Haderslev
Når I reklamerer med prisgaranti lige inden for døren, så forstår jeg ikke, at det ikke gælder alle produkter. Ligeledes er det mig ubegribeligt, at jeg skal betale for fragten, når varen befinder sig i butikken.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Haderslev
Syntes de ansatte i butikken i Haderslev skulle bruge deres tid på at lære om produkterne, i stedet for at bruge alt deres krudt på at prøve at mer-sælge mobilabonnementer og streamingtjenester, for den salgstale har de i hvert fald lært uden ad alle sammen.